|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:37 am
Akiko Tamashii ^^" nyo bo ja nie mam czasu zeby robic kilka sygnaturek dziennie ....a do tego jeszcze wena idzie. a jesli mowicie ze sa takie cudowne moje arciki to podwyzszam cene na zrobienie ich...ofc te zamowienia co mam w zeszyciku pozostaja bez zmian cenowych ;D OMG xd .. what have we done !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:38 am
Lethiel Akiko Tamashii ^^" nyo bo ja nie mam czasu zeby robic kilka sygnaturek dziennie ....a do tego jeszcze wena idzie. a jesli mowicie ze sa takie cudowne moje arciki to podwyzszam cene na zrobienie ich...ofc te zamowienia co mam w zeszyciku pozostaja bez zmian cenowych ;D OMG xd .. what have we done !! xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:42 am
*buszuje w markecie sprzeaz- nie kupno*nie bede juz nic kupowac z marketu chyba ze naparwde bedzie taka okazja jak wtedy ze za kwaitka wartego 2005g zapłaciłam jakies 250g razz xD le w żadnym wypadku nic innego!! Musze pozbyć tego całego głupiego adrenoida...! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:43 am
plummp!
mialem isc dzis do pracy, ale wstalem rano, ubralem sie, umylem, siadlem, po czym wstalem rozebralem sie, zjadlem jablko, otworzylem okno i poszedlem dalej spac..
no i jestem : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:44 am
Now playing: Sex Pistols - Problems biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:44 am
M-Teen *buszuje w markecie sprzeaz- nie kupno*nie bede juz nic kupowac z marketu chyba ze naparwde bedzie taka okazja jak wtedy ze za kwaitka wartego 2005g zapłaciłam jakies 250g razz xD le w żadnym wypadku nic innego!! Musze pozbyć tego całego głupiego adrenoida...! gonk heh...........czy ktos ma na wydaniu 2 lisciki (tego mecha ofc) za 4500g ? biggrin *slicznie sie usmiecha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:45 am
racqel plummp! mialem isc dzis do pracy, ale wstalem rano, ubralem sie, umylem, siadlem, po czym wstalem rozebralem sie, zjadlem jablko, otworzylem okno i poszedlem dalej spac.. no i jestem : ) witaj *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:46 am
Akiko Tamashii M-Teen *buszuje w markecie sprzeaz- nie kupno*nie bede juz nic kupowac z marketu chyba ze naparwde bedzie taka okazja jak wtedy ze za kwaitka wartego 2005g zapłaciłam jakies 250g razz xD le w żadnym wypadku nic innego!! Musze pozbyć tego całego głupiego adrenoida...! gonk heh...........czy ktos ma na wydaniu 2 lisciki (tego mecha ofc) za 4500g ? biggrin *slicznie sie usmiecha* Ja mam jeden i go zdobyłam za 4,5 k razz Ale ci i tak nie dam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:47 am
M-Teen Akiko Tamashii M-Teen *buszuje w markecie sprzeaz- nie kupno*nie bede juz nic kupowac z marketu chyba ze naparwde bedzie taka okazja jak wtedy ze za kwaitka wartego 2005g zapłaciłam jakies 250g razz xD le w żadnym wypadku nic innego!! Musze pozbyć tego całego głupiego adrenoida...! gonk heh...........czy ktos ma na wydaniu 2 lisciki (tego mecha ofc) za 4500g ? biggrin *slicznie sie usmiecha* Ja mam jeden i go zdobyłam za 4,5 k razz Ale ci i tak nie dam blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:47 am
racqel plummp! mialem isc dzis do pracy, ale wstalem rano, ubralem sie, umylem, siadlem, po czym wstalem rozebralem sie, zjadlem jablko, otworzylem okno i poszedlem dalej spac.. no i jestem : ) czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:48 am
racqel plummp! mialem isc dzis do pracy, ale wstalem rano, ubralem sie, umylem, siadlem, po czym wstalem rozebralem sie, zjadlem jablko, otworzylem okno i poszedlem dalej spac.. no i jestem : ) witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:49 am
heeej wszystkimm!
mam mala prosbe, czy ma ktos moze pod reka jakies numery MANGAzynu? wydaje mi sie ze to o co mi chodzi to chyba 2, moze 3 lub 4 numer. Ktos pomoze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:50 am
racqel heeej wszystkimm! mam mala prosbe, czy ma ktos moze pod reka jakies numery MANGAzynu? wydaje mi sie ze to o co mi chodzi to chyba 2, moze 3 lub 4 numer. Ktos pomoze? a o co ci dokladnie chodzi? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:51 am