|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:20 am
Akiko Tamashii BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san JEstem złym chłopcem .... xp crying .... ehh Zwija sie w kłebek crying ..... nie mysle o niczym ja wogole nie mysle Libido69..... Aki ble crying ble razz Aki jest ble, fe i be be razz nein jude be... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:20 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no to sie ciesze :c) tylko zeby ci krzywdy nie zrobil- bo one w nocy na twarz moga wskoczyc z pazurami XP tez bym chcial miec eme.. nio wskakooje.. i to nie tylko w nocy xd dzisiaj mnie zadrapal na policzq sad .. trochu piecze.. ale na tio maleństwo sie nie mozna gniewać whee 3nodding whee no pewnie tak- mama tez tak o mnie mowila XD ooo.. to slodkie !! 4laugh xd no było... uciekam juz papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:21 am
racqel mam mala prosbe, czy ma ktos moze pod reka jakies numery MANGAzynu? wydaje mi sie ze to o co mi chodzi to chyba 2, moze 3 lub 4 numer. To chyba ten numer z niebieska okladka o ile dobrze pamietam, z komputerowa dziewczynka z krotkimi wlosami. Tam pod koniec, byl taki dzial Z Yaori i Yuri? Byl tam chyba opis takiej mangi 'blue' albo cos w tym stylu, takia bardzo smutna o zwiazkach i relacjach. nie pamietam jej tytulu, a chcialem jej poszukac dzis po sklepach... bardzo mi zalezy... chyba powinnam gdzies to miec... *zaczyna szukac i robi przy tym olbrzymi balagan* O! to chyba to! tyle ze jesli chodzi ci o 'blue' to było w 1 numerze i faktycznie nazywa sie 'blue' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:22 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no to sie ciesze :c) tylko zeby ci krzywdy nie zrobil- bo one w nocy na twarz moga wskoczyc z pazurami XP tez bym chcial miec eme.. nio wskakooje.. i to nie tylko w nocy xd dzisiaj mnie zadrapal na policzq sad .. trochu piecze.. ale na tio maleństwo sie nie mozna gniewać whee 3nodding whee no pewnie tak- mama tez tak o mnie mowila XD ooo.. to slodkie !! 4laugh xd no było... uciekam juz papa papucie pisiu :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:22 am
Omega Sun BeeWolf_san Zwija sie w kłebek crying ..... No nie placz :* Juz wszystko w porzadku heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:23 am
Irinn racqel mam mala prosbe, czy ma ktos moze pod reka jakies numery MANGAzynu? wydaje mi sie ze to o co mi chodzi to chyba 2, moze 3 lub 4 numer. To chyba ten numer z niebieska okladka o ile dobrze pamietam, z komputerowa dziewczynka z krotkimi wlosami. Tam pod koniec, byl taki dzial Z Yaori i Yuri? Byl tam chyba opis takiej mangi 'blue' albo cos w tym stylu, takia bardzo smutna o zwiazkach i relacjach. nie pamietam jej tytulu, a chcialem jej poszukac dzis po sklepach... bardzo mi zalezy... chyba powinnam gdzies to miec... *zaczyna szukac i robi przy tym olbrzymi balagan* O! to chyba to! tyle ze jesli chodzi ci o 'blue' to było w 1 numerze i faktycznie nazywa sie 'blue' xd woooww! tam jeszcze tuz obok byly inne jakis bardzo podobne mangi, podasz tytuly?!?!?! proszeeeee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:27 am
racqel Irinn racqel mam mala prosbe, czy ma ktos moze pod reka jakies numery MANGAzynu? wydaje mi sie ze to o co mi chodzi to chyba 2, moze 3 lub 4 numer. To chyba ten numer z niebieska okladka o ile dobrze pamietam, z komputerowa dziewczynka z krotkimi wlosami. Tam pod koniec, byl taki dzial Z Yaori i Yuri? Byl tam chyba opis takiej mangi 'blue' albo cos w tym stylu, takia bardzo smutna o zwiazkach i relacjach. nie pamietam jej tytulu, a chcialem jej poszukac dzis po sklepach... bardzo mi zalezy... chyba powinnam gdzies to miec... *zaczyna szukac i robi przy tym olbrzymi balagan* O! to chyba to! tyle ze jesli chodzi ci o 'blue' to było w 1 numerze i faktycznie nazywa sie 'blue' xd woooww! tam jeszcze tuz obok byly inne jakis bardzo podobne mangi, podasz tytuly?!?!?! proszeeeee.... i jeszcze jak mozesz to takie szczegoly: autor, z jakiego wydawnictwa (pewnie tokyopop) i z ktorego roku? no i jeszcze jakbys mogla sprawdzic pod tym samym katem 2gi numer to bylbym wniebowziety a ty zostaniesz moja boginia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:28 am
racqel Irinn racqel mam mala prosbe, czy ma ktos moze pod reka jakies numery MANGAzynu? wydaje mi sie ze to o co mi chodzi to chyba 2, moze 3 lub 4 numer. To chyba ten numer z niebieska okladka o ile dobrze pamietam, z komputerowa dziewczynka z krotkimi wlosami. Tam pod koniec, byl taki dzial Z Yaori i Yuri? Byl tam chyba opis takiej mangi 'blue' albo cos w tym stylu, takia bardzo smutna o zwiazkach i relacjach. nie pamietam jej tytulu, a chcialem jej poszukac dzis po sklepach... bardzo mi zalezy... chyba powinnam gdzies to miec... *zaczyna szukac i robi przy tym olbrzymi balagan* O! to chyba to! tyle ze jesli chodzi ci o 'blue' to było w 1 numerze i faktycznie nazywa sie 'blue' xd woooww! tam jeszcze tuz obok byly inne jakis bardzo podobne mangi, podasz tytuly?!?!?! proszeeeee.... alesh prosze bardzo blaugh 'Love my life'- Ebine Yamaij - FC Gold, 'Nana' - Ai Yazawa, Shueisha i te z nr 2 : 'Maria-sama ga miteru' - Oyuki Konno i Hibiki Reine, Shueisha , 'Between the sheets' - Ericka Sakurazawa, TokyoPop , 'Pieta' - Nanae Haruno, Shueisha, Young You comics i 'Blue' - Kiriko Nananan, MAG Comics / Magazine House Co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|