|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:16 pm
dark wampirek Where? Ja tu gtylko widze komary... I mnie stare Nie chcę stać się celem xd oj... sorki smile [zabezpiecza rozdzke]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:16 pm
warzywo the dark elf Danii Oni bo nektar sie skączy a krew jest dostępna wszędzie tam gdzie są kwiaty i ich niema dobra poddaje sie bo bedzie kolejna rozmowa do nikad jakich juz wiele mialem w zyciu KOMARY SA GLUPIE! KOMARZYCE NIE! biggrin NIe xp Wszystkie insekty są głupie ( prócz pająków :#)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:17 pm
Danii warzywo the dark elf Danii Oni bo nektar sie skączy a krew jest dostępna wszędzie tam gdzie są kwiaty i ich niema dobra poddaje sie bo bedzie kolejna rozmowa do nikad jakich juz wiele mialem w zyciu KOMARY SA GLUPIE! KOMARZYCE NIE! biggrin NIe xp Wszystkie insekty są głupie nieoczekiwany kompromis
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:18 pm
warzywo the dark elf Danii warzywo the dark elf Danii Oni bo nektar sie skączy a krew jest dostępna wszędzie tam gdzie są kwiaty i ich niema dobra poddaje sie bo bedzie kolejna rozmowa do nikad jakich juz wiele mialem w zyciu KOMARY SA GLUPIE! KOMARZYCE NIE! biggrin NIe xp Wszystkie insekty są głupie nieoczekiwany kompromis Chodzi oto że nielubie gdy coś ma 3 lub od 5 w zwyrz odnurz a i lata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:19 pm
*podchodzi do okna* *wyglaga na podwoorko* *widzi cały trawnik usiany komarami nabitymi na wykalaczki* eek ...... uh..... *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:19 pm
Danii warzywo the dark elf Danii warzywo the dark elf Danii Oni bo nektar sie skączy a krew jest dostępna wszędzie tam gdzie są kwiaty i ich niema dobra poddaje sie bo bedzie kolejna rozmowa do nikad jakich juz wiele mialem w zyciu KOMARY SA GLUPIE! KOMARZYCE NIE! biggrin NIe xp Wszystkie insekty są głupie nieoczekiwany kompromis Chodzi oto że nielubie gdy coś ma 3 lub od 5 w zwyrz odnurz a i lata Nie tylko ty... brzydzę się wszystkich "stawonogów" (z nielicznymi wyjątkami) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:20 pm
Normalnie zalozcie gildie... eek Mam dla was nawet projekt logo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:21 pm
Lethiel *podchodzi do okna* *wyglaga na podwoorko* *widzi cały trawnik usiany komarami nabitymi na wykalaczki* eek ...... uh..... *mdleje* *Biegnie do kuchni po wode by ocuci Lethiel, po chwili pobudynku rozbiega się donośny huk, a z kuchni wytacza się kilka granków*Nyu crying znowu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Nie tylko ty... brzydzę się wszystkich "stawonogów" (z nielicznymi wyjątkami) xd a ja wprost(kryptoreklama) kocham pajaki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *podchodzi do okna* *wyglaga na podwoorko* *widzi cały trawnik usiany komarami nabitymi na wykalaczki* eek ...... uh..... *mdleje* spokojnie zaraz to pozbieram stare *wychodzi na trawnik po czym wywołuje małą trąbę powierzną która zbiera wszystkie trupy z pola wali* Zadowolona? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Normalnie zalozcie gildie... eek Mam dla was nawet projekt logo...  zrób też osy nie dla rynn blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:22 pm
Pisarz Delein *zsiada z miotły* *czeka przed drzwiami na strych na Pisarza* Sama tam nie wejdę... stare doszedł do niej> spokojnie nie ma sie czego bac no to zaczynamy, zbierz te pajeczyny a ja postaram sie doprowadzic meble do porzadkuNo chyba zwariowałeś. Ty pójdziesz zebrać pajęczyny, a ja poustawiam meble... Arachnofobię mam jakby się ktoś pytał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Normalnie zalozcie gildie... eek Mam dla was nawet projekt logo...  Fainy a mógł byś zmienić napis i wstawić w cien komora cień człowieka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Danii Chodzi oto że nielubie gdy coś ma 3 lub od 5 w zwyrz odnurz a i lata Nie tylko ty... brzydzę się wszystkich "stawonogów" (z nielicznymi wyjątkami) xd Ja natomiast podziwiam szerszenie - matka niektórych gatunków potrafi zabić w walcę pokaźną modliszkę xd Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|