|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:24 am
Kukus Libido69 Kukus now playing: Red Hot Chili Peppers - Catholic School Girls Rule [1:55] O, wreszcie jakis porzadny kawalek Ci sie trafil wink heart a co ci się w poprzednich nie podobało? xp Szczerze mowiac nie pamietam poprzednich, wiec pewnie nie byly jakies szczegolne 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:25 am
Plastico - Communicate (Headquake Hazy Cloud Mix) [6:23] i głośniki na full, bo mnie coś dziś strzela... mam regularny zew krwi i chęć na jakąś rzeź scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:26 am
Libido69 Kukus Libido69 Kukus now playing: Red Hot Chili Peppers - Catholic School Girls Rule [1:55] O, wreszcie jakis porzadny kawalek Ci sie trafil wink heart a co ci się w poprzednich nie podobało? xp Szczerze mowiac nie pamietam poprzednich, wiec pewnie nie byly jakies szczegolne 3nodding heart myślę, że to może być wynik drobnych rozbierzności w naszych gustach muzycznych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:29 am
nawiasem mówiąc, masz Słonko jakieś GG czy TLENa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:32 am
wlasnie libido jestes nowa chyba... podaje reke na powitanie... witaj w naszym gronir blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:32 am
Libido69 Kukus nawiasem mówiąc, masz Słonko jakieś GG czy TLENa? Ohh.. oczywiscie ze mam.. 3nodding heart .... p r y w a t n y... wink heart a jest szansa by trafił on w moje ręce drogą PMową question wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:33 am
Ok, tu jest moje dzrewko genealogiczne. Kto sie pisze na puste miejsca ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:34 am
Aidanna wlasnie libido jestes nowa chyba... podaje reke na powitanie... witaj w naszym gronir blaugh Witaj, masz naprawde fajnego avka 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:34 am
~~lena-undesaid~~ Ok, tu jest moje dzrewko genealogiczne. Kto sie pisze na puste miejsca ?? do liocha, zmniejszyło sie --'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:35 am
~~lena-undesaid~~ Ok, tu jest moje dzrewko genealogiczne. Kto sie pisze na puste miejsca ?? malutkie bardzo- nic nie widac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:37 am
Omega Sun malutkie bardzo- nic nie widac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:37 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Ok, tu jest moje dzrewko genealogiczne. Kto sie pisze na puste miejsca ?? malutkie bardzo- nic nie widac no zmniejszylo sie no crying s**t, jak to powiekszyc ?! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:38 am
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ok, tu jest moje dzrewko genealogiczne. Kto sie pisze na puste miejsca ?? do liocha, zmniejszyło sie --' ja chce sie dolaczyc do rodzinki!!! moge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|