|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:34 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ witam ninja *wychodzi z kiomina jako dym* ninja *skok na Lenooś* *przytuuuuuul ogromniasty* witaj 4laugh whee 4laugh Zeroos.. nie chcie dzialać sad niby jak masz amiar m\przytulić dym wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:36 pm
witaj Jas wink *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kukus widać, że się interesujesz ale odnoszę wrażenie, że nie do końca jesteś w stanie to zrozumieć... mała sugestia... zacznij od podstaw, a nie od połowy tematu sweatdrop Czyzby chodziło o osławione "Podstawy Psychologii" , czyli bryk grubości 6 cm. ? xd myślę o drodze nieco rozwiniętej podstawy pedagogiki ogólnej, następnie społecznej, po tym zacząć podstawy pedagogiki specjalnej, a dopiero wtedy zająć się podstawami psychologii... a psychiatria to już jest rodeo nie dla każdego i trzeba co nie co wiedzieć by się nie zbłaźnić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus madchild Kukus madchild (osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia) antyspołeczny to człowiek który podejmuje już działania, przemyślane lub będące następstwem zaburzeń psychicznych, mające na celu doprowadzenie do dysfunkcji w otoczeniu... aspołeczny to człowiek nie przejawiajacy zainteresowaniem dobrem publicznym, skłonny do działania na szkodę takowego... trchę się majtasz słonko Nie ja się mylę tylko on pasuje do mojej definicji jak sam przyznał w 80% prosze nie słonkować domokun a możesz mi zdradzić czyja to jest teoria gdyż chciałbym sobie ją obadać w swoich książkach w czytelni szkolnej jako że co do psychiatrii to mam jeszcze poważne zawahania przed wypowiedzią, więc wolę najpierw sprawdzić żeby z siebie nie zrobić kretyna PSYCHIATRIA pod red. Adama Bilikiewicza i Włodzimierza Strzyżewskiego, Copyrigt by Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, Warszawa 1992
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:37 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ witam ninja *wychodzi z kiomina jako dym* ninja *skok na Lenooś* *przytuuuuuul ogromniasty* witaj 4laugh whee 4laugh Zeroos.. nie chcie dzialać sad niby jak masz amiar m\przytulić dym wink ? nie znasz moich mozliwości :> blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:37 pm
Kukus PointZer0 Kukus widać, że się interesujesz ale odnoszę wrażenie, że nie do końca jesteś w stanie to zrozumieć... mała sugestia... zacznij od podstaw, a nie od połowy tematu sweatdrop Czyzby chodziło o osławione "Podstawy Psychologii" , czyli bryk grubości 6 cm. ? xd myślę o drodze nieco rozwiniętej podstawy pedagogiki ogólnej, następnie społecznej, po tym zacząć podstawy pedagogiki specjalnej, a dopiero wtedy zająć się podstawami psychologii... a psychiatria to już jest rodeo nie dla każdego i trzeba co nie co wiedzieć by się nie zbłaźnić ...A ja mam 4 z bioloooogiiii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:40 pm
PointZer0 Kukus PointZer0 Kukus widać, że się interesujesz ale odnoszę wrażenie, że nie do końca jesteś w stanie to zrozumieć... mała sugestia... zacznij od podstaw, a nie od połowy tematu sweatdrop Czyzby chodziło o osławione "Podstawy Psychologii" , czyli bryk grubości 6 cm. ? xd myślę o drodze nieco rozwiniętej podstawy pedagogiki ogólnej, następnie społecznej, po tym zacząć podstawy pedagogiki specjalnej, a dopiero wtedy zająć się podstawami psychologii... a psychiatria to już jest rodeo nie dla każdego i trzeba co nie co wiedzieć by się nie zbłaźnić ...A ja mam 4 z bioloooogiiii xd blaugh to jestem lepszy ja mam 5...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:41 pm
Sorki Lethiel za delete twojego ostatniego posta , ale zamiast quote wcisnąłem edit i wyszło coś dziwnego xd
tak czy inaczej nie ma za co xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
OMG !! widzialam post widmo xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:42 pm
PointZer0 Sorki Lethiel za delete twojego ostatniego posta , ale zamiast quote wcisnąłem edit i wyszło coś dziwnego xd tak czy inaczej nie ma za co xd nio wlasnie widzialam O_o ... lol.. to bylo dziwne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|