|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:41 am
Ozzwald YumiTao Delein *puff* Avsko kurde balans! Mam szlaban na kompa, więc tylko an chwilkę wpadłam... yyy...a za co szlabanik masz ? ja bym sobie tak nie dała gdybym miała 18 lat razz ja tez nie... mi juz od 17 roku zycia wapno odpuscilo jakiego kolwiek rodzaju kary... bo i tak by nic nie zmienily.... a nawet bylo by jeszcze gorzej... Heh...nie z moimi rodzicami == Jeszcze rok i parę miechów...i się wyprowadzam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:42 am
Ave! Konsumpcja czego/kogo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:43 am
Libido69 Ohh.. witaj Cieniu 3nodding heart to Wy sie znacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:43 am
Delein Ozzwald YumiTao Delein *puff* Avsko kurde balans! Mam szlaban na kompa, więc tylko an chwilkę wpadłam... yyy...a za co szlabanik masz ? ja bym sobie tak nie dała gdybym miała 18 lat razz ja tez nie... mi juz od 17 roku zycia wapno odpuscilo jakiego kolwiek rodzaju kary... bo i tak by nic nie zmienily.... a nawet bylo by jeszcze gorzej... Heh...nie z moimi rodzicami == Jeszcze rok i parę miechów...i się wyprowadzam... ja narazie sie chyba nie wyprowadze... moja przyszla szkola jest za droga i nie bede miec na nic pieniedzy... a robote tez bedzie ciezko znalesc przez najblizsze 3 lata... (oczywiscie tak bedzie jesli zdam mature bo jak nie to wszystko sie wydluzy o 1 rok)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:45 am
Delein Ave! Konsumpcja czego/kogo? Lunch 1 o'clock : )) = zupka + ryz z przyprawionym kurczaczkiem + apple pie + custard ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja narazie sie chyba nie wyprowadze... moja przyszla szkola jest za droga i nie bede miec na nic pieniedzy... a robote tez bedzie ciezko znalesc przez najblizsze 3 lata... (oczywiscie tak bedzie jesli zdam mature bo jak nie to wszystko sie wydluzy o 1 rok)Nu mi jeszcze rok LO zostrał, potem maturka (no właśnie i tu jest problem), a potem marzą mi się studia we Wrocławiu, więc musiałabym tam mieszkać, bo z Gliwic nie uśmiecha mi się tam codziennie poociągiem dojeżdżać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:46 am
racqel Delein Ave! Konsumpcja czego/kogo? Lunch 1 o'clock : )) = zupka + ryz z przyprawionym kurczaczkiem + apple pie + custard ... Ech, angielskie żarcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:47 am
Ozzwald ja narazie sie chyba nie wyprowadze... moja przyszla szkola jest za droga i nie bede miec na nic pieniedzy... a robote tez bedzie ciezko znalesc przez najblizsze 3 lata... (oczywiscie tak bedzie jesli zdam mature bo jak nie to wszystko sie wydluzy o 1 rok)wwwwHAHAHA .... Wczoraj u przemka poznałem strasznie dziwna kolerzanke jego, niedosc ze niezaładna i głupia to takze idzie do polsko japonskiej biggrin wiec bedziesz pewnie z nia stydiował biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:48 am
Delein racqel Delein Ave! Konsumpcja czego/kogo? Lunch 1 o'clock : )) = zupka + ryz z przyprawionym kurczaczkiem + apple pie + custard ... Ech, angielskie żarcie blaugh smile blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:49 am
BeeWolf_san Ozzwald ja narazie sie chyba nie wyprowadze... moja przyszla szkola jest za droga i nie bede miec na nic pieniedzy... a robote tez bedzie ciezko znalesc przez najblizsze 3 lata... (oczywiscie tak bedzie jesli zdam mature bo jak nie to wszystko sie wydluzy o 1 rok)wwwwHAHAHA .... Wczoraj u przemka poznałem strasznie dziwna kolerzanke jego, niedosc ze niezaładna i głupia to takze idzie do polsko japonskiej biggrin wiec bedziesz pewnie z nia stydiował biggrin hm... nieciekawy opis... mam nadzieje ze ona bedzie na innym kierunku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald ja narazie sie chyba nie wyprowadze... moja przyszla szkola jest za droga i nie bede miec na nic pieniedzy... a robote tez bedzie ciezko znalesc przez najblizsze 3 lata... (oczywiscie tak bedzie jesli zdam mature bo jak nie to wszystko sie wydluzy o 1 rok)wwwwHAHAHA .... Wczoraj u przemka poznałem strasznie dziwna kolerzanke jego, niedosc ze niezaładna i głupia to takze idzie do polsko japonskiej biggrin wiec bedziesz pewnie z nia stydiował biggrin wpsólczucia ozz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chce ktos kupic kajdany... tylkojeszcze niewiem za ile... mam dwie pary tego..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|