|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:39 pm
Lethiel opcy Kukus wiesz co Leth? lubię gdy się schylasz heart wink hell yeah!! 3nodding O.o ... redface redface redface *zaslania szybciootko dekold* *prostooje sie* redface *wyciąga kartę do oceny przejazdu w łyżwiarstwie figurowym* hmm... piękna rzecz.... dawnom nie widział tak słodkiego, a zarazem niewinnego tyłeczka *pokazuje note... 9.8* do ideału zabrałko pewności w ruchu biodek, ale walory wizualne na najwyższym poziomie, bezdyskusyjnie heart wink *odwraca się do Opcego* a jakiego zdania jest mój szanowny kolega?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:41 pm
Kukus Lethiel opcy Kukus wiesz co Leth? lubię gdy się schylasz heart wink hell yeah!! 3nodding O.o ... redface redface redface *zaslania szybciootko dekold* *prostooje sie* redface *wyciąga kartę do oceny przejazdu w łyżwiarstwie figurowym* hmm... piękna rzecz.... dawnom nie widział tak słodkiego, a zarazem niewinnego tyłeczka *pokazuje note... 9.8* do ideału zabrałko pewności w ruchu biodek, ale walory wizualne na najyższym poziomie, bezdyskusyjnie heart wink b-side wins again!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:42 pm
opcy hej Jas..... masz o 7 kilo za duzy sig wiec uwazaj na czaterboksach itp.... bo tam lubia kablowac ninja ee? a śkąd ty tio wiesh? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:43 pm
Jaswinder opcy hej Jas..... masz o 7 kilo za duzy sig wiec uwazaj na czaterboksach itp.... bo tam lubia kablowac ninja ee? a śkąd ty tio wiesh? eek po co pytam... sweatdrop my master blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:45 pm
wybaczcie państwo lecz ja się udam na spoczynek gdyż kac mi już zaprzestał zaśnięcie uniemożliwiać *otwiera wejście do bunkra* Dobran... *potyka się o butelkę po winie pozostałą po melanżu i spada to schodach czemu towarzyszy ogłuszajacy huk gdy u ich podstawy wpada na kontuar zastawiony szkłem i sztućcami* ...ooooooooooooooooooooooc *zgłuszony jęk* nic mi nie jest *słychać jak upada na podłogę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:46 pm
Kukus *odwraca się do Opcego* a jakiego zdania jest mój szanowny kolega? 9.5
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:47 pm
Kukus Lethiel opcy Kukus wiesz co Leth? lubię gdy się schylasz heart wink hell yeah!! 3nodding O.o ... redface redface redface *zaslania szybciootko dekold* *prostooje sie* redface *wyciąga kartę do oceny przejazdu w łyżwiarstwie figurowym* hmm... piękna rzecz.... dawnom nie widział tak słodkiego, a zarazem niewinnego tyłeczka *pokazuje note... 9.8* do ideału zabrałko pewności w ruchu biodek, ale walory wizualne na najwyższym poziomie, bezdyskusyjnie heart wink *odwraca się do Opcego* a jakiego zdania jest mój szanowny kolega? O.o .... redface redface redface redface *zlazi z glowuy opcego* *wlazi pod kanape* redface redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:47 pm
Kukus wybaczcie państwo lecz ja się udam na spoczynek gdyż kac mi już zaprzestał zaśnięcie uniemożliwiać *otwiera wejście do bunkra* Dobran... *potyka się o butelkę po winie pozostałą po melanżu i spada to schodach czemu towarzyszy ogłuszajacy huk gdy u ich podstawy wpada na kontuar zastawiony szkłem i sztućcami* ...ooooooooooooooooooooooc *zgłuszony jęk* nic mi nie jest *słychać jak upada na podłogę* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:52 pm
Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:53 pm
Kitty ShadowCat Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying ja nie posiadam programu wiec nie robie smile Ale przynam fajne robi shoty wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:56 pm
M-Teen Kitty ShadowCat Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying ja nie posiadam programu wiec nie robie smile Ale przynam fajne robi shoty wink blaugh o tak... jestem z niej taaakaa doomna heart crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie moge sie doczekać, kiedy będzie 25 i kiedy będę mogła otworzyć list biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Jas robi shliczne sygnatoorki..... ona to ma talent heart crying tylko za duze...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:57 pm
M-Teen Nie moge sie doczekać, kiedy będzie 25 i kiedy będę mogła otworzyć list biggrin whee ja tesh... jestem taaaka ciekawa co w nich jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|