|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
O Boze !!!
"Na" internecie jest tyle wspanialych rzeczy, pieknej grafiki, wspanialych tekstow, a to wszystko dla ludzi, no nie moge wyjsc z podziwu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *zieeeeeefs* *pakoje mu sie spowrotem na glowe* *zwija sie w klebek* niudnawo coś ... xp ale za chwile poziom wzrosnie bo ja spadam... dobrej nocy paniom rzycze! //edit i panom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:10 pm
opcy Lethiel *zieeeeeefs* *pakoje mu sie spowrotem na glowe* *zwija sie w klebek* niudnawo coś ... xp ale za chwile poziom wzrosnie bo ja spadam... dobrej nocy paniom rzycze! //edit i panom *przytuuuuuul* branoć whee *zmyka mu z glowy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:10 pm
opcy Lethiel *zieeeeeefs* *pakoje mu sie spowrotem na glowe* *zwija sie w klebek* niudnawo coś ... xp ale za chwile poziom wzrosnie bo ja spadam... dobrej nocy paniom rzycze! //edit i panom dobranoc! ja tez ide lulu OYASUMINASAI! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:11 pm
racqel O Boze !!! "Na" internecie jest tyle wspanialych rzeczy, pieknej grafiki, wspanialych tekstow, a to wszystko dla ludzi, no nie moge wyjsc z podziwu... ?? sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:11 pm
opcy Lethiel *zieeeeeefs* *pakoje mu sie spowrotem na glowe* *zwija sie w klebek* niudnawo coś ... xp ale za chwile poziom wzrosnie bo ja spadam... dobrej nocy paniom rzycze! //edit i panom na zrazie *z objec internetuuhuhhuuhhuuuu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:12 pm
Akiko Tamashii ja tez ide lulu OYASUMINASAI! 3nodding branoć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:16 pm
tio ja tesh myku.. wink branoć wam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:18 pm
pa tym co ida spiulkac.. ja tez zarz pojde... strasznie mnie szczypia me oczeta pozatym jutro ciezki dzionek XD nauka _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|