|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:42 pm
Ozzwald tak ogulnie to jestem cyniczny... według pedagogiki społecznej i opiekuńczej cynizm jest oznaką aspołeczności, podobnie jest wagary, seks przedmałżeński, konkubinat, a przede wszystkim promiskuityzm blaugh wale to... ja chcę być aspołeczny w takim razie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:43 pm
Aidanna Eredin jeee lapiemy za swoje motyki ( model C46 z odtwarzaczem mp3 biggrin ) i idziemy kopac kartofle biggrin chodzilo mi o pomoc w bumpowaniu xd aaa... ja klikam i mi jakis bwyskakuje stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:44 pm
Eredin Hej KotecQ *podbiega przytula i caje buzi* stęsknilem sie za toba heart ja za tobą tesh crying heart *cmok w usteczka* stare .... co za brzydki sig xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:46 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:46 pm
witam wszytkich ............... przybywam exclaim *przewraca sie* no dobra musze se usiasc bo noga mnie od chodzenia boli .......... wreszcie chwila spokoju przed komputerkiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:47 pm
Falcone witam wszytkich ............... przybywam exclaim *przewraca sie* no dobra musze se usiasc bo noga mnie od chodzenia boli .......... wreszcie chwila spokoju przed komputerkiem whee ...Witaj ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:48 pm
Kitty ShadowCat Akiko Tamashii wygraalaaaaaaam!!!!!! XDD 2 miejsce ale wygralam! whee xd 2: Akiko+ ( kimono [+kitty] ) xd eek co za kitty? co wygrałaś? eek hej Eredinq kochanie heart o ty kotka wygralas... daj mi.... razz prosze pobumpujcie troszke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:49 pm
Falcone witam wszytkich ............... przybywam exclaim *przewraca sie* no dobra musze se usiasc bo noga mnie od chodzenia boli .......... wreszcie chwila spokoju przed komputerkiem whee hej! ^^ czesc Omega! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:49 pm
Falcone witam wszytkich ............... przybywam exclaim *przewraca sie* no dobra musze se usiasc bo noga mnie od chodzenia boli .......... wreszcie chwila spokoju przed komputerkiem whee witaj *przytuuuuuuuuuuuuul* whee Hej Omi *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulll* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:50 pm
Falcone witam wszytkich ............... przybywam exclaim *przewraca sie* no dobra musze se usiasc bo noga mnie od chodzenia boli .......... wreszcie chwila spokoju przed komputerkiem whee Czesc Kotku.. masz ochote na buziaczka? *siada na kolanach* 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:51 pm
odnoszę wrażenie, że moja wypowiedź na temat czynników powodujących aspołeczność wg. ped. środ. i op. została: zingnorowana* niezrozumiana* pominięta w dyskusji*
*niepotrzebne skreślić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|