|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:08 pm
Lethiel opcy jakby co to jestem........ ninja yay !! xd *wdrapooje sie na glowe* :] wreszcie mam gdzie wygodnie usiąśc blaugh xd whee tio cio powiesh ?? :> tja co tu powiedziec......... na forach nic nowego...... ale przynajmniej audioscrobblera se uruchomilem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:08 pm
Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii kuuu... stressed .......................*zalamuje rece* gonk ........nie umiem facetow rysowac U_U"Za mało modeli oglądałaś xd Ugabuga Opcy jesli chodzi tak na zywo to tak a nagich to w ogole whee xd ale jestem yaoistka wiec duuuuuuuuzo sie naogladalam nagich facetow w yaoicach whee xd whee Eeee , trzeba będzie tam podjechac do Ciebie w wakacje i podszkolić :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:09 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel pisiu !!! *przytuuuuuul* 4laugh whee 4laugh papatki madchild lethiczunienieczka :cD 4laugh whee .. mraaaaaa... jak ja to lubiu xd !!! *wiesz na szyji* xd mrr no wiem :cD 3nodding
Kiciu 4laugh witaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:10 pm
Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...raju! ...prosze - pobijcie sie! xd mogę cię kopnąć? nie będziesz się gniewał? wink xd xd ...no dawaj - moze od tego zacznie sie jakas wielka bojka?! xd domokun *kopie w kostkę* eek *ucieka do trumny* sweatdrop ... domokun eek *wychodzi z trumny i siada pod stołem* crying crying ratunq gonk xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:10 pm
...kurde ...zadnej rozroby ...to ja ide ...sayonara ...(czemu nie moge pisac tych polskich liter?!) ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:12 pm
Ja- Yosei ...kurde ...zadnej rozroby ...to ja ide ...sayonara ...(czemu nie moge pisac tych polskich liter?!) ... *wychodzi spod stołu* ale.... jakto? dlaczego.... on sobie poszedł? a zadyma? niee crying crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:14 pm
Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...kurde ...zadnej rozroby ...to ja ide ...sayonara ...(czemu nie moge pisac tych polskich liter?!) ... *wychodzi spod stołu* ale.... jakto? dlaczego.... on sobie poszedł? a zadyma? niee crying crying xd Zadymy brakuje ? Ozzy , rzuć się tym dresobijem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:15 pm
PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii kuuu... stressed .......................*zalamuje rece* gonk ........nie umiem facetow rysowac U_U"Za mało modeli oglądałaś xd Ugabuga Opcy jesli chodzi tak na zywo to tak a nagich to w ogole whee xd ale jestem yaoistka wiec duuuuuuuuzo sie naogladalam nagich facetow w yaoicach whee xd whee Eeee , trzeba będzie tam podjechac do Ciebie w wakacje i podszkolić :] 4laugh bede rysowac akty!!!!! yupi! whee (jak narysowalam akty na konkurs to powiedzieli ze zboczona jestem xp (a tylko plecy i ramiona bylo widac stare ) a temat byl dowolny przeciez)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:16 pm
opcy Lethiel opcy jakby co to jestem........ ninja yay !! xd *wdrapooje sie na glowe* :] wreszcie mam gdzie wygodnie usiąśc blaugh xd whee tio cio powiesh ?? :> tja co tu powiedziec......... na forach nic nowego...... ale przynajmniej audioscrobblera se uruchomilem...... *schyla sie zeby patrzeć w oczy rozmoowcy* a ja jestem po formaciq.. i wlasnie szukam jakiejś stronki z e mulem.. albo donkeyem blaugh tylko.. jakoś mi nie idzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:16 pm
*podspiewuje pod nosem* ......jestem malym wybuchem atomowym........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:20 pm
*wchodzi z zapłakanymi oczami* wrrrrrrrrr mad nienawidze cie Adolfie Hitlerze, pieruńska szujo.. wrrrrrrr mad bardzo prosze tych co maja zamiar robic wywod na temat II wojny swiatowej, hiletra itp niech sie lepiej zamkna bo nie recze za siebie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|