|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:27 pm
wygraalaaaaaaam!!!!!! XDD 2 miejsce ale wygralam! whee xd 2: Akiko+ ( kimono [+kitty] ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:27 pm
zmienmy temat ze mnie na cos innego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:28 pm
madchild YumiTao Ozzwald Aidanna koles z ktorym kiedys chodzilam odezwal sie do mnie i mowi pierdola ze sie stesknil a w szkole to nawet czesc niepowie eek bo sie wstydzil... albo probowal o tobie zapomniec metoda ignorowania.. ale mu nie wyszlo i cos w nim peklo... specjalista sie znalazł xd moze poprostu zrozumiał co stracił ...i do tego jest wstydliwy... xp wiosna przyszła, to sobie przypomniał smile taa.... bk sobie kreci... Rodacy pomozcie i pobumpujcie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Libido69 Czesc Misiaczki, nudzi mi sie, wiec mozecie mnie troche pozabawiac wink heart czesc farbowany lisie... Czesc wink heart *nadepuje na noge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:29 pm
madchild YumiTao Libido69 Czesc Misiaczki, nudzi mi sie, wiec mozecie mnie troche pozabawiac wink heart hej my sie chyba jeszcze nie znamy *podaje wskazyjacy paluch* xp wszyscy mi mowia Yumi smile Ja zawsze mówilam YumiTao xd ale mogę przestać... wink nie przeszkadza mi ze ktos mowi do mnie tak czy inaczej... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:30 pm
Eredin Siemka biggrin Ozz cos yty taki apatyczny ? xd witaj ere 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Libido69 Czesc Misiaczki, nudzi mi sie, wiec mozecie mnie troche pozabawiac wink heart czesc farbowany lisie... Coś dzisiaj taki... stare wkurzony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Ozzwald Libido69 Czesc Misiaczki, nudzi mi sie, wiec mozecie mnie troche pozabawiac wink heart czesc farbowany lisie... Czesc wink heart *nadepuje na noge* co wiesz o miescie Tychy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:31 pm
madchild Ozzwald Libido69 Czesc Misiaczki, nudzi mi sie, wiec mozecie mnie troche pozabawiac wink heart czesc farbowany lisie... Coś dzisiaj taki... stare wkurzony? to nie mial byc przejaw agresji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:32 pm
Ozzwald Libido69 Ozzwald Libido69 Czesc Misiaczki, nudzi mi sie, wiec mozecie mnie troche pozabawiac wink heart czesc farbowany lisie... Czesc wink heart *nadepuje na noge* co wiesz o miescie Tychy? ze smierdzi ? biggrin tak samo jak katowice ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii wygraalaaaaaaam!!!!!! XDD 2 miejsce ale wygralam! whee xd 2: Akiko+ ( kimono [+kitty] ) xd super ^___^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|