Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10513 10514 10515 10516 10517 10518 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:41 am

Ozzwald
YumiTao
Delein
*puff*
Avsko kurde balans!
Mam szlaban na kompa, więc tylko an chwilkę wpadłam...

yyy...a za co szlabanik masz ? ja bym sobie tak nie dała gdybym miała 18 lat razz
ja tez nie... mi juz od 17 roku zycia wapno odpuscilo jakiego kolwiek rodzaju kary... bo i tak by nic nie zmienily.... a nawet bylo by jeszcze gorzej...

Heh...nie z moimi rodzicami ==
Jeszcze rok i parę miechów...i się wyprowadzam...
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:42 am

konsumpcja zakonczona :B

racqel

Delein

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:42 am

racqel

Ave!
Konsumpcja czego/kogo?
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:43 am

Libido69
]Goth bless[
Witam wszystkich ^_^

Ohh.. witaj Cieniu 3nodding heart

to Wy sie znacie?

Omega Sun
Captain

Ozzwald

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:43 am

Delein
Ozzwald
YumiTao
Delein
*puff*
Avsko kurde balans!
Mam szlaban na kompa, więc tylko an chwilkę wpadłam...

yyy...a za co szlabanik masz ? ja bym sobie tak nie dała gdybym miała 18 lat razz
ja tez nie... mi juz od 17 roku zycia wapno odpuscilo jakiego kolwiek rodzaju kary... bo i tak by nic nie zmienily.... a nawet bylo by jeszcze gorzej...

Heh...nie z moimi rodzicami ==
Jeszcze rok i parę miechów...i się wyprowadzam...
ja narazie sie chyba nie wyprowadze... moja przyszla szkola jest za droga i nie bede miec na nic pieniedzy... a robote tez bedzie ciezko znalesc przez najblizsze 3 lata... (oczywiscie tak bedzie jesli zdam mature bo jak nie to wszystko sie wydluzy o 1 rok)
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:45 am

Delein
racqel

Ave!
Konsumpcja czego/kogo?
Lunch 1 o'clock : ))
=
zupka +
ryz z przyprawionym kurczaczkiem +
apple pie +
custard
...

racqel

YumiTao

[ Message temporarily off-line ]

Ozzwald
ja narazie sie chyba nie wyprowadze... moja przyszla szkola jest za droga i nie bede miec na nic pieniedzy... a robote tez bedzie ciezko znalesc przez najblizsze 3 lata... (oczywiscie tak bedzie jesli zdam mature bo jak nie to wszystko sie wydluzy o 1 rok)

Nu mi jeszcze rok LO zostrał, potem maturka (no właśnie i tu jest problem), a potem marzą mi się studia we Wrocławiu, więc musiałabym tam mieszkać, bo z Gliwic nie uśmiecha mi się tam codziennie poociągiem dojeżdżać...

Delein

Delein

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:46 am

racqel
Delein
racqel

Ave!
Konsumpcja czego/kogo?
=
zupka +
apple pie +
custard
...

Ech, angielskie żarcie blaugh
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:47 am

racqel

heey smile

YumiTao

BeeWolf_san

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:47 am

Ozzwald

wwwwHAHAHA .... Wczoraj u przemka poznałem strasznie dziwna kolerzanke jego, niedosc ze niezaładna i głupia to takze idzie do polsko japonskiej biggrin wiec bedziesz pewnie z nia stydiował biggrin
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:48 am

Delein
racqel
Delein
racqel

Ave!
Konsumpcja czego/kogo?
=
zupka +
apple pie +
custard
...

Ech, angielskie żarcie blaugh
smile blaugh wink

racqel

Ozzwald

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:49 am

BeeWolf_san
Ozzwald

wwwwHAHAHA .... Wczoraj u przemka poznałem strasznie dziwna kolerzanke jego, niedosc ze niezaładna i głupia to takze idzie do polsko japonskiej biggrin wiec bedziesz pewnie z nia stydiował biggrin
hm... nieciekawy opis... mam nadzieje ze ona bedzie na innym kierunku...

BeeWolf_san
Ozzwald

wpsólczucia ozz xd

YumiTao

Aidanna

chce ktos kupic kajdany... tylkojeszcze niewiem za ile... mam dwie pary tego..... sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10513 10514 10515 10516 10517 10518 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games