|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy jakby co to jestem........ ninja oko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy jakby co to jestem........ ninja yay !! xd *wdrapooje sie na glowe* :] wreszcie mam gdzie wygodnie usiąśc blaugh xd whee tio cio powiesh ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:02 pm
Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...raju! ...prosze - pobijcie sie! xd mogę cię kopnąć? nie będziesz się gniewał? wink xd xd ...no dawaj - moze od tego zacznie sie jakas wielka bojka?! xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:02 pm
opcy jakby co to jestem........ ninja opcuniuuu whee 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:03 pm
Jakby co to mnie nie ma... bo już idę smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:04 pm
pisiu !!! *przytuuuuuul* 4laugh whee 4laugh papatki madchild
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:05 pm
PointZer0 Akiko Tamashii kuuu... stressed .......................*zalamuje rece* gonk ........nie umiem facetow rysowac U_U"Za mało modeli oglądałaś xd Ugabuga Opcy jesli chodzi tak na zywo to tak a nagich to w ogole whee xd ale jestem yaoistka wiec duuuuuuuuzo sie naogladalam nagich facetow w yaoicach whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:05 pm
Lethiel pisiu !!! *przytuuuuuul* 4laugh whee 4laugh papatki madchild papa ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:06 pm
Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...raju! ...prosze - pobijcie sie! xd mogę cię kopnąć? nie będziesz się gniewał? wink xd xd ...no dawaj - moze od tego zacznie sie jakas wielka bojka?! xd domokun *kopie w kostkę* eek *ucieka do trumny* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:06 pm
Lethiel pisiu !!! *przytuuuuuul* 4laugh whee 4laugh papatki madchild lethiczunienieczka :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:07 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel pisiu !!! *przytuuuuuul* 4laugh whee 4laugh papatki madchild lethiczunienieczka :cD 4laugh whee .. mraaaaaa... jak ja to lubiu xd !!! *wiesz na szyji* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:07 pm
Kitty ShadowCat Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...raju! ...prosze - pobijcie sie! xd mogę cię kopnąć? nie będziesz się gniewał? wink xd xd ...no dawaj - moze od tego zacznie sie jakas wielka bojka?! xd domokun *kopie w kostkę* eek *ucieka do trumny* sweatdrop ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|