|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:54 pm
madchild Uważaj, gdyż granica między starym cynikiem a starym zrzędą jest cienka, a to drugie nie jest już ani mroczne, ani romantyczne xd :> Nie zrozum mnie źle, nie czepiam się Ciebie.. ale czasem fajniej jest nie być cynikiem, naprawdę 3nodding i nie zrażasz wtedy do siebie nowych, fajnych osób ^___^' czy ty grozisz mojemy bratu? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:54 pm
Libido69 Falcone witam wszytkich ............... przybywam exclaim *przewraca sie* no dobra musze se usiasc bo noga mnie od chodzenia boli .......... wreszcie chwila spokoju przed komputerkiem whee Czesc Kotku.. masz ochote na buziaczka? *siada na kolanach* 3nodding heart buziaczek ........... hmmm az ciezko mi to wymowic ale nie dzieki sweatdrop ....... za to masaz nogi by sie przydał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja musze isc ...
Narka All...
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kitty ShadowCat Akiko Tamashii wygraalaaaaaaam!!!!!! XDD 2 miejsce ale wygralam! whee xd 2: Akiko+ ( kimono [+kitty] ) xd eek co za kitty? co wygrałaś? eek hej Eredinq kochanie heart o ty kotka wygralas... daj mi.... razz prosze pobumpujcie troszke pomozcie mojej kocaniutkiej siostrze!!! a przy okazji czy moglby ktos wspomoc finansowa biedna dziwczyne.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:56 pm
Kukus odnoszę wrażenie, że moja wypowiedź na temat czynników powodujących aspołeczność wg. ped. środ. i op. została: zingnorowana* niezrozumiana* pominięta w dyskusji* *niepotrzebne skreślićNie została jak widać BTW: Odbiło ci.. ja nikomu nie grożę czytaj ze zrozumieniem pliiiiis -___-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:56 pm
Kiart Ja musze isc ... Narka All... wink pay pay ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:57 pm
madchild hehehe, a które z tych punktów spełniasz? Eeee tam.. Han Solo też był cyniczny, a nie był aspołeczny xd BTW według podręcznika do psychiatrii, definicja osoby aspołecznej: "Rozpoznanie to donosi się do ludzi, którzy czynnie i agresywnie występują przeciwko drugiemu człowiekowi lub grupom ludzkim, stanowiąc zagrozenie dla nich, dla zycia i mienia (..) Moga więc różnić sie między sobą pewnymi cechami osobowości. Ich wspólna cechą jest chłód uczuciowy i wiążąca się z nim wrogość lub co najmniej całkowita obojętnosć w stosunku do drugiego człowieka" z tego miejsca proszę byśmy wybrali dziedzinę nauk humanistycznych na podwalinach, której będziemy dyskutować o aspołeczności... gdyż myślę, że wszyscy, łącznie ze mną z psychiatrii to są za ciency tutaj... a drugą sprawą jest, że psychiatria i ped. środ. i op. jak również ped. specjalna czy ped. resocjalizacyjna patrzą na takiego typu zachowania z nieco innych perspektyw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:58 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lol... co sie dzieje !! .. raz mi dziala raz nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild BTW: Odbiło ci.. ja nikomu nie grożę czytaj ze zrozumieniem pliiiiis -___- Dziecinko... to był żart sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|