|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:59 am
Rynn the Vampire Heh xd patrzę i śmiać się przestać nie mogę. Czesć Kaku 3nodding heart nie żebyśmy byli przykladami osób dotkniętych chorobą cywilizacyjną atakującą wielu mangowców... czyli bezdupnością... oby to był stan przejściowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:00 am
Kukus Ozzwald panowie wy i tak nie macie u niej zadnych szans... blaugh powiedział mistrz podrywu w kategorii "szkoła podstawowa, klasy 1-5" ale dzieki temu jestem taki slodki.. i rozkoszny... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejka wam!!! i co chc ktos te kajdany... jak tak to w markecie sa heart xd Witaj xd *przygląda sie rozmowie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aya Opcy sory ale zona brata musiała szybko mopa i musiałem wyjsc... :/ ...
Ale sie fajnie grało nastepnym razem ozzy postawi Serwa bo mi sie komp cioł troszku za mało ramu jak na serwer jednak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:01 am
BeeWolf_san Aya Opcy sory ale zona brata musiała szybko mopa i musiałem wyjsc... :/ ... Ale sie fajnie grało nastepnym razem ozzy postawi Serwa bo mi sie komp cioł troszku za mało ramu jak na serwer jednak biggrin ok niema sprawy xd znowu w jednej drozynie ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Aya Opcy sory ale zona brata musiała szybko mopa i musiałem wyjsc... :/ ... Ale sie fajnie grało nastepnym razem ozzy postawi Serwa bo mi sie komp cioł troszku za mało ramu jak na serwer jednak biggrin np..... w kazdym razie czekam na nastepna gre...... (zeby znowu oberwac........)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
time machineChristoff_Gangrell Libido69 Oj, chlopcy, chlopcy... Coz to za tok myslenia? wink heart Zwyczajny meski....(niestety nic na to nie poradze sweatdrop ) A dziwisz sie??? Z taka aparycja jak twoja to ja bym sie nie dziwił... whee (KAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIII) tak btw. co masz na mysli piszac z 'taka aparycja'? masz jakis niekoniecznie namacalny evidence? foto albo..foto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:02 am
Aidanna hejka wam!!! i co chc ktos te kajdany... jak tak to w markecie sa heart hehe ja juz swoje zakupilam a tkze pingwiny i jestem z siebie dumna *jest z siebie bardzo dumna* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:02 am
opcy BeeWolf_san Aya Opcy sory ale zona brata musiała szybko mopa i musiałem wyjsc... :/ ... Ale sie fajnie grało nastepnym razem ozzy postawi Serwa bo mi sie komp cioł troszku za mało ramu jak na serwer jednak biggrin np..... w kazdym razie czekam na nastepna gre...... (zeby znowu oberwac........) o sie martwisz xd ja zawsze obrywam xd (może te meczyki nam coś dadza... twisted >)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:04 am
Ntsumi_Aya opcy BeeWolf_san Aya Opcy sory ale zona brata musiała szybko mopa i musiałem wyjsc... :/ ... Ale sie fajnie grało nastepnym razem ozzy postawi Serwa bo mi sie komp cioł troszku za mało ramu jak na serwer jednak biggrin np..... w kazdym razie czekam na nastepna gre...... (zeby znowu oberwac........) o sie martwisz xd ja zawsze obrywam xd (może te meczyki nam coś dadza... twisted >)btw Ozz , Bee jak wy te kombosy tak na szybce robicie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:04 am
Hejka All...^^
wink
:: co za parszywapogoda ... sweatdrop :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:05 am
/He ale sie fajnie grało biggrin
No nastepnym razem zagramy moze w wiecej osub nie powinno lagować ... biggrin
Aya to moj ziomek druzynowy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ntsumi_Aya opcy BeeWolf_san Aya Opcy sory ale zona brata musiała szybko mopa i musiałem wyjsc... :/ ... Ale sie fajnie grało nastepnym razem ozzy postawi Serwa bo mi sie komp cioł troszku za mało ramu jak na serwer jednak biggrin np..... w kazdym razie czekam na nastepna gre...... (zeby znowu oberwac........) o sie martwisz xd ja zawsze obrywam xd (może te meczyki nam coś dadza... twisted >)btw Ozz , Bee jak wy te kombosy tak na szybce robicie?? odruch bezwarunkowy... poprostu trzeba wycwiczyc szybkie podwojne klikniecie danego kierunku w ktory chcesz zrobic skok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] time machineChristoff_Gangrell Libido69 Oj, chlopcy, chlopcy... Coz to za tok myslenia? wink heart Zwyczajny meski....(niestety nic na to nie poradze sweatdrop ) A dziwisz sie??? Z taka aparycja jak twoja to ja bym sie nie dziwił... whee (KAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIII) tak btw. co masz na mysli piszac z 'taka aparycja'? masz jakis niekoniecznie namacalny evidence? foto albo..foto? 3nodding o ile mnie nie bajerowała to ta zjawiskowa buzia w sigu nalerzy do niej... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:06 am
Kiart Hejka All...^^ wink :: co za parszywapogoda ... sweatdrop : *cmok w polik* siemanko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|