|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:01 am
Akiko Tamashii ja bym nie byla taka pewna blaugh To uwierz mi na słowo , bo to najlepszy art jaki tu na Gai widzialem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wroocilam ninja blaugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to co z tym the ring2? Nikt nie ogladał? Raqel: to nie jestem spostrzegawcza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:02 am
Omega Sun Kukus a musze mieć w jego wypadku sensowne argumenty? mam dwa: 1. psuje innym zabawę 2. "WYPI...ALAJ" <-- argument wszechstronny i ostateczny w niemalże każdej dyskusji "na poziomie" wink Nie zebym sie czepiala, ale gdybysmy mieli banowac za psucie innym zabawy i dyskusje nie na poziomie to w pierwszej kolejnosci powinienes zbanowac siebie xp czy ty się ode mnie odwalisz? to na serio nie moja wina, że mieszkasz w poPeGieeRowskiej dziurze gonk xd ależ ja dziś jestem wkurzający, nieprawdaż? ale i tak mnie lubisz, bo beze mnie twe życie byłoby taaaaaaaaaaakie nudne xp a sam siebie zbanować nie mogę, próbowałem już kiedyś :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:02 am
Lethiel wroocilam ninja blaugh whee whee whee Witam xd Lena - an pierwszym zasnąłem , wiec do drugiego się nie zabieram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:03 am
spadam, musze kumpla wpuscic, moze bede jeszcze pozniej, nie wiem kiedy...
paps!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kukus a musze mieć w jego wypadku sensowne argumenty? mam dwa: 1. psuje innym zabawę 2. "WYPI...ALAJ" <-- argument wszechstronny i ostateczny w niemalże każdej dyskusji "na poziomie" wink Nie zebym sie czepiala, ale gdybysmy mieli banowac za psucie innym zabawy i dyskusje nie na poziomie to w pierwszej kolejnosci powinienes zbanowac siebie xp zgadzam sie! i z Zerem takze! :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wroocilam ninja blaugh whee whee whee *big przyyyyyyyyyyyyyyyyytul* Dziekx Leti, przepomniałas mi, ze miałam cos zrobic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Akiko Tamashii ja bym nie byla taka pewna blaugh To uwierz mi na słowo , bo to najlepszy art jaki tu na Gai widzialem eek 3nodding prawda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:04 am
PointZer0 Lethiel wroocilam ninja blaugh whee whee whee Witam xd Lena - an pierwszym zasnąłem , wiec do drugiego się nie zabieram... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:04 am
PointZer0 Lethiel wroocilam ninja blaugh whee whee whee Witam xd Lena - an pierwszym zasnąłem , wiec do drugiego się nie zabieram... *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:05 am
Lethiel PointZer0 Lethiel wroocilam ninja blaugh whee whee whee Witam xd Lena - an pierwszym zasnąłem , wiec do drugiego się nie zabieram... *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee a ja wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Akiko Tamashii ja bym nie byla taka pewna blaugh To uwierz mi na słowo , bo to najlepszy art jaki tu na Gai widzialem eek 3nodding prawda 3nodding bez przesady. ja widzialam milion razy lepsze , koniec, kropka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Lethiel wroocilam ninja blaugh whee whee whee *big przyyyyyyyyyyyyyyyyytul* Dziekx Leti, przepomniałas mi, ze miałam cos zrobic xd O.o ... ??? cio przypomnialam ?? *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kukus a musze mieć w jego wypadku sensowne argumenty? mam dwa: 1. psuje innym zabawę 2. "WYPI...ALAJ" <-- argument wszechstronny i ostateczny w niemalże każdej dyskusji "na poziomie" wink Jeżeli założycielka Gildii przyjęłą go z powrotem , a ty go ponownie zbanowałeś , to lepiej żebyś miał soliiidne dowody... Cytaty , odnosniki albo najlepiej ich screeny , i to czegoś co poważnie narusza reglamin... ...bo jak jej powiesz że dlatego że cię zdenerwował to sprawa się szybko skończy... ale ja nie ukrywam, że zrobiłem to dlatego, że mnie zwyczajnie wkur...zirytował tymi groźbami, że ma wtyki i możemy dostać na GAII bana jak go ruszymy... i za teksty na GG jakie do mnie sypał... jestem gotowy ponieść karę za zamęczanie tego kołka... sprawia mi to tyle frajdy, że warto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|