|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:48 am
M-Teen Lethiel M-Teen Lethiel witajcie whee ... ja na chwilq.. i zniku sie dalej angielskiego uczyc stare .. buuuu... hejoł smile aja sie musze sł z jedzenie uczyć na hispzański bo mam kartk. ale mi sie nie chce.. dzisiaj robie wypad na miasto biggrin *przytuuuuul* tesh bym chciala.. ale... matooooora stare xp crying sad przezyjesz wink umre !!! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mykam.... będę wieczorem whee heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ide sobie pogramy wieczorkiem pa biggrin pa blaugh nie wiemc zy będę wieczorkiem xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:49 am
Ntsumi_Aya Illune no coz tyś z pewnością prawa też nie jest..... Dla mnie to jest lewe....i co to za rozrywka w zabijaniu bot.? lepiej grać ze znajomymi...ja tak wole counter-strike przynajmiej jest to bardziej realistyczne... stare Chyba moge wyrazić swoje zdanie, niee? Bee nie obrażaj się... xd wrrrr to , że gram jak pierdoła, to nieznaczy, że nie moge byc prawa xd a w UT nie liczy sie grafika scream gdybyś pograła sobie w kilka z tych wersji i je porła, to klasyczny UT jest najlepszy ze wszystkich scream wyrazić swoje zdanie możesz... ale lewe to raczej nie jest :scream ==' Now playing : Vast - Touched A dlaczego niby ja jestem, he..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:51 am
O.o .. biedny Oz !! *przytuuuuuul* nie wykrwaw sie !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:51 am
Lethiel M-Teen Lethiel M-Teen Lethiel witajcie whee ... ja na chwilq.. i zniku sie dalej angielskiego uczyc stare .. buuuu... hejoł smile aja sie musze sł z jedzenie uczyć na hispzański bo mam kartk. ale mi sie nie chce.. dzisiaj robie wypad na miasto biggrin *przytuuuuul* tesh bym chciala.. ale... matooooora stare xp crying sad przezyjesz wink umre !!! gonk xd a gdzie tam xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:52 am
hejka *siada zmeczona na sofe*..................nie wiem o czym napisac przemowienie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune A dlaczego niby ja jestem, he..? nie mowie , ze jestes lewa, tylko ze UT nie jest lewe!! xd xd (ok teraz to juz na serio ide skrobac crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:53 am
Akiko Tamashii hejka *siada zmeczona na sofe*..................nie wiem o czym napisac przemowienie XP wink witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:53 am
Ozzwald Ntsumi_Aya xd *podaje spirytus xd * gonk i znowu musze skrobać ziemniaki gonk (katusze xp ) wrza jakieś 15 min =='' mam go wypic ? (jak chcesz... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:54 am
Ozzwald Ntsumi_Aya xd *podaje spirytus xd * gonk i znowu musze skrobać ziemniaki gonk (katusze xp ) wrza jakieś 15 min =='' mam go wypic ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|