|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:55 am
YumiTao Ntsumi_Aya Witam ninja *nadal sobie nuci "Chop Suey"* wiataj Aya xd xd xd xd xd I, cry, when angels deserve to die, Die,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:55 am
YumiTao Aidanna chce ktos kupic kajdany... tylkojeszcze niewiem za ile... mam dwie pary tego..... sweatdrop a po ile mi sprzedasz ? no niewiem ile to kosztuje w markecie ale za 3k.... musze wkoncu zarobic na cos z mojego wishlista sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein ~~lena-undesaid~~ "pierwsza miłość" sweatdrop Nie no bpmba, teraz to ja tam musze jechać XD Ozz- kto co lubi biggrin no ale na serio... jak powiesz ze mnie znasz, to moze cie wpuszca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Delein Ntsumi_Aya Witam ninja *nadal sobie nuci "Chop Suey"* Avsko! SOAD ruleeez! 3nodding a ja powiem ze nie jest taki fajny... exclaim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 " Ja, kt�ry sam nie czytam, lub przynajmniej mało, Wiem że tak było lepiej, jak dawniej bywało! " Czyli " Powr�t Posła " i praca maturalna zerusia xd Witam wszystkich Avsko Zeruś ^^ Nu, widzę, że praca pełną para... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 " Ja, ktsam nie czytam, lub przynajmniej mało, Wiem że tak było lepiej, jak dawniej bywało! " Czyli " Powrosła " i praca maturalna zerusia xd Witam wszystkich xd xd Witaj... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:57 am
Kukus @Ozzy, ty obiboku to pewnie jak zejdziesz z garnuszka rodziców to mi będziesz na głowie siedział z tą swoją niestabilną osobowością [czy jak to się tam nazywa] Paragraf 68 punkt 1 zaburzenia osobowosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:58 am
Delein PointZer0 " Ja, kt�ry sam nie czytam, lub przynajmniej mało, Wiem że tak było lepiej, jak dawniej bywało! " Czyli " Powr�t Posła " i praca maturalna zerusia xd Witam wszystkich Avsko Zeruś ^^ Nu, widzę, że praca pełną para... xd Ano poniekąd Pani Delein xd *cmok w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:58 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Delein Ntsumi_Aya Witam ninja *nadal sobie nuci "Chop Suey"* Avsko! SOAD ruleeez! 3nodding a ja powiem ze nie jest taki fajny... każdy ma sw�j gust wink a Ty czego słuchasz ? biggrin chcesz zebym wypisal gatunki czy zespoly ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:59 am
PointZer0 Delein PointZer0 " Ja, kt�ry sam nie czytam, lub przynajmniej mało, Wiem że tak było lepiej, jak dawniej bywało! " Czyli " Powr�t Posła " i praca maturalna zerusia xd Witam wszystkich Avsko Zeruś ^^ Nu, widzę, że praca pełną para... xd Ano poniekąd Pani Delein xd *cmok w polika* Jaka tam pani blaugh *oddaje cmoka* W poniedziałek, powiadasz... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald Delein Ntsumi_Aya Witam ninja *nadal sobie nuci "Chop Suey"* Avsko! SOAD ruleeez! 3nodding a ja powiem ze nie jest taki fajny... każdy ma sw�j gust wink a Ty czego słuchasz ? biggrin chcesz zebym wypisal gatunki czy zespoly ? Ja jestem za zespolami, bo o gatunkach slyszalam 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:00 am
Ozzwald chcesz zebym wypisal gatunki czy zespoly ? "Zapłacicie za wzystkie nasze krzywdy, bo my nie wybaczamy nigdyyy ! badabadaba! badabadaba! badabadaba! Odwet ! scream " *insert soluwka* Nie Ozzy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|