|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:28 am
M-Teen Silver_day problemem moze byc ze ja nie moge nie skonczyc liceum bo ciagle choruje xp i bede mial zalatwiane senatorium xp oooo twisted chorowitek biggrin Ja 'once in a blue moon' choruje smile co to mialo o to znaczyc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:29 am
Lethiel wylaź aki :> *wyciaga ją z szafy* wszyscy wiedza ze ślicznie rysoojesh.. i nie da sie tego ukryć wink *przytuuuuuul* ja sie nie zgadzam! xp BO ONA RYSUJE PRZECUDNOOOOOOOOOWNIE!! jak jakbym mogła tak rysować to od razu bym zrobiła sklepa xDDD hehe niewątpie w to, że Aki nie ma sklepa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Lethiel Silver_day a Lethiel co zdajesz na maturze i na jakich poziomach?? ustne: polski.. angielski-podstawowy pisemne: angielski rozszerzony.. polski rozszerzony... geografie rozszerzona <== nie wiem cio mnie podkoosilo gonk ..ech.. polaka to ja w zyciu nie bede na rozszerzonym zdawac a anglika chyba ustnie rozszerzony i gegre tez bede na rozszerzonym zdawal i chyba matme na podstawowym xp angieski ustny na początq mialam rozszerzony zdawać.. ale sie okazalo ze poonkty sa liczone tylko za pisemny razz ... wiec pisemny - rozszerzony ustny - podstawowy blaugh ech.. wam to bedzie dobrze xd ... rocznik czarnobyla jak zwykle na pierwszy ogien idzie xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Silver_day problemem moze byc ze ja nie moge nie skonczyc liceum bo ciagle choruje xp i bede mial zalatwiane senatorium xp oooo twisted chorowitek biggrin Ja 'once in a blue moon' choruje smile ja tez jestem na cos chora...pewnie na serce ale nie chce tego wiedziec na 100% ^^""" ale i tak pojde do sasiadki kardiologa zeby zalatwic zwolnienie z w-fu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:30 am
Lethiel Silver_day Lethiel Silver_day a Lethiel co zdajesz na maturze i na jakich poziomach?? ustne: polski.. angielski-podstawowy pisemne: angielski rozszerzony.. polski rozszerzony... geografie rozszerzona <== nie wiem cio mnie podkoosilo gonk ..ech.. polaka to ja w zyciu nie bede na rozszerzonym zdawac a anglika chyba ustnie rozszerzony i gegre tez bede na rozszerzonym zdawal i chyba matme na podstawowym xp angieski ustny na początq mialam rozszerzony zdawać.. ale sie okazalo ze poonkty sa liczone tylko za pisemny razz ... wiec pisemny - rozszerzony ustny - podstawowy blaugh ech.. wam to bedzie dobrze xd ... rocznik czarnobyla jak zwykle na pierwszy ogien idzie xd xp xd szczerze to wspulczuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:30 am
witam ponownie... tym razem czysciutki i pachnacy... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:31 am
oh.. nie przejmooj sie nami xd .. jesteśmy w końcu napromieniowani twisted ... nic nam zagrozic nie moze !!! .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii M-Teen Silver_day problemem moze byc ze ja nie moge nie skonczyc liceum bo ciagle choruje xp i bede mial zalatwiane senatorium xp oooo twisted chorowitek biggrin Ja 'once in a blue moon' choruje smile ja tez jestem na cos chora...pewnie na serce ale nie chce tego wiedziec na 100% ^^""" ale i tak pojde do sasiadki kardiologa zeby zalatwic zwolnienie z w-fu a ja teraz nie cwicze bo sobie noge niedawno skrecilem i mam zwolnienie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day M-Teen Silver_day problemem moze byc ze ja nie moge nie skonczyc liceum bo ciagle choruje xp i bede mial zalatwiane senatorium xp oooo twisted chorowitek biggrin Ja 'once in a blue moon' choruje smile co to mialo o to znaczyc twisted eeee.... *wymiguje sie* .. A-HA :twsited: *donośnie* hmmm.. nie wiem.. ale zapewne cos miało znaczyć XD twisted NIE PODOBA CI SIE COŚ :> sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:32 am
Ozzwald witam ponownie... tym razem czysciutki i pachnacy... biggrin *skok na Ozzia* witaj 4laugh *przytuuuuuul* ojejq jejq jej .. pachnący Ozz whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:32 am
M-Teen Silver_day M-Teen Silver_day problemem moze byc ze ja nie moge nie skonczyc liceum bo ciagle choruje xp i bede mial zalatwiane senatorium xp oooo twisted chorowitek biggrin Ja 'once in a blue moon' choruje smile co to mialo o to znaczyc twisted eeee.... *wymiguje sie* .. A-HA :twsited: *donośnie* hmmm.. nie wiem.. ale zapewne cos miało znaczyć XD twisted NIE PODOBA CI SIE COŚ :> sad nie no moze byc tylko jak moja jedna kolezanka mi takie buzki wysula to znaczy ze mysli o czyms nieprzyzwoitym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:33 am
Lethiel oh.. nie przejmooj sie nami xd .. jesteśmy w końcu napromieniowani twisted ... nic nam zagrozic nie moze !!! .. xd wy jestescie zakonserwowani promieniowaniem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:34 am
M-Teen Lethiel wylaź aki :> *wyciaga ją z szafy* wszyscy wiedza ze ślicznie rysoojesh.. i nie da sie tego ukryć wink *przytuuuuuul* ja sie nie zgadzam! xp BO ONA RYSUJE PRZECUDNOOOOOOOOOWNIE!! jak jakbym mogła tak rysować to od razu bym zrobiła sklepa xDDD hehe niewątpie w to, że Aki nie ma sklepa wink ^^" nyo bo ja nie mam czasu zeby robic kilka sygnaturek dziennie ....a do tego jeszcze wena idzie. a jesli mowicie ze sa takie cudowne moje arciki to podwyzszam cene na zrobienie ich...ofc te zamowienia co mam w zeszyciku pozostaja bez zmian cenowych ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:36 am
Silver_day Lethiel oh.. nie przejmooj sie nami xd .. jesteśmy w końcu napromieniowani twisted ... nic nam zagrozic nie moze !!! .. xd wy jestescie zakonserwowani promieniowaniem whee jupi !! wiecznie mloooooda !! 4laugh whee xd hm.. tylko troszq troodno przed loodźmi tą zielona poświate ukrywać ninja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:36 am
Silver_day Lethiel oh.. nie przejmooj sie nami xd .. jesteśmy w końcu napromieniowani twisted ... nic nam zagrozic nie moze !!! .. xd wy jestescie zakonserwowani promieniowaniem whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|