Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10499 10500 10501 10502 10503 10504 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:37 am

Akiko Tamashii
^^" nyo bo ja nie mam czasu zeby robic kilka sygnaturek dziennie ....a do tego jeszcze wena idzie.
a jesli mowicie ze sa takie cudowne moje arciki to podwyzszam cene na zrobienie ich...ofc te zamowienia co mam w zeszyciku pozostaja bez zmian cenowych ;D

OMG xd .. what have we done !! xd
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:38 am

Lethiel
Akiko Tamashii
^^" nyo bo ja nie mam czasu zeby robic kilka sygnaturek dziennie ....a do tego jeszcze wena idzie.
a jesli mowicie ze sa takie cudowne moje arciki to podwyzszam cene na zrobienie ich...ofc te zamowienia co mam w zeszyciku pozostaja bez zmian cenowych ;D

OMG xd .. what have we done !! xd
xd blaugh

Akiko Tamashii

M-Teen

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:42 am

*buszuje w markecie sprzeaz- nie kupno*nie bede juz nic kupowac z marketu chyba ze naparwde bedzie taka okazja jak wtedy ze za kwaitka wartego 2005g zapłaciłam jakies 250g razz xD le w żadnym wypadku nic innego!! Musze pozbyć tego całego głupiego adrenoida...! gonk
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:43 am

plummp!

mialem isc dzis do pracy, ale wstalem rano, ubralem sie, umylem, siadlem, po czym wstalem rozebralem sie, zjadlem jablko, otworzylem okno i poszedlem dalej spac..

no i jestem : )

racqel

M-Teen

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:44 am

Now playing: Sex Pistols - Problems biggrin blaugh
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:44 am

M-Teen
*buszuje w markecie sprzeaz- nie kupno*nie bede juz nic kupowac z marketu chyba ze naparwde bedzie taka okazja jak wtedy ze za kwaitka wartego 2005g zapłaciłam jakies 250g razz xD le w żadnym wypadku nic innego!! Musze pozbyć tego całego głupiego adrenoida...! gonk
heh...........czy ktos ma na wydaniu 2 lisciki (tego mecha ofc) za 4500g ? biggrin *slicznie sie usmiecha*

Akiko Tamashii

M-Teen

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:45 am

racqel
plummp!

mialem isc dzis do pracy, ale wstalem rano, ubralem sie, umylem, siadlem, po czym wstalem rozebralem sie, zjadlem jablko, otworzylem okno i poszedlem dalej spac..

witaj *cmok w polik*
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:46 am

Akiko Tamashii
M-Teen
heh...........czy ktos ma na wydaniu 2 lisciki (tego mecha ofc) za 4500g ? biggrin *slicznie sie usmiecha*
Ja mam jeden i go zdobyłam za 4,5 k razz Ale ci i tak nie dam blaugh

M-Teen

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:47 am

M-Teen
Akiko Tamashii
M-Teen
Ja mam jeden i go zdobyłam za 4,5 k razz Ale ci i tak nie dam blaugh
blaugh
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:47 am

racqel
plummp!

czesc...

Ozzwald

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:48 am

racqel
plummp!

witaj 4laugh
*przytuuuuuuul* whee
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:49 am

heeej wszystkimm!

mam mala prosbe, czy ma ktos moze pod reka jakies numery MANGAzynu?
wydaje mi sie ze to o co mi chodzi to chyba 2, moze 3 lub 4 numer.
Ktos pomoze?

racqel

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:50 am

racqel
heeej wszystkimm!

mam mala prosbe, czy ma ktos moze pod reka jakies numery MANGAzynu?
wydaje mi sie ze to o co mi chodzi to chyba 2, moze 3 lub 4 numer.
Ktos pomoze?
a o co ci dokladnie chodzi? :]
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:51 am

dzień dobry :c)

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:51 am

Lavagetas_heqetai
dzień dobry :c)
dobry?....moze nawet i dobry :]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10499 10500 10501 10502 10503 10504 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games