|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:30 pm
przepraszam, ale....... nie rozumiem co napisałeś mrgreen mrgreen mrgreen wiem, że to głupio brzmi, ale po prostu nie rozumiem co masz na myśli.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:39 pm
hela bertz przepraszam, ale....... nie rozumiem co napisałeś mrgreen mrgreen mrgreen wiem, że to głupio brzmi, ale po prostu nie rozumiem co masz na myśli.... sweatdrop kurw... szczerze, to jak ten post przeczytałem to sam bym nie zrozumiał xp No chodzi o to, że ten żart o obozach koncentracyjnych będzie antysemicki bez względu na to jakie ma się do niego podejście. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:43 pm
aah... no tak, masz rację. ale wg mnie, charakter... tzn hm, jakby intencja w jakiej wypowiadamy słowa jest najważniejsza. kiedy żartuję z żyda, nie robię tego po to żeby go obrazić/oczernić. po prostu śmieszy mnie konkretny dowcip...
no ale wiadomo, trzeba zachować ostrożnosć zartując z takich rzeczy. nie w każdym towarzystwie tak mozna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 10:52 am
hela bertz aah... no tak, masz rację. ale wg mnie, charakter... tzn hm, jakby intencja w jakiej wypowiadamy słowa jest najważniejsza. kiedy żartuję z żyda, nie robię tego po to żeby go obrazić/oczernić. po prostu śmieszy mnie konkretny dowcip... no ale wiadomo, trzeba zachować ostrożnosć zartując z takich rzeczy. nie w każdym towarzystwie tak mozna. Myślę dokładnie tak samo! Oj, helu, zaczynam cię coraz bardziej lubić whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 10:58 am
to źle, bo im bardziej kogoś lubimy tym bardziej może nas dotknąć rozczarowanie sweatdrop
oh, przepraszam wszystkich jeżeli dzisiaj sprawię wrażenie zmulonej, zniechęconej itd, ale mam za sobą napisany kontekst do prezentacji na historię, na okolo 60 slajdów, i mam dość... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 4:16 am
czy ma to coś związanego z twoją sygnaturą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 4:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 8:55 am
A ja wreszcie skończyłam robic plakat na historię xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 9:21 am
ohhh chcialabym zeby wrucily te czasy ze za taka fuche , zrobienia plakaciku itp dostawalo sie fajne stopnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 9:49 am
u nas to za to akurat potrafią ocenić. z plastyki na koniec wszyscy mieli po 3, 4 na koniec semestru. z techniki tak samo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 10:15 am
hehe a ja mialam piekne blyszczace szosteczkiXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 10:19 am
A ja w tym roku ani jednej szóstki nie dostałam xDD (nie licząc tej z religii)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 10:26 am