|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:14 am
racqel Ntsumi_Aya racqel YumiTao Ozzwald Mayhem, immu Borgir, Cradle of Filth, Absurd, Abigor, Bathory, Moonsorrow, Death, Absu, Burzum, Amon Amarth, Abruptum, Behemoth, Cannibal Corpse, Celtic Frost, Cathedral, Pantera, Testament, Kreator, Corrosion Of Conformity, Samael, Hades Almighty,Children of Bodom,Edge of Sanity... dalej nie chce mi sie pisac... blaugh zadnego z tych zespoł�w nie znam stare xp eek mam pytanko.. skąd bierzesz takie zaczapiste obraski ? xd takie jak masz pod chmorka blaugh mnie pytasz? no własnie kogo pytasz Aya ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald grozisz mi...? a mam zadzwonic do prawnika mojej matki ? Ozz... przypominam, że jetseś na parolu, więc milcz, nie korargoluj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:15 am
a kogo mam pytać ? xd Deli - xd no coments xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:16 am
Kukus Ozzwald grozisz mi...? a mam zadzwonic do prawnika mojej matki ? Ozz... przypominam, że jetseś na parolu, więc milcz, nie korargoluj wybacz nie rozumiem cie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:16 am
Ntsumi_Aya a kogo mam pytać ? xd Deli - xd no coments xd Nu co, ale przynajmniej fajnie się ich parodiuje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:17 am
Ntsumi_Aya a kogo mam pytać ? xd Deli - xd no coments xd troche trzeba po sieci pobuszowac, mic znajomych co rysuja, i duzo dobrego gustu i jak znasz ludzi co sie zawodowo designem zajmuja, to juz w ogole jestes wizualnie przeladowana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:18 am
racqel pewnie drogo ich to kosztowalo ? niewiem xd Yumi - racqela wink Ozz- wiem xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:20 am
racqel Ntsumi_Aya a kogo mam pytać ? xd Deli - xd no coments xd troche trzeba po sieci pobuszowac, mic znajomych co rysuja, i duzo dobrego gustu i jak znasz ludzi co sie zawodowo designem zajmuja, to juz w ogole jestes wizualnie przeladowana... aha..... xd woah... musze spadać xp papa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:23 am
racqel Ntsumi_Aya a kogo mam pytać ? xd Deli - xd no coments xd troche trzeba po sieci pobuszowac, mic znajomych co rysuja, i duzo dobrego gustu i jak znasz ludzi co sie zawodowo designem zajmuja, to juz w ogole jestes wizualnie przeladowana... Nie ma to jak tani szpan xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:23 am
I ja lecę , tym razem do imć Zygmunta Korczyńskiego xd
Do zobaczenia wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:24 am
PointZer0 I ja lecę , tym razem do imć Zygmunta Korczyńskiego xd Do zobaczenia wszystkim Trzymaj się! Zmiażdż go! blaugh *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:25 am
]Goth bless[ racqel Ntsumi_Aya a kogo mam pytać ? xd Deli - xd no coments xd troche trzeba po sieci pobuszowac, mic znajomych co rysuja, i duzo dobrego gustu i jak znasz ludzi co sie zawodowo designem zajmuja, to juz w ogole jestes wizualnie przeladowana... Nie ma to jak tani szpan xp yhy dobrze, ze juz zazdrosc przynajmniej opanowalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:26 am
racqel ]Goth bless[ racqel Ntsumi_Aya a kogo mam pytać ? xd Deli - xd no coments xd troche trzeba po sieci pobuszowac, mic znajomych co rysuja, i duzo dobrego gustu i jak znasz ludzi co sie zawodowo designem zajmuja, to juz w ogole jestes wizualnie przeladowana... Nie ma to jak tani szpan xp yhy dobrze, ze juz zazdeosc przynajmniej opanowalem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|