|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:10 am
ninja
nikt nie odwiedza mojego Journala =(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:10 am
What is it really that is in your head?... What little life that you had just died?...
I'm gonna be the one that's taking over.... Now this is whats it like when worlds collide !!!!!!
Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:11 am
Kukus ninja nikt nie odwiedza mojego Journala =( ja tam ostatnio zglądałam...jezeli napisales cos nowego to moge zajzec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:13 am
YumiTao Kukus ninja nikt nie odwiedza mojego Journala =( ja tam ostatnio zglądałam...jezeli napisales cos nowego to moge zajzec... a mi sienie chce XD do mnie też nikt nie zaglada XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 What is it really that is in your head?... What little life that you had just died?... I'm gonna be the one that's taking over.... Now this is whats it like when worlds collide !!!!!! Witam wszystkich xd robisz Kukurungum gajdaje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ninja nikt nie odwiedza mojego Journala =( chcesz o tym porozmawiac...? czesc Zero...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:14 am
Kukus PointZer0 What is it really that is in your head?... What little life that you had just died?... I'm gonna be the one that's taking over.... Now this is whats it like when worlds collide !!!!!! Witam wszystkich xd robisz Kukurungum gajdaje? Nieeeeet , Ja djełam Ponilsk presentjejszyn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:17 am
Dobra , na dziś mam polaka dosć... i tak pewnie za godzine do niego siadę ponownie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:18 am
PointZer0 YumiTao Kukus ninja nikt nie odwiedza mojego Journala =( ja tam ostatnio zglądałam...jezeli napisales cos nowego to moge zajzec... a mi sienie chce XD do mnie też nikt nie zaglada XD ide pogladac wasze Journale...jak wam tak zalezy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:18 am
PointZer0 Dobra , na dziś mam polaka dosć... i tak pewnie za godzine do niego siadę ponownie sweatdrop ja narazie nad angolem siedze... za polski wezme sie w srode...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:19 am
YumiTao PointZer0 YumiTao Kukus ninja nikt nie odwiedza mojego Journala =( ja tam ostatnio zglądałam...jezeli napisales cos nowego to moge zajzec... a mi sienie chce XD do mnie też nikt nie zaglada XD ide pogladac wasze Journale...jak wam tak zalezy... U mnie się nie wstrzelisz jak nie miałas kiedykolwiek zajawki na starcrafta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:19 am
Witam sweatdrop *kladzie sie na kanapie sweatdrop * moje plecyyy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:20 am
Ozzwald PointZer0 Dobra , na dziś mam polaka dosć... i tak pewnie za godzine do niego siadę ponownie sweatdrop ja narazie nad angolem siedze... za polski wezme sie w srode... Ja w środę mam polski. A angielskiego boję się mniej więcej tak jak szklanki która przedemną teraz stoi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 4:21 am