|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:00 am
Kto chce pograc w UT palec pod budke ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , zaczynam pieprzyć głupoty , co oznacza że muszę zrobić coś produktywnego sweatdrop Żegnam Wszystkich xd strzepac gruche ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , zaczynam pieprzyć głupoty , co oznacza że muszę zrobić coś produktywnego sweatdrop Żegnam Wszystkich xd papa biggrin 4laugh *słucha Happysad - Hymn 78* heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 opcy smaga ukrytym biczem podlosci I zieje perfidnym zakłamaniem swym bezbożnym *wieje od niego sosem czosnkowym z kebaba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:02 am
BeeWolf_san Kto chce pograc w UT palec pod budke ... moge ja.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:02 am
Ozzwald PointZer0 Dobra , zaczynam pieprzyć głupoty , co oznacza że muszę zrobić coś produktywnego sweatdrop Żegnam Wszystkich xd strzepac gruche ? a co? myślisz, ze go głowa boli? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:03 am
BeeWolf_san Kto chce pograc w UT palec pod budke ... nie mam zainstalowanego UT... i nadal jestem w to beznadziejny sweatdrop a moge wsadzić ci paluszek w du...do nosa? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:03 am
opcy BeeWolf_san Kto chce pograc w UT palec pod budke ... moge ja....... To sie ładuj za 5 minut na serwer biggrin IP ... 62.179.81.14
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:04 am
Kukus Ozzwald PointZer0 Dobra , zaczynam pieprzyć głupoty , co oznacza że muszę zrobić coś produktywnego sweatdrop Żegnam Wszystkich xd strzepac gruche ? a co? myślisz, ze go głowa boli? blaugh nawet jesli go boli to moze przestanie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:04 am
Kukus BeeWolf_san Kto chce pograc w UT palec pod budke ... nie mam zainstalowanego UT... i nadal jestem w to beznadziejny sweatdrop woah =='' ja mam zainstalowanego, ale też jestem beznadziejna... a tak pozatym to witam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:05 am
Ozzwald Kukus Ozzwald PointZer0 Dobra , zaczynam pieprzyć głupoty , co oznacza że muszę zrobić coś produktywnego sweatdrop Żegnam Wszystkich xd strzepac gruche ? a co? myślisz, ze go głowa boli? blaugh nawet jesli go boli to moze przestanie... blaugh metoda stestowana... mnie boli ale sie lecze prochami... żadnego bicia niemca po kasku, trzymam postanowienie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:06 am
*dzwi otwieraja sie z impetem w akopaniamencie grzmotów i deszcu* Faak *wbiega cały mokry*
CZeSC wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:07 am
Christoff_Gangrell *dzwi otwieraja sie z impetem w akopaniamencie grzmotów i deszcu* Faak *wbiega cały mokry* CZeSC wszystkim... xd witaj xd co Ci się stało ? xd *podaje ręcznik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:07 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald PointZer0 Dobra , zaczynam pieprzyć głupoty , co oznacza że muszę zrobić coś produktywnego sweatdrop Żegnam Wszystkich xd strzepac gruche ? a co? myślisz, ze go głowa boli? blaugh nawet jesli go boli to moze przestanie... blaugh metoda stestowana... mnie boli ale sie lecze prochami... żadnego bicia niemca po kasku, trzymam postanowienie Akurat.. xd heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|