|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:50 am
Libido69 Witam Kaku 3nodding heart Jeszcze sie nie znamy... wink heart hey hey, widze ze reszta zbyt nakrecona rozmowa zeby sie przywitac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:51 am
Ozzwald panowie wy i tak nie macie u niej zadnych szans... blaugh Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:51 am
witaj *cmok w polik* jestem z siebie bardzo bardzo dumna bo mam wreszcie pingwiny! biggrin 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:52 am
[ Kaku ] Libido69 Witam Kaku 3nodding heart Jeszcze sie nie znamy... wink heart hey hey, widze ze reszta zbyt nakrecona rozmowa zeby sie przywitac. A dziwisz sie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:53 am
M-Teen witaj *cmok w polik* jestem z siebie bardzo bardzo dumna bo mam wreszcie pingwiny! biggrin 3nodding twisted gratuluje eM. heart hehe..powiedz, ze masz je od cliffa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:53 am
Christoff_Gangrell [ Kaku ] Libido69 Witam Kaku 3nodding heart Jeszcze sie nie znamy... wink heart hey hey, widze ze reszta zbyt nakrecona rozmowa zeby sie przywitac. A dziwisz sie??? fakt, cale bajty emocji seksualnej. jak tu byc normalnym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:54 am
Heh xd patrzę i śmiać się przestać nie mogę.
Czesć Kaku 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:54 am
[ Kaku ] M-Teen witaj *cmok w polik* jestem z siebie bardzo bardzo dumna bo mam wreszcie pingwiny! biggrin 3nodding twisted gratuluje eM. heart hehe..powiedz, ze masz je od cliffa blaugh *kłania się* nie, ale gadałam z cleefem.. ale w momenice gdy zdobylam całą sumke cleefa nie bylo, a w merkecie byla o 1k tańsza para niż on miał w swoim shopie XD ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:55 am
[ Kaku ] Christoff_Gangrell [ Kaku ] Libido69 Witam Kaku 3nodding heart Jeszcze sie nie znamy... wink heart hey hey, widze ze reszta zbyt nakrecona rozmowa zeby sie przywitac. A dziwisz sie??? fakt, cale bajty emocji seksualnej. jak tu byc normalnym. Wprost cudnie to ujales xd xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:57 am
Rynn the Vampire Heh xd patrzę i śmiać się przestać nie mogę. Czesć Kaku 3nodding heart Czesc Rynn. eM..to ile kosztowaly cie te pingwiny? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:57 am
Ozzwald panowie wy i tak nie macie u niej zadnych szans... blaugh powiedział mistrz podrywu w kategorii "szkoła podstawowa, klasy 1-5"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:58 am
Kukus Ozzwald panowie wy i tak nie macie u niej zadnych szans... blaugh powiedział mistrz podrywu w kategorii "szkoła podstawowa, klasy 1-5" xd xd blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:58 am
[ Kaku ] Rynn the Vampire Heh xd patrzę i śmiać się przestać nie mogę. Czesć Kaku 3nodding heart Czesc Rynn. eM..to ile kosztowaly cie te pingwiny? 3nodding 48,5 k sweatdrop a teraz bzieram na takie cudne cacko co się zowie Golden Laurels heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:59 am
hejka wam!!! i co chc ktos te kajdany... jak tak to w markecie sa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:59 am
Libido69 Kukus Ozzwald panowie wy i tak nie macie u niej zadnych szans... blaugh powiedział mistrz podrywu w kategorii "szkoła podstawowa, klasy 1-5" xd xd blaugh heart O kurde to myślałem ze trylko wodzu ma wielbicielki wtych noramach... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|