|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:21 am
Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink No to ciekawy temat^^ no ja wiem...........tak wiec musicie mi pomoc napisac przemowienie o tolerancji (do odwaznych swiat nalezy!!!! wink ) co myslicie o adoptowaniu dzieci przez homoseksualistow? czy moga oni zawierac zwiazki malzenskie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:21 am
Wlasnie. Jutro poniedzialek... Trza bedzie jszcze dzis wyjac rowerek z garazu i go wyczyscic.... Ale mi sie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:22 am
Akiko Tamashii Falcone ........ Witam ...... ale nudy w domu stare witaj :] , bo to niedziela poszedł bym se na dwor ............. ale nie ma z kim sweatdrop ......... a wy tu o czym gadac question o yaoi ...... bleeee nie mam nic to tego jak dziewczyna czyta yaoi ........... ale mnie to obrzydza i to chyba dobra reakcja ......... gozej jest jak sie jakiemus facetowi to podoba ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:23 am
Akiko Tamashii Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink No to ciekawy temat^^ no ja wiem...........tak wiec musicie mi pomoc napisac przemowienie o tolerancji (do odwaznych swiat nalezy!!!! wink ) co myslicie o adoptowaniu dzieci przez homoseksualistow? czy moga oni zawierac zwiazki malzenskie? Jak na rekolekcjach ksiedza spytalam o zwiazek homoseksualitsow, to dopiero byla przemowa.... chyba 15 minut nieustannie gadal, ze to jest CHOROBA, ze to normalnie ludzie, ale musza z ta choroba walczyc itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:24 am
Lethiel Falcone ........ Witam ...... ale nudy w domu stare O.o Falcone .. jak cie dawno nie widzialam O.o *sok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee whee *przytuuuulasa* ............ no dosc dawno mnie nie było ale znowu powrociłem z niekonczacej sie otchłani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:26 am
Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink a ja jestem nie tolerancyjny....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:27 am
Neilameane Jak na rekolekcjach ksiedza spytalam o zwiazek homoseksualitsow, to dopiero byla przemowa.... chyba 15 minut nieustannie gadal, ze to jest CHOROBA, ze to normalnie ludzie, ale musza z ta choroba walczyc itp. adoptowanie dzieci przez homoseksualistow ................... nie ma mowy zwiazki to juz bym jeszcze mogł przymknac oko ...... bo to juz bardziej prawdopodobne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ze juz nie wspomne jak rodzice z obrzydzeniem zareagowali na jeden program na TVN, co wlasnie mowili o pedalach i adoptowaniu przez nich dzieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink No to ciekawy temat^^ no ja wiem...........tak wiec musicie mi pomoc napisac przemowienie o tolerancji (do odwaznych swiat nalezy!!!! wink ) co myslicie o adoptowaniu dzieci przez homoseksualistow? czy moga oni zawierac zwiazki malzenskie? Jak na rekolekcjach ksiedza spytalam o zwiazek homoseksualitsow, to dopiero byla przemowa.... chyba 15 minut nieustannie gadal, ze to jest CHOROBA, ze to normalnie ludzie, ale musza z ta choroba walczyc itp. stare taaak....slyszalam , tak mowia gleboko wierzacy chyba ale jaka jest wasza opinia? i nie mowie tu o ogladaniu yaoicow i yuri stare mowie tu o prawdziwym zyciu. jakie jest podejscie do kochajacych inaczej, podejscie do ludzi o innym kolorze skory..............hmmm....co tu jeszcze do tolerancji? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel Falcone ........ Witam ...... ale nudy w domu stare O.o Falcone .. jak cie dawno nie widzialam O.o *sok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee whee *przytuuuulasa* ............ no dosc dawno mnie nie było ale znowu powrociłem z niekonczacej sie otchłani yay !! whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:28 am
Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink No to ciekawy temat^^ no ja wiem...........tak wiec musicie mi pomoc napisac przemowienie o tolerancji (do odwaznych swiat nalezy!!!! wink ) co myslicie o adoptowaniu dzieci przez homoseksualistow? czy moga oni zawierac zwiazki malzenskie? Jak na rekolekcjach ksiedza spytalam o zwiazek homoseksualitsow, to dopiero byla przemowa.... chyba 15 minut nieustannie gadal, ze to jest CHOROBA, ze to normalnie ludzie, ale musza z ta choroba walczyc itp.ksieza to tez choroba i trzeba ja zwalczac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:28 am
Ozzwald Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink a ja jestem nie tolerancyjny.... ja jestem tolerancyjny póki nie zostanę zaatakowany przez jakiegoś żyda, czarnego czy geja... wtedy tolerancja na bok i walę łbem gnoja o ścianę aż nie przestanie harczeć domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:29 am
Ozzwald Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink a ja jestem nie tolerancyjny.... ja jestem tolerancyjny .................... nie toleruje tylko "smierdzieli" >>> ludzi ktorzy sie nie myja i smierdza na 10 m .......... mielismy takiego w klasie , ludzie sie bili o miejscxe prz oknie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:29 am
Falcone Neilameane Jak na rekolekcjach ksiedza spytalam o zwiazek homoseksualitsow, to dopiero byla przemowa.... chyba 15 minut nieustannie gadal, ze to jest CHOROBA, ze to normalnie ludzie, ale musza z ta choroba walczyc itp. adoptowanie dzieci przez homoseksualistow ................... nie ma mowy zwiazki to juz bym jeszcze mogł przymknac oko ...... bo to juz bardziej prawdopodobne No moim zdaniem badz co badz, ale dziecko powinno miec i OJCA i MATKE. Nie mam nic przeciwko, zeby ze soba byli, ale posiadanie dziecka to juz inna sprawa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:30 am
Kukus Ozzwald Akiko Tamashii Neilameane Mi sie wydaje, czy cos o yaoi nadajecie *szeroki usmiech* tak....mowimy o tolerancji wink a ja jestem nie tolerancyjny.... ja jestem tolerancyjny póki nie zostanę zaatakowany przez jakiegoś żyda, czarnego czy geja... wtedy tolerancja na bok i walę łbem gnoja o ścianę aż nie przestanie harczeć domokun wink na koniec dodam ze Zyd powinien wisiec albo do gazu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|