|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:45 am
Kukus Rynna ma mnie w sigu blaugh ale lola teraz mam wink a ja ci przypomne ze dest sie kiedys do ciebie upodabnial... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:45 am
Kukus Rynna ma mnie w sigu blaugh ale lola teraz mam wink surprised Trzeba w końcu mieć jakiegoś przystojniaka pod sobą, nie? xd heart
Kurczę, Kuks, wykradnij Bee tę koszulkę..i wyślij Rynn... xd
Mr..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:46 am
oh Rynciu.. nawet nie masz pojecia jak sie ciesze! Jestem taka happy! smile Wreszcie je mam! WRESZCIE! Wydawałoby się to nie możliwe a jednak! smile oh! heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:48 am
Ozzwald Kukus Rynna ma mnie w sigu blaugh ale lola teraz mam wink a ja ci przypomne ze dest sie kiedys do ciebie upodabnial... blaugh igrasz z ogniem... to tak jak tekst Przemasa: "postanowiliśmy z Konem zachowywać w obecności Szpadlowej tak jak ty... [chwila ciszy] ...jakoś tak stwierdziliśmy, że fajnie będzie porobić z siebie kretynów przed nią" sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:48 am
Kukus Rynn the Vampire Libido69 Hmm... moze mnie tez cos narysujesz? wink heart jasne 3nodding heart ale to za chwilkę...jak posprzątam łazienkę ^^ a ja wręcz przeciwnie... idę nabrudzić w łazience blaugh Dzieki Rynn eek heart a tak BTW, masz slicznego avatarka 3nodding heart Kukus... a po co Ci moje zdjecia w twojej kieszeni, skoro idziesz do lazienki? blaugh wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:50 am
Libido69 Dzieki Rynn eek heart a tak BTW, masz slicznego avatarka 3nodding heart dzięki ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:51 am
Libido69 Kukus... a po co Ci moje zdjecia w twojej kieszeni, skoro idziesz do lazienki? blaugh wink heart bo ciebie do niej nie mogę ze sobą wziąć, Złotko heart wink że tak powiem "Niemca po kasku można bić tako pod obraz jak i z pamięci"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:53 am
Kukus Libido69 Kukus... a po co Ci moje zdjecia w twojej kieszeni, skoro idziesz do lazienki? blaugh wink heart bo ciebie do niej nie mogę ze sobą wziąć, Złotko heart wink że tak powiem "Niemca po kasku można bić tako pod obraz jak i z pamięci" xd heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:53 am
Kukus Libido69 Kukus... a po co Ci moje zdjecia w twojej kieszeni, skoro idziesz do lazienki? blaugh wink heart bo ciebie do niej nie mogę ze sobą wziąć, Złotko heart wink że tak powiem "Niemca po kasku można bić tako pod obraz jak i z pamięci" ale lepiej pod obraz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:54 am
Ozzwald Kukus Libido69 Kukus... a po co Ci moje zdjecia w twojej kieszeni, skoro idziesz do lazienki? blaugh wink heart bo ciebie do niej nie mogę ze sobą wziąć, Złotko heart wink że tak powiem "Niemca po kasku można bić tako pod obraz jak i z pamięci" ale lepiej pod obraz... najlepiej to jest fajną niunię ukłuć w siusiu, mój drogi krewniaku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:56 am
Kukus Ozzwald Kukus Libido69 Kukus... a po co Ci moje zdjecia w twojej kieszeni, skoro idziesz do lazienki? blaugh wink heart bo ciebie do niej nie mogę ze sobą wziąć, Złotko heart wink że tak powiem "Niemca po kasku można bić tako pod obraz jak i z pamięci" ale lepiej pod obraz... najlepiej to jest fajną niunię ukłuć w siusiu, mój drogi krewniaku blaugh ...niegrzeczny rolleyes heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:58 am
Libido69 Kukus Ozzwald Kukus Libido69 Kukus... a po co Ci moje zdjecia w twojej kieszeni, skoro idziesz do lazienki? blaugh wink heart bo ciebie do niej nie mogę ze sobą wziąć, Złotko heart wink że tak powiem "Niemca po kasku można bić tako pod obraz jak i z pamięci" ale lepiej pod obraz... najlepiej to jest fajną niunię ukłuć w siusiu, mój drogi krewniaku blaugh ...niegrzeczny rolleyes heart Cały Kuksiu... xd Ale kochamy go za to ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:59 am
Libido69 Kukus Ozzwald Kukus Libido69 Kukus... a po co Ci moje zdjecia w twojej kieszeni, skoro idziesz do lazienki? blaugh wink heart bo ciebie do niej nie mogę ze sobą wziąć, Złotko heart wink że tak powiem "Niemca po kasku można bić tako pod obraz jak i z pamięci" ale lepiej pod obraz... najlepiej to jest fajną niunię ukłuć w siusiu, mój drogi krewniaku blaugh ...niegrzeczny rolleyes heart bij mnie, rżnij mnie... mów mi brzydko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:00 am
Rynn the Vampire Cały Kuksiu... xd Ale kochamy go za to ;P mowa... sie skacze, sie pływa... ciałko też mam zajebiste... i bajerka jest heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|