|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:33 am
Delein Libido69 Delein *puff* Avsko kurde balans! Mam szlaban na kompa, więc tylko an chwilkę wpadłam... Witaj 3nodding heart Oł, Avsko, my się chyba jeszcze nie znamy *podaje łapę*, jestem Delein, dla przyjaciół Del, robię tu za druidkę, miło mi cię poznać *wyszczerz* Milo mi ^_^ Jestem tutaj od niedawna, ale naprawde dobrze sie tu czuje wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:35 am
Libido69 Delein Libido69 Delein *puff* Avsko kurde balans! Mam szlaban na kompa, więc tylko an chwilkę wpadłam... Witaj 3nodding heart Oł, Avsko, my się chyba jeszcze nie znamy *podaje łapę*, jestem Delein, dla przyjaciół Del, robię tu za druidkę, miło mi cię poznać *wyszczerz* Milo mi ^_^ Jestem tutaj od niedawna, ale naprawde dobrze sie tu czuje wink heart no ba... bo ja tu jestem... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:35 am
Libido69 Milo mi ^_^ Jestem tutaj od niedawna, ale naprawde dobrze sie tu czuje wink heart No, to bomba, bo wiesz musisz się jeszcze do wielu rzecyz przyzwyczaić, na przykład do tego, że czasami wysadzamy gildię w powietrze, zbieram zapisy na orgię, czy też polujemy na korniki wielkości kotów, które zalęgły się skubane w piwnicy. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:36 am
Ozzwald Libido69 Milo mi ^_^ Jestem tutaj od niedawna, ale naprawde dobrze sie tu czuje wink heart no ba... bo ja tu jestem... wink Jak zwykle skromny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:38 am
czesc... @Delein nic innego procz skromnosci mi nie zostalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko kurde balans! Mam szlaban na kompa, więc tylko an chwilkę wpadłam... yyy...a za co szlabanik masz ? ja bym sobie tak nie dała gdybym miała 18 lat razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ohh.. witaj Cieniu 3nodding heart Delein, nie martw sie, na pewno przywykne wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Libido69 Milo mi ^_^ Jestem tutaj od niedawna, ale naprawde dobrze sie tu czuje wink heart No, to bomba, bo wiesz musisz się jeszcze do wielu rzecyz przyzwyczaić, na przykład do tego, że czasami wysadzamy gildię w powietrze, zbieram zapisy na orgię, czy też polujemy na korniki wielkości kotów, które zalęgły się skubane w piwnicy. blaugh a poza tym mamy tu wampira... Ja jestem tajnym szpiegiem-nietoperzem mieszkającym w kominku gildii, 1/2 brygady L.L. i 1/3 aniolkoof opcego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Delein *puff* Avsko kurde balans! Mam szlaban na kompa, więc tylko an chwilkę wpadłam... yyy...a za co szlabanik masz ? ja bym sobie tak nie dała gdybym miała 18 lat razz ja tez nie... mi juz od 17 roku zycia wapno odpuscilo jakiego kolwiek rodzaju kary... bo i tak by nic nie zmienily.... a nawet bylo by jeszcze gorzej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:40 am
YumiTao Delein *puff* Avsko kurde balans! Mam szlaban na kompa, więc tylko an chwilkę wpadłam... yyy...a za co szlabanik masz ? ja bym sobie tak nie dała gdybym miała 18 lat razz Za to, ze za długo parę dni temu siedziałam przy kompie, i pokłóciłam się z matką...heh, dzięki... sweatdrop blaugh Ozz- ee tam, marudzisz, na pewno coś jest XD Libido- Nu, nie masz wyjścia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|