|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:20 am
czuje sie niezauwazana ale co tam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:20 am
Kukus Rynn the Vampire ej, przecież nic nie robimy! xd wole dmuchać na zimne aaaj tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:21 am
*wpatruje sie w siga Rynn* Malkavian? eek xd Blah... ja wole Ventrue i zabojczo pedanckich Toreadorow (bo sa smieszni) wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:23 am
Libido69 *wpatruje sie w siga Rynn* Malkavian? eek xd Blah... ja wole Ventrue i zabojczo pedanckich Toreadorow (bo sa smieszni) wink heart A ja wolę Pożądek Hermesa xd Witam wszystkich , na niedługo wprawdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:25 am
PointZer0 Libido69 *wpatruje sie w siga Rynn* Malkavian? eek xd Blah... ja wole Ventrue i zabojczo pedanckich Toreadorow (bo sa smieszni) wink heart A ja wolę Pożądek Hermesa xd Witam wszystkich , na niedługo wprawdzie Heh, stary dobry Zero... Witaj *podaje reke i siada kolo niego na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:25 am
]Goth bless[ PointZer0 Libido69 *wpatruje sie w siga Rynn* Malkavian? eek xd Blah... ja wole Ventrue i zabojczo pedanckich Toreadorow (bo sa smieszni) wink heart A ja wolę Pożądek Hermesa xd Witam wszystkich , na niedługo wprawdzie Heh, stary dobry Zero... Witaj *podaje reke i siada kolo niego na fotelu* Witam Goth Bless xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:29 am
Irinn czuje sie niezauwazana ale co tam xd e tam? wink Zdrowie! *stuka sie z nia szklankami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:30 am
M-Teen Irinn czuje sie niezauwazana ale co tam xd e tam? wink Zdrowie! *stuka sie z nia szklankami* Zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:31 am
]Goth bless[ PointZer0 Libido69 *wpatruje sie w siga Rynn* Malkavian? eek xd Blah... ja wole Ventrue i zabojczo pedanckich Toreadorow (bo sa smieszni) wink heart A ja wolę Pożądek Hermesa xd Witam wszystkich , na niedługo wprawdzie Heh, stary dobry Zero... Witaj *podaje reke i siada kolo niego na fotelu* A Ty co tak pojawiasz sie i znikasz? xd heart Bawisz sie w cienie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:31 am
Libido69 *wpatruje sie w siga Rynn* Malkavian? eek xd Blah... ja wole Ventrue i zabojczo pedanckich Toreadorow (bo sa smieszni) wink heart Ventrue są tacy sobie, a Torreadorzy - fakt, śmieszni ^^
Cześć 0-chan 3nodding *cmoknięcie w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:32 am
PointZer0 A ja wolę Pożądek Hermesa xd Witam wszystkich , na niedługo wprawdzie a ja nie ogarniam o czym wy tutaj rozmawiacie w tej chwili, więc się iudam sfrustrować do kuchni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:33 am
Rynn the Vampire Libido69 *wpatruje sie w siga Rynn* Malkavian? eek xd Blah... ja wole Ventrue i zabojczo pedanckich Toreadorow (bo sa smieszni) wink heart Ventrue są tacy sobie, a Torreadorzy - fakt, śmieszni ^^
Cześć 0-chan 3nodding *cmoknięcie w policzek*Chan ? xd Hmm... wolałbym -sama , ale moze być 3nodding Libbido - u mnie raczej blizej do Światła niż do Cienia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:34 am
Kukus PointZer0 A ja wolę Pożądek Hermesa xd Witam wszystkich , na niedługo wprawdzie a ja nie ogarniam o czym wy tutaj rozmawiacie w tej chwili, więc się iudam sfrustrować do kuchni wai..nie potnij się czy coś...Mrr 3nodding
może zamiast się frustrować uda Ci się odfrustrować... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|