Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10549 10550 10551 10552 10553 10554 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

iisjah

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:00 pm

jej bardzo zalezy na tym domokun
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:00 pm

madchild
hehehe, a które z tych punktów spełniasz?
Eeee tam.. Han Solo też był cyniczny, a nie był aspołeczny xd

BTW według podręcznika do psychiatrii, definicja osoby aspołecznej:

"Rozpoznanie to donosi się do ludzi, którzy czynnie i agresywnie występują przeciwko drugiemu człowiekowi lub grupom ludzkim, stanowiąc zagrozenie dla nich, dla zycia i mienia (..) Moga więc różnić sie między sobą pewnymi cechami osobowości. Ich wspólna cechą jest chłód uczuciowy i wiążąca się z nim wrogość lub co najmniej całkowita obojętnosć w stosunku do drugiego człowieka"

a byłem strasznie chłodny i obojetny wobec ludzi ......... agresywny nie ........ a chłodny tak ....... ale ostatnio zaczeło sie to zmieniac ....... dobrze ja juz ide ..... niestety byłem tylko chwileczke

Falcone

Ozzwald

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:01 pm

madchild

Eeee, wcale nie jesteś wyrafinowany... prawdziwi psychopaci nie chwalą się że są psychopatami blaugh

(osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia)
zbyt gleboko siegasz... zaraz sama sie pogubisz...

EDIT: chyba zaczelas mylic pojecia.. o ktorych rozmawiamy albo ja sie zgubilem...
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:02 pm

madchild

Eeee, wcale nie jesteś wyrafinowany... prawdziwi psychopaci nie chwalą się że są psychopatami blaugh

(osobowość antyspołeczna= kliniczna definicja na coś co się potocznie nazywa psychopatia)

I tu sie mylisz, Slodziutka... prawdziwi "psychopaci" - jak nazywa ich spoleczenstwo sa dumni ze swojej natury.. czasami przbieraja tylko pozorne ksztalty.. niczym Cien... twisted heart

Libido69

Kukus

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:03 pm

madchild

udopwadnia to iż Ozz pomimo iż ma zadatki na osobowość psychopatyczną posiada cechę dzięki której jest w stanie funkcjonować w społeczeństwie, a mianowicie świadomość występowania u niego zaburzeń przystosowania, dzięki czemu może kontrolować i modulować swe zachowanie w zależności od chęci, możliwości i potrzeb sytuacji
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:04 pm

Libido69
madchild

I tu sie mylisz, Slodziutka... prawdziwi "psychopaci" - jak nazywa ich spoleczenstwo sa dumni ze swojej natury.. czasami przbieraja tylko pozorne ksztalty.. niczym Cien... twisted heart
ja sobie z tego bardzo dobrze zdaje sprawe... i chyba nie tylko ja...

Ozzwald

iisjah

bendzie zawiedziona sweatdrop

Ozzwald
Lethiel
witajcie 4laugh ...
czy tylko mi sie dzieje cos dziwnego z gaia ?? !! gonk .. same red X.. wszêdzie !! .. nie ma baneroow O_o ....
ja mam gorsze zmartwienie w domu mam sama voodke... nawet herbaty nie ma... i czym tu popijac...

biedny ozziu *glasq glasq*
*przytuuuuul* witaj..
masz wode z kranu jeszcze.. moja jest zdatna do picia wink .. moze twoja tesh 3nodding

Lethiel

Tipsy Lunatic

PointZer0

zieeeeew , jeszcze z 500 golda i zaczne się zastanawiać czy 5 listu nie kupić xd

Witam wszystkich
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:05 pm

ok lece narazie..

YumiTao

Kukus

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:06 pm

Lethiel
Ozzwald
Lethiel
witajcie 4laugh ...
czy tylko mi sie dzieje cos dziwnego z gaia ?? !! gonk .. same red X.. wszêdzie !! .. nie ma baneroow O_o ....
ja mam gorsze zmartwienie w domu mam sama voodke... nawet herbaty nie ma... i czym tu popijac...

*przytuuuuul* witaj..
masz wode z kranu jeszcze.. moja jest zdatna do picia wink .. moze twoja tesh 3nodding
niestety nasza jest zdatna do wybijania ludzi, do picia nie bardzo
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:07 pm

Kukus
Lethiel
Ozzwald
Lethiel
witajcie 4laugh ...

*przytuuuuul* witaj..

O.o ... lol xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

iisjah

iisjah
bendzie zawiedziona sweatdrop
dobra laski bez... ja jej niepomorzecie bendzie meczyc ludzi do kresu wytrzymalosci....

Kukus
Lethiel
Ozzwald
Lethiel
witajcie 4laugh ...

*przytuuuuul* witaj..

Taa.. woda z kranu u nas na Slasku jest dobra do krochmalenia skarpet... ale do pica trzeba ja z 5 razy przegotowac xp

Libido69

madchild

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:08 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10549 10550 10551 10552 10553 10554 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games