|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:51 pm
*przytuuuuuul* ;cute: witaj yoseiq whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Ozzwald zakonczcie juz to "bez stawiania kropki na koncu zdania" bo sobie pojde a jak sobie pojde nie bede mial nic do roboty i sie znowu potne... to bedzie wasza wina.. Przykurwić ci w ten głupi łeb? scream tu nie mozna przeklinac to jest HP... blaugh a mam przejść od słów do czynów... pamiętaj, że ja w twoim przypadku nie podpisywałem zobowiązania przestrzegania zasad pracy z poopiecznym... więc zasadniczo mogę ci zrobić krzywdę dla twego dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja mam z informatyki 6 z przetwarzania informacji 6 z upowrzechniania informacji 6 z baz danych 6 z mulimediow 6 O.o ... Ozzy geniusz !!!! whee whee whee gratoolacje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja mam z informatyki 6 z przetwarzania informacji 6 z upowrzechniania informacji 6 z baz danych 6 z mulimediow 6 Ja tam miałem tylko infę xd Nie wyświetliła sie komenda wreszcie , brzmiała ona center xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:54 pm
PointZer0 Kukus , jako stanowisko powinieneś jakiś przykład dawać , to nie melina... wybacz... ale jak on o tym wspomina to mnie szewska pasja łapie... to mój braciszek jest mały, a sobie krzywdę robi... jużnawet nie będę poruszał tematu czemu, bo w ogóle mnie coś rozniesie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:57 pm
PointZer0 Kukus PointZer0 Kukus , jako stanowisko powinieneś jakiś przykład dawać , to nie melina... wybacz... ale jak on o tym wspomina to mnie szewska pasja łapie... to mój braciszek jest mały, a sobie krzywdę robi... jużnawet nie będę poruszał tematu czemu, bo w ogóle mnie coś rozniesie Też mnie szlag trafia jak słyszę ze ktoś się tnie , ale to nie pow�d żeby łamać zasady kt�rych przestrzegania miałeś pilnować xp no wlasnie... za kare kukus dzisiaj w nocy stawia wszystkim... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:57 pm
...raju! ...prosze - pobijcie sie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:58 pm
Ozzwald no wlasnie... za kare kukus dzisiaj w nocy stawia wszystkim... blaugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:00 pm
kuuu... stressed .......................*zalamuje rece* gonk ........nie umiem facetow rysowac U_U"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jakby co to jestem........ ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...raju! ...prosze - pobijcie sie! xd mogę cię kopnąć? nie będziesz się gniewał? wink xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:01 pm
opcy jakby co to jestem........ ninja jakby co to przyjęliśmy to do wiadomości ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:01 pm
Akiko Tamashii kuuu... stressed .......................*zalamuje rece* gonk ........nie umiem facetow rysowac U_U"Za mało modeli oglądałaś xd Ugabuga Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|