|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:00 pm
jej bardzo zalezy na tym domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:00 pm
madchild hehehe, a które z tych punktów spełniasz? Eeee tam.. Han Solo też był cyniczny, a nie był aspołeczny xd BTW według podręcznika do psychiatrii, definicja osoby aspołecznej: "Rozpoznanie to donosi się do ludzi, którzy czynnie i agresywnie występują przeciwko drugiemu człowiekowi lub grupom ludzkim, stanowiąc zagrozenie dla nich, dla zycia i mienia (..) Moga więc różnić sie między sobą pewnymi cechami osobowości. Ich wspólna cechą jest chłód uczuciowy i wiążąca się z nim wrogość lub co najmniej całkowita obojętnosć w stosunku do drugiego człowieka" a byłem strasznie chłodny i obojetny wobec ludzi ......... agresywny nie ........ a chłodny tak ....... ale ostatnio zaczeło sie to zmieniac ....... dobrze ja juz ide ..... niestety byłem tylko chwileczke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:01 pm
madchild Eeee, wcale nie jesteś wyrafinowany... prawdziwi psychopaci nie chwalą się że są psychopatami blaugh (osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia) zbyt gleboko siegasz... zaraz sama sie pogubisz... EDIT: chyba zaczelas mylic pojecia.. o ktorych rozmawiamy albo ja sie zgubilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:02 pm
madchild Eeee, wcale nie jesteś wyrafinowany... prawdziwi psychopaci nie chwalą się że są psychopatami blaugh (osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia) I tu sie mylisz, Slodziutka... prawdziwi "psychopaci" - jak nazywa ich spoleczenstwo sa dumni ze swojej natury.. czasami przbieraja tylko pozorne ksztalty.. niczym Cien... twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:03 pm
madchild Eeee, wcale nie jesteś wyrafinowany... prawdziwi psychopaci nie chwalą się że są psychopatami blaugh (osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia) udopwadnia to iż Ozz pomimo iż ma zadatki na osobowość psychopatyczną posiada cechę dzięki której jest w stanie funkcjonować w społeczeństwie, a mianowicie świadomość występowania u niego zaburzeń przystosowania, dzięki czemu może kontrolować i modulować swe zachowanie w zależności od chęci, możliwości i potrzeb sytuacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:04 pm
Libido69 madchild Eeee, wcale nie jesteś wyrafinowany... prawdziwi psychopaci nie chwalą się że są psychopatami blaugh (osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia) I tu sie mylisz, Slodziutka... prawdziwi "psychopaci" - jak nazywa ich spoleczenstwo sa dumni ze swojej natury.. czasami przbieraja tylko pozorne ksztalty.. niczym Cien... twisted heart ja sobie z tego bardzo dobrze zdaje sprawe... i chyba nie tylko ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bendzie zawiedziona sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh ... czy tylko mi sie dzieje cos dziwnego z gaia ?? !! gonk .. same red X.. wszêdzie !! .. nie ma baneroow O_o .... ja mam gorsze zmartwienie w domu mam sama voodke... nawet herbaty nie ma... i czym tu popijac... biedny ozziu *glasq glasq* *przytuuuuul* witaj.. masz wode z kranu jeszcze.. moja jest zdatna do picia wink .. moze twoja tesh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zieeeeew , jeszcze z 500 golda i zaczne się zastanawiać czy 5 listu nie kupić xd
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:06 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh ... czy tylko mi sie dzieje cos dziwnego z gaia ?? !! gonk .. same red X.. wszêdzie !! .. nie ma baneroow O_o .... ja mam gorsze zmartwienie w domu mam sama voodke... nawet herbaty nie ma... i czym tu popijac... biedny ozziu *glasq glasq* *przytuuuuul* witaj.. masz wode z kranu jeszcze.. moja jest zdatna do picia wink .. moze twoja tesh 3nodding niestety nasza jest zdatna do wybijania ludzi, do picia nie bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 1:07 pm
Kukus Lethiel Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh ... czy tylko mi sie dzieje cos dziwnego z gaia ?? !! gonk .. same red X.. wszêdzie !! .. nie ma baneroow O_o .... ja mam gorsze zmartwienie w domu mam sama voodke... nawet herbaty nie ma... i czym tu popijac... biedny ozziu *glasq glasq* *przytuuuuul* witaj.. masz wode z kranu jeszcze.. moja jest zdatna do picia wink .. moze twoja tesh 3nodding niestety nasza jest zdatna do wybijania ludzi, do picia nie bardzo O.o ... lol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iisjah bendzie zawiedziona sweatdrop dobra laski bez... ja jej niepomorzecie bendzie meczyc ludzi do kresu wytrzymalosci....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh ... czy tylko mi sie dzieje cos dziwnego z gaia ?? !! gonk .. same red X.. wszêdzie !! .. nie ma baneroow O_o .... ja mam gorsze zmartwienie w domu mam sama voodke... nawet herbaty nie ma... i czym tu popijac... biedny ozziu *glasq glasq* *przytuuuuul* witaj.. masz wode z kranu jeszcze.. moja jest zdatna do picia wink .. moze twoja tesh 3nodding niestety nasza jest zdatna do wybijania ludzi, do picia nie bardzo Taa.. woda z kranu u nas na Slasku jest dobra do krochmalenia skarpet... ale do pica trzeba ja z 5 razy przegotowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|