|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:01 am
Kukus Rynn the Vampire Cały Kuksiu... xd Ale kochamy go za to ;P mowa... sie skacze, sie pływa... ciałko też mam zajebiste... i bajerka jest heart to jeszcze mission impossible - ukradnij Bee koszulkę i mi ją wyślij i będę Ci mówiła per boże xd
a zaraz, po czym się skacze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:04 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Cały Kuksiu... xd Ale kochamy go za to ;P mowa... sie skacze, sie pływa... ciałko też mam zajebiste... i bajerka jest heart to jeszcze mission impossible - ukradnij Bee koszulkę i mi ją wyślij i będę Ci mówiła per boże xd
a zaraz, po czym się skacze? Po mlodych dziewczynkach, jak mniemam wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:05 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Cały Kuksiu... xd Ale kochamy go za to ;P mowa... sie skacze, sie pływa... ciałko też mam zajebiste... i bajerka jest heart to jeszcze mission impossible - ukradnij Bee koszulkę i mi ją wyślij i będę Ci mówiła per boże xd
a zaraz, po czym się skacze? ze słupka do wody sie skacze... ewentualnie z okna po pijaku [nie, Ozzy... nie wyskoczę od Bee z pokoju przez okno za 100 pln] nie wiem czy się da wykraść, bo Bee jej strzeże, i nie chcę mu złamać serducha, znów sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:07 am
Libido69 Rynn the Vampire a zaraz, po czym się skacze? Po mlodych dziewczynkach, jak mniemam wink heart granica wieku, granicą prawa... poniżej 16 nie zejdę, bo i po co? eek [Ozzy, milcz... ani sie waż to powiedzieć]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:10 am
Kuks, moje serce łamie to, że ona nie wisi U MNIE na ścianie! gonk podrzuć mu falsyfikat...czy coś gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Libido69 Rynn the Vampire a zaraz, po czym się skacze? Po mlodych dziewczynkach, jak mniemam wink heart granica wieku, granicą prawa... poniżej 16 nie zejdę, bo i po co? eek [Ozzy, milcz... ani sie waż to powiedzieć] xd Ja tez nie schodze ponizej slicznych 16-tek wink heart *Przysuwa sie nieco do Rynn* A Ty, moja droga... Masz kogos? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:13 am
M-Teen M-Teen hej działa wam customize me? wiec jak dziala wam... nie moge zmienic ciuchów hula jak w morde strzelił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:15 am
Rynn the Vampire Z tym przysuwaniem się to jest taka lekka sugestia, że each love good love? :>
Otóż nie, po dwóch latach nareszcie zaznaję trochę spokoju i samotności ^ ^..z tą samotnością to nie tak do końca, bo strasznie dużo ludzi się dookoła mnie pojawiło i tak sobie są, i jedna taka ważniejsza trochę osóbka, ale to niech zostanie tajemnicą :> Z tym spokojem to też nie do końca z pewnych względów..ale to już nie temat do dyskusji 3nodding eek ćsiiiiiiiii... bo nie chce mi się znów banować kogoś za niestosowne zachowanie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:16 am
Kukus Rynn the Vampire Z tym przysuwaniem się to jest taka lekka sugestia, że each love good love? :>
Otóż nie, po dwóch latach nareszcie zaznaję trochę spokoju i samotności ^ ^..z tą samotnością to nie tak do końca, bo strasznie dużo ludzi się dookoła mnie pojawiło i tak sobie są, i jedna taka ważniejsza trochę osóbka, ale to niech zostanie tajemnicą :> Z tym spokojem to też nie do końca z pewnych względów..ale to już nie temat do dyskusji 3nodding eek ćsiiiiiiiii... bo nie chce mi się znów banować kogoś za niestosowne zachowanie gonk ej, przecież nic nie robimy! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:18 am
Rynn the Vampire ej, przecież nic nie robimy! xd wole dmuchać na zimne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:19 am
ok mnie juz tez smile smile smile nadal jestem pod wrazeniem hojności (.. eee chojnosci czy hojnosic?) ludzi!! whee
Siemka Irinn! Mam b.dobry humorek dam ci slinorffa czy czegos takiego *chucha na nia sypkim świecącym płynem i po chwili Irinn ma w rece butelke z jej ulubionym plynem z babelkami XD a obok niej pojawia sie jeszcze jedna butelka*
*sama popija cuba libre* mwahahaha twisted *delektuje sie drinkiem* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|