|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:18 am
Silver_day Lethiel Silveq !!!!! 4laugh *skacze* *przytuuuuuuuul ogomniasty* witaj whee whee whee 4laugh whee ... witaj Libido !! *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:21 am
M-Teen *wlatuje na czarnej chmurze oaptulona czarna poświatą* *lekko podnois głowe* *otwira zaspane oczy look-look* eeeee tam *zieeeeeeeeew* uhm... *huh* *przeciera oczy, powoli wstaje, opiera sie jedna reka o chmure a druga przeciera oko* witam *znikaczarna poświata i chmura* *spada na sw�j fotel kt�rywybija ją w strone poszczegolnych Gaiowicz�w* *lecą przytlasy i cmoki* witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii ............*wchodzi do pokoju jak stara babcia i siada na kanapie* aggrrr >_<" moje miesnie gonk bolaa O.o .. biedna Akiś !! sad *przytuuuuuuul* witaj.. sliczny sig whee whee whee a no biedna :[ juz nigdy nie bede biegac! nawet jesli bym musiala zalatwic zwolnienie na lewo xp dupa stare domo arigato ;] Sliczny sig? eek To malo powiedziane... jest c u d o w n y eek heart Naprawde profesjonalne wykonanie 3nodding heart heart przefantastyczny heart argenialny heart po prostu PALCE LIZAĆ heart wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:22 am
a Lethiel co zdajesz na maturze i na jakich poziomach??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:23 am
Libido69 Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii ............*wchodzi do pokoju jak stara babcia i siada na kanapie* aggrrr >_<" moje miesnie gonk bolaa O.o .. biedna Akiś !! sad *przytuuuuuuul* witaj.. sliczny sig whee whee whee a no biedna :[ juz nigdy nie bede biegac! nawet jesli bym musiala zalatwic zwolnienie na lewo xp dupa stare domo arigato ;] Sliczny sig? eek To malo powiedziane... jest c u d o w n y eek heart Naprawde profesjonalne wykonanie 3nodding heart czy ja wiem? sweatdrop witaj M-Teen :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:23 am
ja tam narazie w gimku jeszcze tkwię sweatdrop potem sie bede o to martwić sweatdrop a możemy nie gadać o szkole.. bo to mi przypomina, że musze czytac lekture uczyć sie na sprawdziany i do odp... i takie tam huh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:24 am
Silver_day a Lethiel co zdajesz na maturze i na jakich poziomach?? ustne: polski.. angielski-podstawowy pisemne: angielski rozszerzony.. polski rozszerzony... geografie rozszerzona <== nie wiem cio mnie podkoosilo gonk ..ech..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:25 am
M-Teen Libido69 Akiko Tamashii Lethiel Akiko Tamashii ............*wchodzi do pokoju jak stara babcia i siada na kanapie* aggrrr >_<" moje miesnie gonk bolaa O.o .. biedna Akiś !! sad *przytuuuuuuul* witaj.. sliczny sig whee whee whee a no biedna :[ juz nigdy nie bede biegac! nawet jesli bym musiala zalatwic zwolnienie na lewo xp dupa stare domo arigato ;] Sliczny sig? eek To malo powiedziane... jest c u d o w n y eek heart Naprawde profesjonalne wykonanie 3nodding heart heart przefantastyczny heart argenialny heart po prostu PALCE LIZAĆ heart wink biggrin *chowa sie do szafy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:25 am
Silver_day problemem moze byc ze ja nie moge nie skonczyc liceum bo ciagle choruje xp i bede mial zalatwiane senatorium xp O.o ... biedactwo *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:26 am
Silver_day problemem moze byc ze ja nie moge nie skonczyc liceum bo ciagle choruje xp i bede mial zalatwiane senatorium xp oooo twisted chorowitek biggrin Ja 'once in a blue moon' choruje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:26 am
wylaź aki :> *wyciaga ją z szafy* wszyscy wiedza ze ślicznie rysoojesh.. i nie da sie tego ukryć wink *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:27 am
Lethiel Silver_day a Lethiel co zdajesz na maturze i na jakich poziomach?? ustne: polski.. angielski-podstawowy pisemne: angielski rozszerzony.. polski rozszerzony... geografie rozszerzona <== nie wiem cio mnie podkoosilo gonk ..ech.. polaka to ja w zyciu nie bede na rozszerzonym zdawac a anglika chyba ustnie rozszerzony i gegre tez bede na rozszerzonym zdawal i chyba matme na podstawowym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|