|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:08 am
pizza tez dobra, ale czasami sie spala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:22 am
... xd
Tak aktualnie to jem kanapki z pomidorem i rzodkiewka ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:23 am
Kiart ... xd Tak aktualnie to jem kanapki z pomidorem i rzodkiewka ... xd mrr, zdrowe jedzonko :> smacznego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:24 am
Kiart ... xd Tak aktualnie to jem kanapki z pomidorem i rzodkiewka ... xd a ja zaraz zjem z masłem i taką pastą z sera i rzodkiewek., MNIAM!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:25 am
Kiart, hmm, odkąd Cię znam to masz takiego samego avatarka..nie zbierasz na żadnego itemka? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:26 am
Rynn the Vampire Kiart ... xd Tak aktualnie to jem kanapki z pomidorem i rzodkiewka ... xd mrr, zdrowe jedzonko :> smacznego ^^..Dlamnie czy zdrowe czy nie i tak takie samo ... xd ..no chyba ze takie jedzonko co np w Uwadze pokazywali ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:27 am
Kiart Rynn the Vampire Kiart ... xd Tak aktualnie to jem kanapki z pomidorem i rzodkiewka ... xd mrr, zdrowe jedzonko :> smacznego ^^..Dlamnie czy zdrowe czy nie i tak takie samo ... xd ..no chyba ze takie jedzonko co np w Uwadze pokazywali ... stare nie widziałam..wybacz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:28 am
Rynn the Vampire Kiart, hmm, odkąd Cię znam to masz takiego samego avatarka..nie zbierasz na żadnego itemka? 3nodding ... eee .. czasami sie przebieralem ... jest tu malo rzeczy fajnych ... a jak sa jakies ktore sie mi naprawde podobaja to np kosztuja 30k za sztuke .. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:29 am
Kiart Rynn the Vampire Kiart, hmm, odkąd Cię znam to masz takiego samego avatarka..nie zbierasz na żadnego itemka? 3nodding ... eee .. czasami sie przebieralem ... jest tu malo rzeczy fajnych ... a jak sa jakies ktore sie mi naprawde podobaja to np kosztuja 30k za sztuke .. sweatdrop mhm...no, to czemu na nie nie uzbierasz i nie kupisz? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:31 am
Rynn the Vampire Kiart Rynn the Vampire Kiart, hmm, odkąd Cię znam to masz takiego samego avatarka..nie zbierasz na żadnego itemka? 3nodding ... eee .. czasami sie przebieralem ... jest tu malo rzeczy fajnych ... a jak sa jakies ktore sie mi naprawde podobaja to np kosztuja 30k za sztuke .. sweatdrop mhm...no, to czemu na nie nie uzbierasz i nie kupisz? :>...dobry pomysl ..^^ .. tylko troszke checi trzeba zebrac ...^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:34 am