|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:05 pm
Ejjj XDDDDDDDDD To zabrzmialo jak "Doberek" Aralki z Dr. Slumpa ^^ Avskooooooo XDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:05 pm
witaj...... *wydobywa sie cichutki odglos zza fotelika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:06 pm
Lethiel *widząc Chrisa z bazooką i tloom ludzi, wampiroof itd. z wykalaczkami ,wskakooje za fotelik* lol.. cio ja narobilam gonk ..... *zwija sie w koolke* *chowa bazooke do kieszeni* *wyciera pot z czoła* *podchodzi* Hey rozchmurz się przynajmniej jóż rzadna cholera cie nie ugryzie....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
pogrom na komarach twisted ja im pokaze [wyjmuje raida w plynie i wlacza do najblizszego gniazdka] HAHAHAHAHA!!!! juz sa martwe hmm ktos z bazuka biega? to jest to co lubie [w reku pojawia sie rozdzka fireball'i] twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz no pewnie ze tak dziekuje Zawsze do usług *^^* heart dzisiaj swiece czy porzadki? Najpierw zróbmy porządki, a potem romanztyzm XD heart wedle zyczenia no to do pracy :cD*siada na miotle i leci na strych XD* qrcze ale jazda hmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Ejjj XDDDDDDDDD To zabrzmialo jak "Doberek" Aralki z Dr. Slumpa ^^ Avskooooooo XDDDDDDDDD Nie wiem, czy mam to odebrać jako komplement XDXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:07 pm
dark wampirek Sei chan *Ze strachu chowa się na swoim drzewku*Nyu eek Nie bój się Sei *drapie za uszkiem* On chbya wie gdzie celuje stare *Wychyla się ze swojej kryjówki*No nie byłabym tego pewna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:07 pm
warzywo the dark elf pogrom na komarach twisted ja im pokaze [wyjmuje raida w plynie i wlacza do najblizszego gniazdka] HAHAHAHAHA!!!! juz sa martwe hmm ktos z bazuka biega? to jest to co lubie [w reku pojawia sie rozdzka fireball'i] twisted Raid nie pomoże, już próbowalismy. mają maski razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:08 pm
a ja musze sie zegnac
bayu bayu all!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Danii warzywo the dark elf Baliaur warzywo the dark elf witajcie czyzby jakas orgia krwi ?? acio komaroff nie mozna nabijac??? zasysacie z komarow? a wiecie co te paskudne baby przenosza? A wierz rze głupie samce są mniejsze słabsze i nie kąsają tylko dzieciak robią idioci ?? ale nie sa takie bezczelne zeby cie gryzc jak spisz tylko spokojnie zasysaja nektar kwiatowy?? i kto tu jest glupszy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*zsiada z miotły* *czeka przed drzwiami na strych na Pisarza* Sama tam nie wejdę... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:09 pm
Akiko Tamashii a ja musze sie zegnac bayu bayu all!!!!! Papapa^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:09 pm
dark wampirek warzywo the dark elf pogrom na komarach twisted ja im pokaze [wyjmuje raida w plynie i wlacza do najblizszego gniazdka] HAHAHAHAHA!!!! juz sa martwe hmm ktos z bazuka biega? to jest to co lubie [w reku pojawia sie rozdzka fireball'i] twisted Raid nie pomoże, już próbowalismy. mają maski razz *siada na trawie, celuje, rzuca wykalaczki* jeden jush zdechl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:10 pm
Akiko Tamashii a ja musze sie zegnac bayu bayu all!!!!! Papcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 12:10 pm
Christoff_Gangrell Lethiel *widząc Chrisa z bazooką i tloom ludzi, wampiroof itd. z wykalaczkami ,wskakooje za fotelik* lol.. cio ja narobilam gonk ..... *zwija sie w koolke* *chowa bazooke do kieszeni* *wyciera pot z czoła* *podchodzi* Hey rozchmurz się przynajmniej jóż rzadna cholera cie nie ugryzie....^^ *podnosi glowe* *patrzy i usmiecha sie* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|