|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:58 pm
opcy Kitty ShadowCat Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying tylko za duze...... xd a skąd ty to wiesz :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:59 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying tylko za duze...... xd a skąd ty to wiesz :>? prawy przycisk myshki.. włsciwości xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:59 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying tylko za duze...... xd a skąd ty to wiesz :>? bo jestem prezesem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:00 pm
Kitty ShadowCat M-Teen Nie moge sie doczekać, kiedy będzie 25 i kiedy będę mogła otworzyć list biggrin whee ja tesh... jestem taaaka ciekawa co w nich jest sweatdrop ja tak sao! Oby coś co by było za miesiąc warte 10 k! A nie! Do tej pory OMFG jest po jakies 5k, a to chyba jest z listopada albo grudnia, nie? sweatdrop albo te całe głupie piżamy! ygh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:01 pm
Lethiel Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying tylko za duze...... xd a skąd ty to wiesz :>? prawy przycisk myshki.. włsciwości xd aha sweatdrop thx xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:01 pm
witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:02 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying tylko za duze...... xd a skąd ty to wiesz :>? bo jestem prezesem.... Oye! biggrin Siemka RaQ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:04 pm
Lethiel Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying tylko za duze...... xd a skąd ty to wiesz :>? prawy przycisk myshki.. włsciwości xd stracilem w tym momencie autorytet xp xd btw. wlasnie zapuscilem na mule trzy albumy Molvaer'a.... kojarzy ktos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:05 pm
jak mi jeszcze ktos powie, ze mam cokolwiek za duze... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:07 pm
Jaswinder jak mi jeszcze ktos powie, ze mam cokolwiek za duze... stare no ni wiem ja bym mogl cos wymyslic...... wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:08 pm
opcy Jaswinder jak mi jeszcze ktos powie, ze mam cokolwiek za duze... stare no ni wiem ja bym mogl cos wymyslic...... wink xd a co mam za duże? nos? uszy? prawą stopę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:09 pm
po cholere otwierałam tego piepshonego blue boxa crying crying co za chamstwo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:09 pm
Jaswinder opcy Jaswinder jak mi jeszcze ktos powie, ze mam cokolwiek za duze... stare no ni wiem ja bym mogl cos wymyslic...... wink xd a co mam za duże? nos? uszy? prawą stopę? *chce zachowac ostatki obyczajowosci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|