|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:06 am
~~lena-undesaid~~ *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee a ja wink ? patsh post wyshej blaugh whee *jeszcze jeden przytuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:06 am
Kukus czy ty się ode mnie odwalisz? to na serio nie moja wina, że mieszkasz w poPeGieeRowskiej dziurze gonk xd ależ ja dziś jestem wkurzający, nieprawdaż? ale i tak mnie lubisz, bo beze mnie twe życie byłoby taaaaaaaaaaakie nudne xp a sam siebie zbanować nie mogę, próbowałem już kiedyś :] Jak widac mozna byc rodowitym warszawiakiem i wykazywac sie malomiasteczkowym prowincjonalizmem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:07 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel wroocilam ninja blaugh whee whee whee *big przyyyyyyyyyyyyyyyyytul* Dziekx Leti, przepomniałas mi, ze miałam cos zrobic xd O.o ... ??? cio przypomnialam ?? *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee zebym zrobiła swoje drzewo genealogiczne.Mam pytanie: czy ty i zero mozecie byc odzenstwem xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:08 am
Omega Sun Kukus czy ty się ode mnie odwalisz? to na serio nie moja wina, że mieszkasz w poPeGieeRowskiej dziurze gonk xd ależ ja dziś jestem wkurzający, nieprawdaż? ale i tak mnie lubisz, bo beze mnie twe życie byłoby taaaaaaaaaaakie nudne xp a sam siebie zbanować nie mogę, próbowałem już kiedyś :] Jak widac mozna byc rodowitym warszawiakiem i wykazywac sie malomiasteczkowym prowincjonalizmem xp oczywiście blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:08 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel wroocilam ninja blaugh whee whee whee *big przyyyyyyyyyyyyyyyyytul* Dziekx Leti, przepomniałas mi, ze miałam cos zrobic xd O.o ... ??? cio przypomnialam ?? *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee zebym zrobiła swoje drzewo genealogiczne.Mam pytanie: czy ty i zero mozecie byc odzenstwem xd ? O.o .. o.O .. *patrzy na Zero*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:10 am
PointZer0 Kukus ale ja nie ukrywam, że zrobiłem to dlatego, że mnie zwyczajnie wkur...zirytował tymi groźbami, że ma wtyki i możemy dostać na GAII bana jak go ruszymy... i za teksty na GG jakie do mnie sypał... jestem gotowy ponieść karę za zamęczanie tego kołka... sprawia mi to tyle frajdy, że warto To akurat bez sensu Kukus. Ty mu dasz bana na gildię, MissTao go odbanuje a tobie zabierze stanowisko , i koniec zabawy. musisz przedstawić Tao jakieś dowody , screeny PM'ów w których grozil , rzeczy z Gai , bo GG to oddzielna sprawa... Zer00ś... my się chyba nie rozumiemy... ja wcale nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć przed Tao...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka wam!!!!!!!! co tam u was?? ja kupilam sobie spodenki blaugh
Chce ktos kupic angelic gloves
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:11 am
Uhh... *odklada miotelke* No, wszystko posprzatane.. pokoik czysty.. Witam was ponownie po niedlugiej przerwie wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:12 am
Kukus Zer00ś... my się chyba nie rozumiemy... ja wcale nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć przed Tao... Hmm... no to prawdopodobnie mamy jednego moda mniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:13 am
PointZer0 Lethiel ~~lena-undesaid~~ zebym zrobiła swoje drzewo genealogiczne.Mam pytanie: czy ty i zero mozecie byc odzenstwem xd ? O.o .. o.O .. *patrzy na Zero* Hmm.... biorąc pod uwagę takie cechy jak ułożenie włos kolor oczu i włoso raczej niemożliwe. eee, tam siiic ty bedziesz adoptowany XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:13 am