Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10493 10494 10495 10496 10497 10498 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Falcone

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:15 am

PointZer0
E tam.
A chciałem jeszcze WOS na rozszeżonym , ale stwierdziłem że zdajęna kierunki na kt󲹣h tylko historia potrzebna , więc sobie darowałem.

pozatym jakbys sie jeszcze zdecydował mozesz przez nastepne 5 lat zdawac inne przedmioty prawda ??
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:17 am

Falcone
PointZer0
E tam.
A chciałem jeszcze WOS na rozszeżonym , ale stwierdziłem że zdajęna kierunki na kt󲹣h tylko historia potrzebna , więc sobie darowałem.

pozatym jakbys sie jeszcze zdecydował mozesz przez nastepne 5 lat zdawac inne przedmioty prawda ??

tak, jest taka mozliwosc... Chcialam wlasnie zdac angol na poziomie podstawowym, a za rok szarpnac sie ewentualnie na rozszezony... chociaz przydaloby sie od razu.. ale nie wierze w swoje sily sweatdrop

Libido69

PointZer0

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:17 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:19 am

Libido69
tak, jest taka mozliwosc... Chcialam wlasnie zdac angol na poziomie podstawowym, a za rok szarpnac sie ewentualnie na rozszezony... chociaz przydaloby sie od razu.. ale nie wierze w swoje sily sweatdrop

własnie angielski jest ponoc bardzo prosty

Falcone

Libido69

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:19 am

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:20 am

Falcone

Libido69

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:21 am

Falcone
Libido69

No... zalezy jak dla kogo...
*rozglada sie* Chyba zostalismy sami... *podchodzi i siada na kolanach* A Ty? Czym sie interesujesz? Oprocz mna... 3nodding heart
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:25 am

Libido69
Falcone
Libido69

*rozglada sie* Chyba zostalismy sami... *podchodzi i siada na kolanach* A Ty? Czym sie interesujesz? Oprocz mna... 3nodding heart

yyy....... redface ..... hmm interesuje sie oczywiscie m&a , rysowaniem , leniuchowaniem , od przyszłego roku mam zamiar isc na Kendo ..... co jeszcze ? Lubie dobra muzyke ........... i pic wyczynowo tanie wino ........

Falcone

Libido69

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:29 am

Falcone
Libido69
Falcone
Libido69

yyy....... redface ..... hmm interesuje sie oczywiscie m&a , rysowaniem , leniuchowaniem , od przyszłego roku mam zamiar isc na Kendo ..... co jeszcze ? Lubie dobra muzyke ........... i pic wyczynowo tanie wino ........

wink heart Slodko... Kendo.. ciekawie.. zawsze interesowaly mnie sztuki walki bronia biala.. a co do picia wyczynowego.. kiedys obracalam sie w takim wlasnie towarzystwie... teraz zostaly tylko wspomnienia 3nodding heart
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:38 am

...Ave ninja

RUFUS.ABBYSINIAN

Libido69

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:40 am

Ja- Yosei
...Ave ninja

O, witam pana xd Jak tam postapokaliptyczny swiat snu? Atakowaly Cie jakies giga skorpiony-mutanty? xd heart
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:42 am

RUFUS.ABBYSINIAN

Libido69

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:43 am

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:44 am

Libido69
wink heart Slodko... Kendo.. ciekawie.. zawsze interesowaly mnie sztuki walki bronia biala.. a co do picia wyczynowego.. kiedys obracalam sie w takim wlasnie towarzystwie... teraz zostaly tylko wspomnienia 3nodding heart

hmm ja sie nie obracam w towarzystwie pijakow ale mam klase pijakow ...... i bylismy na imprezie i sie załozyłem ze wipije 3 wina i bede jeszcze stac i sie nie schatam .............. no i udało mi sie biggrin ......... ale pozniej nie byłem juz zbyta sprawny sweatdrop

a teraz zeganm

Falcone

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:44 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10493 10494 10495 10496 10497 10498 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games