|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:57 am
Ozzwald witam wszystkie piekne dziewczeta... a ze mną to się nie przywitasz stare xd xd xd oki potworki moje śliczne, ja idu z psem na spacer whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:57 am
Ozzwald witam wszystkie piekne dziewczeta... smile pobampujecie troszke na moim quescie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:58 am
Kitty ShadowCat Ozzwald witam wszystkie piekne dziewczeta... a ze mną to się nie przywitasz stare xd xd xd oki potworki moje śliczne, ja idu z psem na spacer whee ... ^^ ...twoj pupil napewno sie cieszy ...^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:00 pm
Kiart ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ [quote="Aidannai gatkami sie rozni whee no jasne!! xd ... redface czasami sa biale a czasami czarne .. wink podbiega od tylu i sciaga spodnie... dzis masz gatki koloru....??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:01 pm
YumiTao witka Irinn *przytul* whee *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:02 pm
Kiart Kitty ShadowCat Ozzwald witam wszystkie piekne dziewczeta... a ze mną to się nie przywitasz stare xd xd xd oki potworki moje śliczne, ja idu z psem na spacer whee ... ^^ ...twoj pupil napewno sie cieszy ...^^ biggrin cieszy się, cieszy biggrin .... dziś jak się z nią bawiłam omal mi nosa nie odgryzła sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:05 pm
Kitty ShadowCat Kiart Kitty ShadowCat Ozzwald witam wszystkie piekne dziewczeta... a ze mną to się nie przywitasz stare xd xd xd oki potworki moje śliczne, ja idu z psem na spacer whee ... ^^ ...twoj pupil napewno sie cieszy ...^^ biggrin cieszy się, cieszy biggrin .... dziś jak się z nią bawiłam omal mi nosa nie odgryzła sweatdrop to napewno z miłosci było xd moze ona tak uczucia wyraza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:05 pm
Kitty, pytanie offtopic: chyba nie wierzysz w tę głodną historyjkę ktora jest dołączana do zdjęcia, co je masz w sygnaturce? eek ja też dostałam ten spam... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 12:08 pm
madchild Kitty, pytanie offtopic: chyba nie wierzysz w tę głodną historyjkę ktora jest dołączana do zdjęcia, co je masz w sygnaturce? eek ja też dostałam ten spam... stare nie wierzę w coś takiego... ale mi się podoba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|