|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:55 am
te! mad *pac go swoim pluszowym Szekspierem* nie wolno ziewać z otwarta *pac go jeszcze raz* buzią! ty nie wychowańcu! Myślisz, ze taka maska gazowa czy co to tam masz wszytko zakrywa! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:56 am
Akiko Tamashii hejka *siada zmeczona na sofe*..................nie wiem o czym napisac przemowienie XP ...Ave ...ja tez musze na jutro przemowienie napisac! ...ja pisze o wolnosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:57 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii hejka *siada zmeczona na sofe*..................nie wiem o czym napisac przemowienie XP ...Ave ...ja tez musze na jutro przemowienie napisac! ...ja pisze o wolnosci... jakiej wolnosci? powiedz co napiszesz? hmmm??? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:58 am
ech.. umre i bede was straszyc po nocach w bialym przescieradle 3nodding whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:58 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii hejka *siada zmeczona na sofe*..................nie wiem o czym napisac przemowienie XP ...Ave ...ja tez musze na jutro przemowienie napisac! ...ja pisze o wolnosci... a ja się musze nauczyć o układzie nerwowo-hormonalnym, bo zachciało mi się uciekać ze sprawdzianu....i teraz mi babka powiedziała że da mi takie pytania że tego nie napiszę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:59 am
Akiko Tamashii hejka *siada zmeczona na sofe*..................nie wiem o czym napisac przemowienie XP witaj akiś *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:00 am
Illune Ja- Yosei Akiko Tamashii hejka *siada zmeczona na sofe*..................nie wiem o czym napisac przemowienie XP ...Ave ...ja tez musze na jutro przemowienie napisac! ...ja pisze o wolnosci... a ja się musze nauczyć o układzie nerwowo-hormonalnym, bo zachciało mi się uciekać ze sprawdzianu....i teraz mi babka powiedziała że da mi takie pytania że tego nie napiszę xp no widzisz...........lepiej napisac na pale a potem poprawic (u nas jak ktos ucieknie to wychowawczyni dzwoni do rodzicow mad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:02 am
Akiko Tamashii Ja- Yosei Akiko Tamashii hejka *siada zmeczona na sofe*..................nie wiem o czym napisac przemowienie XP ...Ave ...ja tez musze na jutro przemowienie napisac! ...ja pisze o wolnosci... jakiej wolnosci? powiedz co napiszesz? hmmm??? smile ...nie wiem ...jeszcze nawet nie zaczalem ... ...(M-Teen - ja zakrywalem usta - tylko tego nie napisalem...zawsze zakrywam...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:05 am
Akiko Tamashii no widzisz...........lepiej napisac na pale a potem poprawic (u nas jak ktos ucieknie to wychowawczyni dzwoni do rodzicow mad ) ...u nas jak ktos ucieknie to go nabijaja na pal przed wejsciem do szkoly i sie tak meczy 3 dni zanim padnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:06 am
[ insert niecenzuralną wiązankę pruską ]
Celność ze spawary spadła mi o dobre 6% stressed za to wyrzutnia wzrosła o 1, ale i tak spawara to najlepsza broń gonk
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:07 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei Akiko Tamashii hejka *siada zmeczona na sofe*..................nie wiem o czym napisac przemowienie XP ...Ave ...ja tez musze na jutro przemowienie napisac! ...ja pisze o wolnosci... jakiej wolnosci? powiedz co napiszesz? hmmm??? smile ...nie wiem ...jeszcze nawet nie zaczalem ... ...(M-Teen - ja zakrywalem usta - tylko tego nie napisalem...zawsze zakrywam...) ja myslalam zeby napisac o tolerancji razz ale nie wiem co bym napisala (jakbym zeszla na temat homoseksualistow to chybabym stracila opinie u babki i w calej klasie stare glupi ludzie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:08 am
...to ja lece ...(co z tymi polskimi znakami do cholery...) ...trzymajta sie ...Sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|