|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:53 am
Akiko Tamashii PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* O_o; *zamyka szafe od srodka ^.^"; * czesc Zerus, czesc Kukus Aki , ja to sobie biore na tapetę eek Za-je-bi-steeeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:55 am
PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* O_o; *zamyka szafe od srodka ^.^"; * czesc Zerus, czesc Kukus Aki , ja to sobie biore na tapetę eek Za-je-bi-steeeee xd ^.^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:55 am
PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* O_o; *zamyka szafe od srodka ^.^"; * czesc Zerus, czesc Kukus Aki , ja to sobie biore na tapetę eek Za-je-bi-steeeee xd nie bierz na tapete... tapeta tylko pamiec zrzera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:56 am
PointZer0 Kukus PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* Zer0... prawdopodobnie dziś jeszcze mnie Tao ubije... tego frajera herubinka to ona na gildie spowrotem wpóściła... a ja znów go wywaliłem blaugh Ush , a masz jakieś argumenty na ponownego bana ? a musze mieć w jego wypadku sensowne argumenty? mam dwa: 1. psuje innym zabawę 2. "WYPI...ALAJ" <-- argument wszechstronny i ostateczny w niemalże każdej dyskusji "na poziomie" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* O_o; *zamyka szafe od srodka ^.^"; * czesc Zerus, czesc Kukus Aki , ja to sobie biore na tapetę eek Za-je-bi-steeeee xd ^.^; pikne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* shliczny, nie wink ? Aha, kto z was juz ogladal ring2? Bo mam na komie i tak sie zastanawiam nad waszmymi opiniami blaugh Witak Kukus, Raqel, Akiko, Zeroos whee *przyyyyyyyyyyyyyyyyyytul* edit: i Ozz hej! ja tu juz jestem od dobrej poltora godziny spostrzegawcza istoto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* O_o; *zamyka szafe od srodka ^.^"; * czesc Zerus, czesc Kukus Aki , ja to sobie biore na tapetę eek Za-je-bi-steeeee xd ^.^; Nie no dziewczyno , poważnie , proporcje , kolory , cieniowanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:57 am
racqel ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* shliczny, nie wink ? Aha, kto z was juz ogladal ring2? Bo mam na komie i tak sie zastanawiam nad waszmymi opiniami blaugh Witak Kukus, Raqel, Akiko, Zeroos whee *przyyyyyyyyyyyyyyyyyytul* edit: i Ozz hej! ja tu juz jestem od dobrej poltora godziny spostrzegawcza istoto... no ale dopiero teraz jakiegos posta w mojej obecnosci dales blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:58 am
PointZer0 Nie no dziewczyno , poważnie , proporcje , kolory , cieniowanie xd no ba... poważnie... pełna wazelina blaugh smaruj smaruj, chłopak... bo dziś bez smarowania się nigdzie nie zajedzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:58 am
PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* O_o; *zamyka szafe od srodka ^.^"; * czesc Zerus, czesc Kukus Aki , ja to sobie biore na tapetę eek Za-je-bi-steeeee xd ^.^; Nie no dziewczyno , poważnie , proporcje , kolory , cieniowanie xd Zero, uwazaj, ona to zrobiła DLA CIEBIE, chce cie nim zahipnotyzowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:59 am
racqel ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* shliczny, nie wink ? Aha, kto z was juz ogladal ring2? Bo mam na komie i tak sie zastanawiam nad waszmymi opiniami blaugh Witak Kukus, Raqel, Akiko, Zeroos whee *przyyyyyyyyyyyyyyyyyytul* edit: i Ozz hej! ja tu juz jestem od dobrej poltora godziny spostrzegawcza istoto... a ja od godz tylko sie nie odzywam zbyt czesto... ale teraz przechodze tylko na komurke.. wylaczam kompa bo strasznie zaczyna grzmic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ racqel ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* shliczny, nie wink ? Aha, kto z was juz ogladal ring2? Bo mam na komie i tak sie zastanawiam nad waszmymi opiniami blaugh Witak Kukus, Raqel, Akiko, Zeroos whee *przyyyyyyyyyyyyyyyyyytul* edit: i Ozz hej! ja tu juz jestem od dobrej poltora godziny spostrzegawcza istoto... no ale dopiero teraz jakiegos posta w mojej obecnosci dales blaugh nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii PointZer0 Ech , witam wszy.... eek *patrzy na rysunek Akiko* O_o; *zamyka szafe od srodka ^.^"; * czesc Zerus, czesc Kukus Aki , ja to sobie biore na tapetę eek Za-je-bi-steeeee xd ^.^; Nie no dziewczyno , poważnie , proporcje , kolory , cieniowanie xd ja bym nie byla taka pewna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus a musze mieć w jego wypadku sensowne argumenty? mam dwa: 1. psuje innym zabawę 2. "WYPI...ALAJ" <-- argument wszechstronny i ostateczny w niemalże każdej dyskusji "na poziomie" wink Nie zebym sie czepiala, ale gdybysmy mieli banowac za psucie innym zabawy i dyskusje nie na poziomie to w pierwszej kolejnosci powinienes zbanowac siebie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:00 am
Kukus a musze mieć w jego wypadku sensowne argumenty? mam dwa: 1. psuje innym zabawę 2. "WYPI...ALAJ" <-- argument wszechstronny i ostateczny w niemalże każdej dyskusji "na poziomie" wink Jeżeli założycielka Gildii przyjęłą go z powrotem , a ty go ponownie zbanowałeś , to lepiej żebyś miał soliiidne dowody... Cytaty , odnosniki albo najlepiej ich screeny , i to czegoś co poważnie narusza reglamin... ...bo jak jej powiesz że dlatego że cię zdenerwował to sprawa się szybko skończy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|