|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:00 am
Aidanna YumiTao Aidanna chce ktos kupic kajdany... tylkojeszcze niewiem za ile... mam dwie pary tego..... sweatdrop a po ile mi sprzedasz ? no niewiem ile to kosztuje w markecie ale za 3k.... musze wkoncu zarobic na cos z mojego wishlista sweatdrop eek to ja moze podziekuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:01 am
PointZer0 Ozzwald chcesz zebym wypisal gatunki czy zespoly ? "Zapłacicie za wzystkie nasze krzywdy, bo my nie wybaczamy nigdyyy ! badabadaba! badabadaba! badabadaba! Odwet ! scream " *insert soluwka* Nie Ozzy ? xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus @Ozzy, ty obiboku to pewnie jak zejdziesz z garnuszka rodziców to mi będziesz na głowie siedział z tą swoją niestabilną osobowością [czy jak to się tam nazywa] Paragraf 68 punkt 1 zaburzenia osobowosci... to jest kurde niesprawiedliwe... mi złamasy dają wieczne B12...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Jaka tam pani blaugh *oddaje cmoka* W poniedziałek, powiadasz... whee Hmm..... ? co w poniedziałek ? Hej Yumi , hej Aya xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein Jaka tam pani blaugh *oddaje cmoka* W poniedziałek, powiadasz... whee Hmm..... ? co w poniedziałek ? Hej Yumi , hej Aya xd Nu twoja maturka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok, to ja lece zrobić coś z tym moim nieszczesnym czyms, co sie rower nazywa, a na czym mam dzisiaj zaramiar jezdzi.c.... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Ozzwald chcesz zebym wypisal gatunki czy zespoly ? Ja jestem za zespolami, bo o gatunkach slyszalam 3nodding heart gatunki xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:02 am
Delein PointZer0 Delein Jaka tam pani blaugh *oddaje cmoka* W poniedziałek, powiadasz... whee Hmm..... ? co w poniedziałek ? Hej Yumi , hej Aya xd Nu twoja maturka 3nodding Nieee , ja w środę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:03 am
Ah so, posmyrało mi się blaugh Wracam zaraz, idę poskromić obiadek :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:04 am
Delein Ah so, posmyrało mi się blaugh Wracam zaraz, idę poskromić obiadek :] Smacznego , nimfomanko jedna , nadal ciągle o smyraniu myśli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:05 am
PointZer0 Delein Ah so, posmyrało mi się blaugh Wracam zaraz, idę poskromić obiadek :] Smacznego , nimfomanko jedna , nadal ciągle o smyraniu myśli xd Nimfomanko? eek heart *Przytula Delein delikatnie* wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:06 am
Libido69 Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald Delein Ntsumi_Aya Witam ninja *nadal sobie nuci "Chop Suey"* Avsko! SOAD ruleeez! 3nodding a ja powiem ze nie jest taki fajny... każdy ma sw�j gust wink a Ty czego słuchasz ? biggrin chcesz zebym wypisal gatunki czy zespoly ? Ja jestem za zespolami, bo o gatunkach slyszalam 3nodding heart Mayhem, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Absurd, Abigor, Bathory, Moonsorrow, Death, Absu, Burzum, Amon Amarth, Abruptum, Behemoth, Cannibal Corpse, Celtic Frost, Cathedral, Pantera, Testament, Kreator, Corrosion Of Conformity, Samael, Hades Almighty,Children of Bodom,Edge of Sanity... dalej nie chce mi sie pisac... blaugh [Kukus: a w ryj chcesz zarobić?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:07 am
Kukus Ozzwald Kukus @Ozzy, ty obiboku to pewnie jak zejdziesz z garnuszka rodziców to mi będziesz na głowie siedział z tą swoją niestabilną osobowością [czy jak to się tam nazywa] Paragraf 68 punkt 1 zaburzenia osobowosci... to jest kurde niesprawiedliwe... mi złamasy dają wieczne B12... dali mi wybur albo D albo E ale powiedzial kolo ze lepiej D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:07 am
Ozzwald Libido69 Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald Delein Ntsumi_Aya Witam ninja *nadal sobie nuci "Chop Suey"* Avsko! SOAD ruleeez! 3nodding a ja powiem ze nie jest taki fajny... każdy ma sw�j gust wink a Ty czego słuchasz ? biggrin chcesz zebym wypisal gatunki czy zespoly ? Ja jestem za zespolami, bo o gatunkach slyszalam 3nodding heart Mayhem, immu Borgir, Cradle of Filth, Absurd, Abigor, Bathory, Moonsorrow, Death, Absu, Burzum, Amon Amarth, Abruptum, Behemoth, Cannibal Corpse, Celtic Frost, Cathedral, Pantera, Testament, Kreator, Corrosion Of Conformity, Samael, Hades Almighty,Children of Bodom,Edge of Sanity... dalej nie chce mi sie pisac... blaugh zadnego z tych zespołie znam stare xp [Kukus: a liczyć do pięciu to ty umiesz? ostrożniej z tymi cytatami]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|