|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:35 am
Kukus Libido69 Nie no.. przeciez wiecie... troszeczke sobie w kulki lece... ale fakt, mam dzisiaj ochote na jaka niezapomniana przygode... ohh.. eek heart na mnie oczywiście liczyć nie możesz dziś... ja wyjazdów nie obsługuję blaugh ale gdy będziesz w Warsawie daj znać, chętnie się spotkam z tobą, gdyż [żeby to zabrzmiało to poprawnie politycznie] niezwykle mnie pociąga twoja osobowość i czuję iż dyskusja pomiędzy nami mogłaby być długa, soczysta i owocna wink Soczysta?? OWocna?? Taaa, ja wiem co amsz na mysli.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:36 am
Kukus Libido69 Nie no.. przeciez wiecie... troszeczke sobie w kulki lece... ale fakt, mam dzisiaj ochote na jaka niezapomniana przygode... ohh.. eek heart na mnie oczywiście liczyć nie możesz dziś... ja wyjazdów nie obsługuję blaugh ale gdy będziesz w Warsawie daj znać, chętnie się spotkam z tobą, gdyż [żeby to zabrzmiało to poprawnie politycznie] niezwykle mnie pociąga twoja osobowość i czuję iż dyskusja pomiędzy nami mogłaby być długa, soczysta i owocna wink Mowisz, ze "znalezlibysmy wspolny jezyk"? blaugh wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:36 am
Wodzu Kukus Libido69 Nie no.. przeciez wiecie... troszeczke sobie w kulki lece... ale fakt, mam dzisiaj ochote na jaka niezapomniana przygode... ohh.. eek heart na mnie oczywiście liczyć nie możesz dziś... ja wyjazdów nie obsługuję blaugh ale gdy będziesz w Warsawie daj znać, chętnie się spotkam z tobą, gdyż [żeby to zabrzmiało to poprawnie politycznie] niezwykle mnie pociąga twoja osobowość i czuję iż dyskusja pomiędzy nami mogłaby być długa, soczysta i owocna wink Soczysta?? OWocna?? Taaa, ja wiem co amsz na mysli.. biggrin Wodzu... ale jakby na to nie patrzeć nie mówiłem do ciebie biggrin zjooooooom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:37 am
Libido69 Mowisz, ze "znalezlibysmy wspolny jezyk"? blaugh wink heart myślę że mógłbym podjąć się przynajmniej próby znalezienia takowego redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:38 am
Libido69 Kukus Libido69 Nie no.. przeciez wiecie... troszeczke sobie w kulki lece... ale fakt, mam dzisiaj ochote na jaka niezapomniana przygode... ohh.. eek heart na mnie oczywiście liczyć nie możesz dziś... ja wyjazdów nie obsługuję blaugh ale gdy będziesz w Warsawie daj znać, chętnie się spotkam z tobą, gdyż [żeby to zabrzmiało to poprawnie politycznie] niezwykle mnie pociąga twoja osobowość i czuję iż dyskusja pomiędzy nami mogłaby być długa, soczysta i owocna wink Mowisz, ze "znalezlibysmy wspolny jezyk"? blaugh wink heart Mysle ze my znalezlibysmy odpowiednia "płaszczyzne porozumienia" whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:41 am
Christoff_Gangrell Mysle ze my znalezlibysmy odpowiednia "płaszczyzne porozumienia" whee byłoby to spotkanie w poz... tfu... na poziomie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:46 am
Oj, chlopcy, chlopcy... Coz to za tok myslenia? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:48 am
Libido69 Oj, chlopcy, chlopcy... Coz to za tok myslenia? wink heart Zwyczajny meski....(niestety nic na to nie poradze sweatdrop ) A dziwisz sie??? Z taka aparycja jak twoja to ja bym sie nie dziwił... whee (KAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIII)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:49 am
Witam Kaku 3nodding heart Jeszcze sie nie znamy... wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:49 am
Witam z powrotem biggrin (fajnie sie gralo wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:50 am