|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:39 am
xd hej Rynn! , na tym zdjeciu to Kage?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:39 am
Witaj 3nodding Jak tam humor po wczorajszej imprezie wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:40 am
Siemka Rynn... Ok, to mowie: wolna jest posada moich rodzicow, matki kitty i jas, moich dziadkoof, 2 cioc, 2 wujkow i 3 kuzynoof;]aid: jasne, kim chcesz byc XD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Aidanna wlasnie libido jestes nowa chyba... podaje reke na powitanie... witaj w naszym gronir blaugh Witaj, masz naprawde fajnego avka 3nodding heart redface dzieki... wkoncu jakies pochwaly na tej gai blaugh sweatdrop Now playing: GITS inner universe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Ok, tu jest moje dzrewko genealogiczne. Kto sie pisze na puste miejsca ?? malutkie bardzo- nic nie widac no zmniejszylo sie no crying s**t, jak to powiekszyc ?! stressed wrzuc chociazby do painta, zaznacz drzewko i rozciagnij, potem zapisz zmiany i jeszcze raz wrzuc na serwer (sugeruje zamienic na jpeg zeby sie szybciej ladowalo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:42 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Ok, tu jest moje dzrewko genealogiczne. Kto sie pisze na puste miejsca ?? malutkie bardzo- nic nie widac no zmniejszylo sie no crying s**t, jak to powiekszyc ?! stressed wrzuc chociazby do painta, zaznacz drzewko i rozciagnij, potem zapisz zmiany i jeszcze raz wrzuc na serwer (sugeruje zamienic na jpeg zeby sie szybciej ladowalo) eee, walic To moze byc zabezpieczenie: fdzrewko (duze) beda miec tylko osby z rodzinki Oczywiscie, ode mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:44 am
~~lena-undesaid~~ Siemka Rynn... Ok, to mowie: wolna jest posada moich rodzicow, matki kitty i jas, moich dziadkoof, 2 cioc, 2 wujkow i 3 kuzynoof;]aid: jasne, kim chcesz byc XD? ja to chce byc pra pra pra babcia.... zart xd siostra lub kuzynka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:46 am
now playnig: Will z hushin engi xd wszystko zeby obejrzec to jeszce raz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:47 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Siemka Rynn... Ok, to mowie: wolna jest posada moich rodzicow, matki kitty i jas, moich dziadkoof, 2 cioc, 2 wujkow i 3 kuzynoof;]aid: jasne, kim chcesz byc XD? ja to chce byc pra pra pra babcia.... zart xd siostra lub kuzynka 3nodding ok, bedziesz kuzynka,. pozniej cie dodam bo terqz mi sie nie chce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:49 am
Aidanna now playnig: Will z hushin engi xd wszystko zeby obejrzec to jeszce raz sweatdrop nyu powinni jeszcze reaz puscic to anime ^^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:51 am
Aidanna now playnig: Will z hushin engi xd wszystko zeby obejrzec to jeszce raz sweatdrop poplakalam sie przy ''friend'' crying ja chce to obejrzec!!!!!!!!!!! crying scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Aidanna now playnig: Will z hushin engi xd wszystko zeby obejrzec to jeszce raz sweatdrop nyu powinni jeszcze reaz puscic to anime ^^- Nie znam.. jakies szczegolne? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:58 am
Libido69 Akiko Tamashii Aidanna now playnig: Will z hushin engi xd wszystko zeby obejrzec to jeszce raz sweatdrop nyu powinni jeszcze reaz puscic to anime ^^- Nie znam.. jakies szczegolne? 3nodding heart mnie sie podobalo (te stare dobre czasy XD ) ....wpisz sobie w wyszukiwarce hushin engi to cos ci znajdzie ^^. mnie najbardzie sie kreska podobala whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|