|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:06 am
BeeWolf_san /He ale sie fajnie grało biggrin No nastepnym razem zagramy moze w wiecej osub nie powinno lagować ... biggrin Aya to moj ziomek druzynowy wink biggrin biggrin biggrin jestem zaszczycona xd yeee xd hey Kiart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:07 am
M-Teen Aidanna hejka wam!!! i co chc ktos te kajdany... jak tak to w markecie sa heart hehe ja juz swoje zakupilam a tkze pingwiny i jestem z siebie dumna *jest z siebie bardzo dumna* 3nodding jak ci sie udalo uzbierac kase na kapcioszki... ale to sa kajdany a nie kula : domokun whee ja musze uzbierac na to... narazie zbieralam na blueboxy bo liczulam na to ze tam cos bendzie ale nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:08 am
Ozzwald opcy btw Ozz , Bee jak wy te kombosy tak na szybce robicie?? odruch bezwarunkowy... poprostu trzeba wycwiczyc szybkie podwojne klikniecie danego kierunku w ktory chcesz zrobic skok chodzilo mi o kombosy z shock rifle'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:09 am
Aidanna M-Teen Aidanna hejka wam!!! i co chc ktos te kajdany... jak tak to w markecie sa heart hehe ja juz swoje zakupilam a tkze pingwiny i jestem z siebie dumna *jest z siebie bardzo dumna* 3nodding jak ci sie udalo uzbierac kase na kapcioszki... ale to sa kajdany a nie kula : domokun whee ja musze uzbierac na to... narazie zbieralam na blueboxy bo liczulam na to ze tam cos bendzie ale nie sweatdrop wiesz ja tak wczoraj zakupila pink boxa i tam jakies gowno andronoidowe bylo domokun kliknij na to okienko u mnie w sigu biggrin i patrz na 4 post XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna M-Teen Aidanna hejka wam!!! i co chc ktos te kajdany... jak tak to w markecie sa heart hehe ja juz swoje zakupilam a tkze pingwiny i jestem z siebie dumna *jest z siebie bardzo dumna* 3nodding jak ci sie udalo uzbierac kase na kapcioszki... ale to sa kajdany a nie kula : domokun whee ja musze uzbierac na to... narazie zbieralam na blueboxy bo liczulam na to ze tam cos bendzie ale nie sweatdrop ...Fajnie bedziesz wygladala ... xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald odruch bezwarunkowy... poprostu trzeba wycwiczyc szybkie podwojne klikniecie danego kierunku w ktory chcesz zrobic skok Tia biggrin jakoś sie wyrabiamy biggrin .... hehe tyle lat gry biggrin z 5 rok bedzie niedługo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:10 am
opcy Ozzwald opcy btw Ozz , Bee jak wy te kombosy tak na szybce robicie?? odruch bezwarunkowy... poprostu trzeba wycwiczyc szybkie podwojne klikniecie danego kierunku w ktory chcesz zrobic skok chodzilo mi o kombosy z shock rifle'a lypa... sweatdrop zle zrozumialem... sweatdrop poprostu puszczas kulke a potem w nia strzelasz promieniem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:11 am
Christoff_Gangrell [ Kaku ] time machineChristoff_Gangrell Libido69 Oj, chlopcy, chlopcy... Coz to za tok myslenia? wink heart Zwyczajny meski....(niestety nic na to nie poradze sweatdrop ) A dziwisz sie??? Z taka aparycja jak twoja to ja bym sie nie dziwił... whee (KAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIII) tak btw. co masz na mysli piszac z 'taka aparycja'? masz jakis niekoniecznie namacalny evidence? foto albo..foto? 3nodding o ile mnie nie bajerowała to ta zjawiskowa buzia w sigu nalerzy do niej... whee mhm, wiec no comment. nie bede deptal twoich marzen stary blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald opcy btw Ozz , Bee jak wy te kombosy tak na szybce robicie?? odruch bezwarunkowy... poprostu trzeba wycwiczyc szybkie podwojne klikniecie danego kierunku w ktory chcesz zrobic skok chodzilo mi o kombosy z shock rifle'a Puszczasz kulke i w nia strzelasz biggrin ... ale perfekcji nie osiagnelismy jeszcze biggrin ..ale ale biggrin ...hehe whee No ba ayu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|