|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:25 am
Libido69 Gosiak ehhh sam sex ! xp piekny dzionek nieee? ^^ *obraca sie w okolo* Sex? Masz ochote na sex? Powiedz mi mala... skad jeste? wink heart blaugh buehheh Kraków oczywista :] eh zaraz bede tylko pelna szczescia odkurze w pokoju heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:26 am
Gosiak blaugh wchodzi uchachana :] siemaaa elo dzieciakiiii ^^ blaugh ehhh sam sex ! xp piekny dzionek nieee? ^^ witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:26 am
Libido69 Gosiak ehhh sam sex ! xp piekny dzionek nieee? ^^ *obraca sie w okolo* Sex? Masz ochote na sex? Powiedz mi mala... skad jeste? wink heart blaugh Słonko, ciebie to dziś chyba konkretnie świeżbi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:27 am
Libido69 Gosiak ehhh sam sex ! xp piekny dzionek nieee? ^^ *obraca sie w okolo* Sex? Masz ochote na sex? Powiedz mi mala... skad jeste? wink heart blaugh eek Moge sie dołaczyć??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:28 am
Kukus Libido69 Gosiak ehhh sam sex ! xp piekny dzionek nieee? ^^ *obraca sie w okolo* Sex? Masz ochote na sex? Powiedz mi mala... skad jeste? wink heart blaugh Słonko, ciebie to dziś chyba konkretnie świeżbi blaugh Rrrrrr... az mnie roznosi, kochaniutki... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:29 am
Libido69 Kukus Libido69 Gosiak ehhh sam sex ! xp piekny dzionek nieee? ^^ *obraca sie w okolo* Sex? Masz ochote na sex? Powiedz mi mala... skad jeste? wink heart blaugh Słonko, ciebie to dziś chyba konkretnie świeżbi blaugh Rrrrrr... az mnie roznosi, kochaniutki... xp to jak dojechac do tych mysłowic????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:30 am
Christoff_Gangrell Libido69 Kukus Libido69 Gosiak ehhh sam sex ! xp piekny dzionek nieee? ^^ *obraca sie w okolo* Sex? Masz ochote na sex? Powiedz mi mala... skad jeste? wink heart blaugh Słonko, ciebie to dziś chyba konkretnie świeżbi blaugh Rrrrrr... az mnie roznosi, kochaniutki... xp to jak dojechac do tych mysłowic???? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:31 am
Christoff_Gangrell Libido69 Kukus Libido69 Gosiak ehhh sam sex ! xp piekny dzionek nieee? ^^ *obraca sie w okolo* Sex? Masz ochote na sex? Powiedz mi mala... skad jeste? wink heart blaugh Słonko, ciebie to dziś chyba konkretnie świeżbi blaugh Rrrrrr... az mnie roznosi, kochaniutki... xp to jak dojechac do tych mysłowic???? Sex?? Czy ktos powiedzial Sex??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaraz bedzie tu mala orgia jak tak dalej pojdzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie no.. przeciez wiecie... troszeczke sobie w kulki lece... ale fakt, mam dzisiaj ochote na jaka niezapomniana przygode... ohh.. eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:33 am
Libido69 Nie no.. przeciez wiecie... troszeczke sobie w kulki lece... ale fakt, mam dzisiaj ochote na jaka niezapomniana przygode... ohh.. eek heart Przygoda?? Taaaaaakkk.. biggrin [Sanae-chaaaaann.... crying ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Nie no.. przeciez wiecie... troszeczke sobie w kulki lece... ale fakt, mam dzisiaj ochote na jaka niezapomniana przygode... ohh.. eek heart dobra poczekaj nie ruszaj sie z miejsca zaraz u ciebie bede.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:34 am
Libido69 Nie no.. przeciez wiecie... troszeczke sobie w kulki lece... ale fakt, mam dzisiaj ochote na jaka niezapomniana przygode... ohh.. eek heart na mnie oczywiście liczyć nie możesz dziś... ja wyjazdów nie obsługuję blaugh ale gdy będziesz w Warsawie daj znać, chętnie się spotkam z tobą, gdyż [żeby to zabrzmiało to poprawnie politycznie] niezwykle mnie pociąga twoja osobowość i czuję iż dyskusja pomiędzy nami mogłaby być długa, soczysta i owocna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|