|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:35 pm
Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire Omega Sun skoro dali takie maski to podejrzewam, ze w listach tez bedzie cos kosmicznego sweatdrop eee...nie ciem sweatdrop Jak to nie ciesz? Ostatnio mi mowilas, ze chcesz taki zarabiscie kosmiczny wibrator... ale to chcę na żywo...i mi obiecałeś za plakat... A moze byc Cieniu? Mam te same funkcje i nawet wiecej ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *pomalu otwiera oczy* *jej wzrok natrafa na maske obcego* ..... co sie..... gonk *mdleje* *przenosi strumieniem kinetycznym ciało na sofę* Pierwszy raz widzę żeby kobieta interesowała się czymś poza sferą słodkich i puszystych stworzonek - miła odmiana Danii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami MASKA PREDATORA!!!!!! eek Ja tez taka chce!!! Wiecie moze jak sie nazywa? Omega - zajrzyj sobie na stronke ^^ Space Monster Hunter Mask - tak sie podobno zwie wink Na stronce bylam, obejrzalam wszystko dokladnie (tylko te przewijaki mi utrudniaja troche zycie gonk ) ----- Wampirku przeczytaj faq w przewodniku to bedziesz wiedziala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Siedzi na podłodze cała omotana bandarzem*Nyu?? Ech sweatdrop nie ruszaj się poprawię ci te bandarze xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:36 pm
Delein Pisarz no juz nie ma tego badziewia, fajny płyn, fajna ta torba XD *układa układa układa* *wszystko jest picuś glancuś* Heh...zwykła torebka damska...z elementami wypozażenia Druidki ^^ *rozgląda się* Patrz jak tu ładnie teraz...a jak przestronnie heart taak to bedzie bardzo mily pokoj, wstawimy sobie prywatny kominek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:37 pm
dark wampirek Sei chan *Siedzi na podłodze cała omotana bandarzem*Nyu?? Ech sweatdrop nie ruszaj się poprawię ci te bandarze xDD 4laugh Nyu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Lethiel *pomalu otwiera oczy* *jej wzrok natrafa na maske obcego* ..... co sie..... gonk *mdleje* *przenosi strumieniem kinetycznym ciało na sofę* Pierwszy raz widzę żeby kobieta interesowała się czymś poza sferą słodkich i puszystych stworzonek - miła odmiana Danii xd Ja uwielbiam gady. Gdyby nie moi rodzice, to cały pokój zapchałąbym terrariami. Postawiłabym ołtarz temu, kto kupiłby mi iguanę z wypozażeniem :]...Albo parkę gekonów tureckich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire Omega Sun skoro dali takie maski to podejrzewam, ze w listach tez bedzie cos kosmicznego sweatdrop eee...nie ciem sweatdrop Jak to nie ciesz? Ostatnio mi mowilas, ze chcesz taki zarabiscie kosmiczny wibrator... ale to chcę na żywo...i mi obiecałeś za plakat... A moze byc Cieniu? Mam te same funkcje i nawet wiecej ;> mhm, np. zapładnianie biggrin ale sha, bo nas Tao wywali biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:38 pm
Omega Sun Kagenoyami MASKA PREDATORA!!!!!! eek Ja tez taka chce!!! Wiecie moze jak sie nazywa? Omega - zajrzyj sobie na stronke ^^ Space Monster Hunter Mask - tak sie podobno zwie wink Na stronce bylam, obejrzalam wszystko dokladnie (tylko te przewijaki mi utrudniaja troche zycie gonk ) ----- Wampirku przeczytaj faq w przewodniku to bedziesz wiedziala sweatdrop Hmmm... zapomnialem napisac, ze strona jest przystosowana do rozdzielczosci 1024x768... a Ty w jakiej ja ogladalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:39 pm
Pisarz Delein Pisarz no juz nie ma tego badziewia, fajny płyn, fajna ta torba XD *układa układa układa* *wszystko jest picuś glancuś* Heh...zwykła torebka damska...z elementami wypozażenia Druidki ^^ *rozgląda się* Patrz jak tu ładnie teraz...a jak przestronnie heart taak to bedzie bardzo mily pokoj, wstawimy sobie prywatny kominek heart Blee , wybaczcie , ale nie zdzierżę takiego porządku stressed *Wiatry energi kinetycznej porywają wszystko i rozrzucają w małym , chaotycznym wirze , cześć rozbjając na wykrzywiających się ścianach lub drrzącym suficie by utworzyć z nich przypadkowe przedmioty* Teraz lepiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Pisarz no juz nie ma tego badziewia, fajny płyn, fajna ta torba XD *układa układa układa* *wszystko jest picuś glancuś* Heh...zwykła torebka damska...z elementami wypozażenia Druidki ^^ *rozgląda się* Patrz jak tu ładnie teraz...a jak przestronnie heart taak to bedzie bardzo mily pokoj, wstawimy sobie prywatny kominek heart Ty masz łeba! No i musimy jedno wielkie okno sobie wykuć...z widokiem na ogród! *kładzie się obok niego* Ale wszystko po kolei...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|