Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10551 10552 10553 10554 10555 10556 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

madchild

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:16 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:16 pm

Omega Sun
PointZer0

A chcesz bezterminową pożyczkę w wysokości 4.5k na 0% ? xd

chcesz cos w zastaw?

Parsk.
lol

PointZer0

Kukus

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:17 pm

madchild
co ja moge powiedzieć.. disce puer medicine wink

Ja np nie studiuję pedagogiki ani zwykłej ani resocjalizacyjnej i nie mogę się wypowiadać na takie tematy... szczezre mówiąc medycyny tez nie studiuję tylko zamierzam >__<

Nie, naprawdę.. moje wypowiedzi nie miały na celu obrażanie Ozzwalda ani jego brata, siostry, wujka czy babci... tylko apeluję o niestosowanie cynizmu we wszystkich sytuacjach życiowych, w kij mi dmuchał czy ktoś jest tam aspołeczny, anankastyczny, obsesyjno-kompulsywny czy w ogole psychiczny. To raczej są cechy z którymi wrażliwy (potoczna definicja: aspołeczny=niedostosowany= "inny"= "nikt mnie nie rozumie"=wrażliwy) człowiek będzie walczył a nie budował na ich fundamencia całe swoje życie.
Poza tym chyba nie macie pojęcia jak ciężko się z zaburzeniami psychicznymi żyje.. i jak mało osób z otoczenia to wytrzymuje.. sad
i znów muszę się z tobą wdać w polemikę
jeden, łaciną nie władam, gdyż mój kierunek kształcenia obejmuje pomoc osobom z zaburzeniami, a nie piękne nazywanie ich dysfunkcji
dwa, właśnie Ozzy to mój brat [ja, Ozzy i BeeWolfy oba jesteśmy krewniakami]
trzy, ja się całkiem dobrze orientuję jak trudno jest żyć osobie niedostosowanej gdyż jak już mówiłem moja szkoła ma na celu nauczanie opieki nad takimi osobami
cztery, Ozzwald ma stwierdzone zazburzenia emocjonalne i w tym przystosowania do funkcjonowania w społeczeństwie
pięć, podejrzewam iż klepiesz bez zrozumienia teorie, które nawinęły ci się pod rękę i akurat występują w nich słowa takie jak aspołeczność i podobne

jeśli cie uraziłem tą wypowiedzią lub mylę się w ostatnim punkcie to przepraszam, ale takie mam odczucia
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:18 pm

madchild
Ozzwald
madchild
Pracujesz jako wr�żka?
czasem mi sie zdarza...

A to fajnie, bo podobno niezła kasę ma sie z tego ^---^
mi jeszcze sie nie udalo nic na tym zarobic... crying wink

Ozzwald

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:21 pm

Libido69
Akiko Tamashii
....... musze dzis narysowac 1 sygnaturke z zamowienia ^^' jak mi sie nie kce

Cholera... jakbym ja tak potrafila, to rysowalabym dzien i noc eek heart
sweatdrop bez przesady

....nie kce juz mi sie wymyslac nowych pozycji ^^""

Zero: niemartw sie o mnie, ja z natury jestem bardzo leniwa i w zasadzie 24h bym mogla spac XD
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:21 pm

PointZer0
Omega Sun
PointZer0

A chcesz bezterminową pożyczkę w wysokości 4.5k na 0% ? xd

chcesz cos w zastaw?

Parsk.
lol

dziekuje heart postaram sie szybciutko oddac caly dlug 4laugh

Omega Sun
Captain

Kukus

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:23 pm

madchild
Kukus
madchild
(osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia)
antyspołeczny to człowiek który podejmuje już działania, przemyślane lub będące następstwem zaburzeń psychicznych, mające na celu doprowadzenie do dysfunkcji w otoczeniu... aspołeczny to człowiek nie przejawiajacy zainteresowaniem dobrem publicznym, skłonny do działania na szkodę takowego... trchę się majtasz słonko

Nie ja się mylę tylko on pasuje do mojej definicji jak sam przyznał w 80%

prosze nie słonkować domokun
a możesz mi zdradzić czyja to jest teoria gdyż chciałbym sobie ją obadać w swoich książkach w czytelni szkolnej jako że co do psychiatrii to mam jeszcze poważne zawahania przed wypowiedzią, więc wolę najpierw sprawdzić żeby z siebie nie zrobić kretyna

Akiko Tamashii

Zero: niemartw sie o mnie, ja z natury jestem bardzo leniwa i w zasadzie 24h bym mogla spac XD

To dobrze , i lepiej żebyś przespała dwudziestą-piątą godzinę niż potem miała być zmęczona :*

PointZer0

madchild

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:24 pm

zrobilam reset... wroocilam. i gaia grzecznie dziala whee 3nodding
witam ponownie blaugh

Lethiel

Tipsy Lunatic

Ozzwald

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:25 pm

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:26 pm

PointZer0

Kukus

Ozzwald
moze porzucmy ten temat...
jestem "ZA", każdy z nas ma swoje racje... a niestety nikt nie ma tak do końca racji

Ozzwald
eee kochanie ja mam zaburzenia...

A jakie..? 3nodding o ile chcesz pisać.. ja się bardzo interesuję takimi rzeczami...

madchild

Irinn

ehhh... dobra ja zmykam xd
dobranoc blaugh
do jutra xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10551 10552 10553 10554 10555 10556 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games