|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:44 pm
Ozzwald PointZer0 ...A ja mam 4 z bioloooogiiii xd blaugh to jestem lepszy ja mam 5... to ja was załamię... jako członek sł€żb ratowniczo medycznych i słuchacz szkoły medycznej powinienem mieć dobrą ocenę z biologii, to niby oczywiste... ale na koniec liceum miałem 3 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:45 pm
PointZer0 Ozzwald blaugh to jestem lepszy ja mam 5... Ash Ty cholero mała ty... A w zasadzie to mi to po grzyba... ...i tak na UW matura i świadectwo to papierek kt�rym siępomacha że się ma i na egzamin wstępny sweatdrop w sumie tak... biggrin mi tam te 5 z biologi sie na nic nie przyda... jedynie mam satysfakcjie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:46 pm
witam ponownie whee 4laugh heart *siada na swojej poduszce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:46 pm
Ozzwald zakonczcie juz to "bez stawiania kropki na koncu zdania" bo sobie pojde a jak sobie pojde nie bede mial nic do roboty i sie znowu potne... to bedzie wasza wina.. Przykurwić ci w ten głupi łeb? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:47 pm
Kukus Ozzwald PointZer0 ...A ja mam 4 z bioloooogiiii xd blaugh to jestem lepszy ja mam 5... to ja was załamię... jako członek sł€żb ratowniczo medycznych i słuchacz szkoły medycznej powinienem mieć dobrą ocenę z biologii, to niby oczywiste... ale na koniec liceum miałem 3 blaugh ninja .... *moowi cichootko* ja tesh mam 3 redface crying ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald zakonczcie juz to "bez stawiania kropki na koncu zdania" bo sobie pojde a jak sobie pojde nie bede mial nic do roboty i sie znowu potne... to bedzie wasza wina.. Przykurwić ci w ten głupi łeb? scream tu nie mozna przeklinac to jest HP... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Ozzwald blaugh to jestem lepszy ja mam 5... Ash Ty cholero mała ty... A w zasadzie to mi to po grzyba... ...i tak na UW matura i świadectwo to papierek kt�rym siępomacha że się ma i na egzamin wstępny sweatdrop w sumie tak... biggrin mi tam te 5 z biologi sie na nic nie przyda... jedynie mam satysfakcjie... xd A , w tym sensie to ja mam 5 z informatyki... nie było to trudne zważywszy na fakt że tłumaczyłem swojemu nauczycielowi do czego służy komenda w html'u xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:49 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald zakonczcie juz to "bez stawiania kropki na koncu zdania" bo sobie pojde a jak sobie pojde nie bede mial nic do roboty i sie znowu potne... to bedzie wasza wina.. Przykurwić ci w ten głupi łeb? scream Kukus , jako stanowisko powinieneś jakiś przykład dawać , to nie melina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Ale mnie własnie pedagogika wcale nie interesuje, tylko medycyna smile > Jak już pisałam, na ten kierunek cchę zdawać... a Ty proponujesz mi zdobycie jakiegoś oggo wyksztalcenia w zkresie rozpoznawania wszelakich zaburzeń smile toś mnie teraz zaryła... dziewczyno, jak sobie wyobrażasz pracę z osobami upośledzonymi umysłowo czy z chorobami psychicznymi nie posiadajac podstawowej wiedzy na temat metod wychowania i kształcenia takowych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ozzwald PointZer0 Ozzwald blaugh to jestem lepszy ja mam 5... Ash Ty cholero mała ty... A w zasadzie to mi to po grzyba... ...i tak na UW matura i świadectwo to papierek kt�rym siępomacha że się ma i na egzamin wstępny sweatdrop w sumie tak... biggrin mi tam te 5 z biologi sie na nic nie przyda... jedynie mam satysfakcjie... xd A , w tym sensie to ja mam 5 z informatyki... nie było to trudne zważywszy na fakt że tłumaczyłem swojemu nauczycielowi do czego służy komenda w html'u xd yay !! jestem gorsza z biologi xd .. ale z informatyki mam 6 blaugh tylko 2 albo 3 osoby z klasy maja .. jedyna rzecz ktoora mnie naprawde cieshy na koniec roku.. i wreszcie cos z czego naprawde jestem doomna i naciagane nie bylo whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:50 pm
Adun Thori'Thas , Quicksilver xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:50 pm
PointZer0 Ozzwald PointZer0 Ozzwald blaugh to jestem lepszy ja mam 5... Ash Ty cholero mała ty... A w zasadzie to mi to po grzyba... ...i tak na UW matura i świadectwo to papierek kt�rym siępomacha że się ma i na egzamin wstępny sweatdrop w sumie tak... biggrin mi tam te 5 z biologi sie na nic nie przyda... jedynie mam satysfakcjie... xd A , w tym sensie to ja mam 5 z informatyki... nie było to trudne zważywszy na fakt że tłumaczyłem swojemu nauczycielowi do czego służy komenda w html'u xd ja mam z informatyki 6 z przetwarzania informacji 6 z upowrzechniania informacji 6 z baz danych 6 z mulimediow 6 EDIT:ale dosc tego bo zaraz dojdziemy do jezyka polskiego a tam nie mam sie czym pochwalic... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|