|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:28 am
Sei chan Kiart Sei chan Kiart Eh ... A co mi tam ... :przysuwa sie blizej Sei ...: *Podaje mu pierwsza fiolke*^ ^ :gul gul gul ...: ...mmm .. Nic sie nie dzieje .. question :: po chwili:: razz UF...: O.o Jamnik O.o eek *wybucha smiechem * hahahaha jamnik biggrin biggrin biggrin O.o hmmm.... *robi sie nie widzialna* teraz jestem bezpieczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:29 am
Ozzwald BeeWolf_san [ Kaku ] tyle ze flak nie daje shock combo. (nie daje?) nie robie tak bo: raz nie mam opanowanego trafiania w kulki z boku, wiec odpada robienie uniku w boki, dwa, ze nie jestem kryty z zadnej strony, bo nawet po lekkim obrocie trace kulke z lini strzalu. jednym zdaniem, nie umiem tym operowac. Flak niedaje ... nieststy, ... ale mozna nim odbijac straszły przeciwnika biggrin ... KAKu musimy zagrać biggrin ... zobaczymy co tam umiesz biggrin jak chcesz tu robic klan to jeszcze by sie przydalo nasza stara ekipe sprowadzic na gaie... np rippera i sweetmastera.. biggrin no przydało by sie moze i cipeczka by zagrał :d ..ale on pali ruskie fajki ... i nie ma go od dawna ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:30 am
Sei chan Kiart Sei chan Kiart Eh ... A co mi tam ... :przysuwa sie blizej Sei ...: *Podaje mu pierwsza fiolke*^ ^ :gul gul gul ...: ...mmm .. Nic sie nie dzieje .. question :: po chwili:: razz UF...: O.o Jamnik O.o .. crying ...ja chce antidotum ... exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy Ozzwald opcy btw Ozz , Bee jak wy te kombosy tak na szybce robicie?? odruch bezwarunkowy... poprostu trzeba wycwiczyc szybkie podwojne klikniecie danego kierunku w ktory chcesz zrobic skok chodzilo mi o kombosy z shock rifle'a lypa... sweatdrop zle zrozumialem... sweatdrop poprostu puszczas kulke a potem w nia strzelasz promieniem... tyle to tez wiem..... tylko ja na przyklad w ruchu nie daje rady.... (a ruszac sie trzeba) btw wlasnie uruchomilem moj profil na audioscrobblerze..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] ja nie umiem grac i nie lubie ut xp No to ześ mnie zawiudł chłopcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok ja sie stleniam
PaPa Wszystkim 3maita sie
*wchodzi do kabiny teleporytacyjnej i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:31 am
dzienki KI heart
Jamnik!! ja mam jakmniczka... slodkie bestie z piekla rodem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san no przydało by sie moze i cipeczka by zagrał :d ..ale on pali ruskie fajki ... i nie ma go od dawna ;( tez zaczne palic ruskie fajki.. z tego co pamioetam dostawal po nich niezlego kopa i niebylo na niego mocnych... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart .. crying ...ja chce antidotum ... exclaim *Podstawia mu pod pyszczek kolejna fiolke*^ ^ Na chwilke znikam wymyslic sobie cos do jedzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:32 am
BeeWolf_san Ntsumi_Aya BeeWolf_san [ Kaku ] perfekcja to strzelic w kulke (2 tryb asmd) przeciwnika, kiedy on nia wystrzeliwuje domokun Ja ozzemu w Kulke trafiam z Flakkanona... chodzi o to ze strzelasz 3 kulki skaczesz i wysadzasz odpowiednia ... moge Gaja gklan załorzymy eek fajnie by było ^_^ xd No wporzo ...*patrzy na ozzego* ... opcusiu co o tym sadzisz ?? ja jestem jak najbardziej za....... tyle za ja dupiato gram..... xd ale musi byc rownowaga nie?!?! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Ok ja sie stleniam PaPa Wszystkim 3maita sie *wchodzi do kabiny teleporytacyjnej i znika* Narka ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san [ Kaku ] ja nie umiem grac i nie lubie ut xp No to ześ mnie zawiudł chłopcze xd tym ze nie umiem, czy nie lubie? ludzka rzecz, men.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja juz zegnam wszystkich ^_^ Do zobaczyska wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:33 am
Sei chan Kiart .. crying ...ja chce antidotum ... exclaim *Podstawia mu pod pyszczek kolejna fiolke*^ ^ Na chwilke znikam wymyslic sobie cos do jedzenia ... crying ..Nie dziala ... : Hau Hau ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|