|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:26 am
revcat Arife revcat Arife revcat bry wszystkim.... 3nodding Czesc Kocurku wink mrauuuu..... mrgreen witaj mrgreen *Siada przy stole*
dostanę cosik do picia ? biggrin naturale smile a co sobie zyczysz? troszke tego dzisiaj mam...na patrolu zlikwidowalem kolejna nielegalna meline...nie chcieli mi zaplacic to zabralem im wszystko.... mrgreen A po co im chlać, my tu kurwa siedzimy, wilki jakies, sucho w gardle...
dobrze zrobiłes... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:31 am
Arife A po co im chlać, my tu kurwa siedzimy, wilki jakies, sucho w gardle... dobrze zrobiłes... stressed to takie psy ogrodnika....meliniarze zajebani...kapitalistyczne swinie.... *polewa wyborne wino do lampek* napijmy sie czegos dobrego mrgreen Twoje zdrowie towarzyszko....swoja droga bardzo ladnie wyszlas na zdjeciach pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:43 am
revcat Arife A po co im chlać, my tu kurwa siedzimy, wilki jakies, sucho w gardle... dobrze zrobiłes... stressed to takie psy ogrodnika....meliniarze zajebani...kapitalistyczne swinie.... *polewa wyborne wino do lampek* napijmy sie czegos dobrego mrgreen Twoje zdrowie towarzyszko....swoja droga bardzo ladnie wyszlas na zdjeciach pirate *rumieniec*
sa tak sliczne ze zastanawiam sie czy sobie miniaturek do siga nie wrzucic *to jest chyba narcyzm mrgreen *
sorki ze tak dlugo odpisuje ale szykuje sie do otwarcia swojego Topica o Ptokach mrgreen
*bierze łyczek wina*
mniam mniam mrgreen
pyszne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:48 am
Arife *rumieniec* sa tak sliczne ze zastanawiam sie czy sobie miniaturek do siga nie wrzucic *to jest chyba narcyzm mrgreen * sorki ze tak dlugo odpisuje ale szykuje sie do otwarcia swojego Topica o Ptokach mrgreen *bierze łyczek wina* mniam mniam mrgreen pyszne ^^ o ptokach? eek ja sie juz nie wypowiadam moj wroci jak sobie znajde kobite.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:52 am
revcat Arife *rumieniec* sa tak sliczne ze zastanawiam sie czy sobie miniaturek do siga nie wrzucic *to jest chyba narcyzm mrgreen * sorki ze tak dlugo odpisuje ale szykuje sie do otwarcia swojego Topica o Ptokach mrgreen *bierze łyczek wina* mniam mniam mrgreen pyszne ^^ o ptokach? eek ja sie juz nie wypowiadam moj wroci jak sobie znajde kobite.... blaugh a gdzie on teraz jest, nie musisz go odwiedzic i tak no ten teges troche pomarszczyc ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:58 am
Arife revcat Arife *rumieniec* sa tak sliczne ze zastanawiam sie czy sobie miniaturek do siga nie wrzucic *to jest chyba narcyzm mrgreen * sorki ze tak dlugo odpisuje ale szykuje sie do otwarcia swojego Topica o Ptokach mrgreen *bierze łyczek wina* mniam mniam mrgreen pyszne ^^ o ptokach? eek ja sie juz nie wypowiadam moj wroci jak sobie znajde kobite.... blaugh a gdzie on teraz jest, nie musisz go odwiedzic i tak no ten teges troche pomarszczyc ? biggrin on mi sie nie daje dotknac.....powiedzial ze to tylko kobieta moze....i gadaj z takim... xd *polewa jeszcze winka* mmmm pyszotka.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 2:07 am
revcat on mi sie nie daje dotknac.....powiedzial ze to tylko kobieta moze....i gadaj z takim... xd *polewa jeszcze winka* mmmm pyszotka.... mrgreen to ten pok jakis wybredny mrgreen
polej Rev trzeba zalac smutki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 2:12 am
Baliaur revcat on mi sie nie daje dotknac.....powiedzial ze to tylko kobieta moze....i gadaj z takim... xd *polewa jeszcze winka* mmmm pyszotka.... mrgreen to ten pok jakis wybredny mrgreen
polej Rev trzeba zalac smutki.... oi! wybredny wybredny wink witaj Bali.... mrgreen 4laugh mrgreen *polewa* Twoje zdrowie ! mrgreen hmm a co masz za smutki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 2:52 am
revcat Baliaur revcat on mi sie nie daje dotknac.....powiedzial ze to tylko kobieta moze....i gadaj z takim... xd *polewa jeszcze winka* mmmm pyszotka.... mrgreen to ten pok jakis wybredny mrgreen
polej Rev trzeba zalac smutki.... oi! wybredny wybredny wink witaj Bali.... mrgreen 4laugh mrgreen *polewa* Twoje zdrowie ! mrgreen hmm a co masz za smutki? heh... faceci.. powiem tylko tyle... mam kogos dosc.... i kaca...
*przechyla zdecydowanie szklanke i wypija haustem* a co Ty sie tak zacieszasz??
to kiedzy idzemy na to piwo?? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 2:57 am
Baliaur heh... faceci.. powiem tylko tyle... mam kogos dosc.... i kaca... *przechyla zdecydowanie szklanke i wypija haustem* a co Ty sie tak zacieszasz?? to kiedzy idzemy na to piwo?? pirate zacieszam bo Cie widze..... idziemy ale kiedy? hmmm w weekend? mrgreen to juz sie cieszyc nie mozna ze sie kogos widzi......... pirate a kogo masz dosc ze sie tak spytam niedyskretnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:11 am
skoro szczerosc to szczerosc...
niby tak niby nie
dzis tak jutro kto wie
sypie sie gonk confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:20 am
Baliaur skoro szczerosc to szczerosc...
niby tak niby nie
dzis tak jutro kto wie
sypie sie gonk confused *siada obok niej, kladzie reke na ramieniu* tak juz bywa w zyciu....raz mamy droge ladna, prosta a innym razem zakrety, klody pod nogami....sek w tym aby sie nie poddawac przeciwnosciom.....przec do przodu.... 3nodding one solution do the revolution...... pirate *polewa po szklankach* musze sie napic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:40 am
revcat *siada obok niej, kladzie reke na ramieniu* tak juz bywa w zyciu....raz mamy droge ladna, prosta a innym razem zakrety, klody pod nogami....sek w tym aby sie nie poddawac przeciwnosciom.....przec do przodu.... 3nodding one solution do the revolution...... pirate *polewa po szklankach* musze sie napic... najgorsze jest to ze ja tez musze pirate
ale juz nic nie ma gonk
uwierz mi silna ze mnie kobitka ninja cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:46 am
zdrastwujtie.....kapitano wnosilem wczoraj o przyznanie mi natychmiastowego awansu....z porucznika na conajmniej polkownika.... Bali nie watpilem w to... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|