|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:08 pm
PointZer0 zieeeeew , jeszcze z 500 golda i zaczne się zastanawiać czy 5 listu nie kupić xd Witam wszystkich 5 eek ? Ja pierwszy raz nie jestem w stanie nazbierac nawet na jeden xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:09 pm
madchild (osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia) antyspołeczny to człowiek który podejmuje już działania, przemyślane lub będące następstwem zaburzeń psychicznych, mające na celu doprowadzenie do dysfunkcji w otoczeniu... aspołeczny to człowiek nie przejawiajacy zainteresowaniem dobrem publicznym, skłonny do działania na szkodę takowego... trchę się majtasz słonko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:11 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun PointZer0 zieeeeew , jeszcze z 500 golda i zaczne się zastanawiać czy 5 listu nie kupić xd Witam wszystkich 5 eek ? Ja pierwszy raz nie jestem w stanie nazbierac nawet na jeden xp A chcesz bezterminową pożyczkę w wysokości 4.5k na 0% ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:13 pm
Kukus madchild (osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia) antyspołeczny to człowiek który podejmuje już działania, przemyślane lub będące następstwem zaburzeń psychicznych, mające na celu doprowadzenie do dysfunkcji w otoczeniu... aspołeczny to człowiek nie przejawiajacy zainteresowaniem dobrem publicznym, skłonny do działania na szkodę takowego... trchę się majtasz słonko Nie ja się mylę tylko on pasuje do mojej definicji jak sam przyznał w 80% prosze nie słonkować domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:14 pm
....... musze dzis narysowac 1 sygnaturke z zamowienia ^^' jak mi sie nie kce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:15 pm
Akiko Tamashii ....... musze dzis narysowac 1 sygnaturke z zamowienia ^^' jak mi sie nie kce Cholera... jakbym ja tak potrafila, to rysowalabym dzien i noc eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii ....... musze dzis narysowac 1 sygnaturke z zamowienia ^^' jak mi sie nie kce Musisz to się wyspac , nienarysowanie sygnaturki jednej nie odbije się na zdrowiu kochanie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 A chcesz bezterminową pożyczkę w wysokości 4.5k na 0% ? xd chcesz cos w zastaw?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|